Pokušavao me zbarit raznim manipulativnim metodama, nakon što sam mu puno puta rekla da me ne zanima. Npr. kupio sam karte za nas za taj i taj koncert. Pa kad sam rekla da ne idem s njim na koncert, onda je išao pokušaj nabijanja grižnje savjesti: ma daj, pa nećeš me sad odjebat, kupio sam nam karte. Pa sam mu na lijep način pokušala objasniti da se nije sa mnom dogovorio za taj koncert niti sam mu ja rekla da kupuje karte i da mi to dovođenje pred gotov čin nije baš neki hit. Takvih pokušaja je bilo puno, previše, i dovelo je do toga da sam popizdila i grubo ga odjebala.nodens » wrote: Ček, što je pokušavao napraviti, što žene inače rade? Zvuči interesantno.
Drugi summit Nesvrstanih
jooj
ali evo, mogu reći da sam se samo molila bogu da mi nitko ne prekine vjenčanje
jel' dosta to?
Uuuuu, ovo je dobro i sočno. Daj detalje.Glo » wrote:
joojne znam što da izaberem
ali evo, mogu reći da sam se samo molila bogu da mi nitko ne prekine vjenčanje![]()
jel' dosta to?
Edit (nakon 5 minuta): ništa, a? Sad stvarno moram ić.
Glo, čuvaj ga i nikome ga ne daj.
koga da čuvam? pa mene su htjeli otetiTea Tree » wrote: Uuuuu, ovo je dobro i sočno. Daj detalje.![]()
Edit (nakon 5 minuta): ništa, a? Sad stvarno moram ić.
Glo, čuvaj ga i nikome ga ne daj.![]()
ali su zato došla dva gosta
edit: ode jedan, idem i ja u goste sad
poplavila si kupaonicu noćas kad si prala kosu? koji je to onaj susjed?ex anais » wrote:Poplavila mi kupaona.![]()
I to onom susjedu. Isuse.![]()
I svaštanešto. Nisam išla spavati, da.
Kasnije je voda počela nadirati. Ili je ja tad nisam vidjela ako je počela curiti. Ma to je zajeb još od renoviranja kupaone, nešto je pošlo po zlu i nikako da se ispravi.Glo » wrote:
poplavila si kupaonicu noćas kad si prala kosu? koji je to onaj susjed?
Susjed koji je bio u zatvoru.
a joj. jeste sad sanirali? imaš neku znatniju štetu?ex anais » wrote:
Kasnije je voda počela nadirati. Ili je ja tad nisam vidjela ako je počela curiti. Ma to je zajeb još od renoviranja kupaone, nešto je pošlo po zlu i nikako da se ispravi.
Susjed koji je bio u zatvoru.Ne znam zbog čega, ne želim ni znati.
ajde, možda dođe neki zgodan i sposobanex anais » wrote:
Pojma nemam, šokirala me vodurina, dosta je isteklo. Čekamo vodoinstalatera.
šta te briga, neka je perverzno. kosu si oprala, tako da sigurno ne izgledaš kao da te poplava izbacila
-
- Information
-