Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:08

nodens » wrote:
Ti zaista misliš da bih se ja mogao doslovno *zaljubiti* u notornu udavaču? :zubo:

A nemaš neki dojam da bi mi se to već dogodilo, da sam sklon tako nečemu? :zubo:

ma šta je tebi, pa naravno da bi ti se dogolido da je koja pokazala interes za tebe. nije do tvojih sklonosti, a ni do tebe osobno, to je tako u ljudskoj prirodi općenito. :zubo:

Glo

Post 23 Jan 2012, 04:10

nodens » wrote:
Meh, sad se izmotavaš. :cerek:

Meni je to baš onak, grozno. Ti daveži, krokodili, koji zapnu i nikako da puste - na kraju bude po njihovom. Eh, nema pravde na svijetu. :rofl:
ma kakvo izmotavanje, ne bi da imaš pušku pa da se tebi izmotavam :zubo:
nodens

Post 23 Jan 2012, 04:10

Glo » wrote:ma šta je tebi, pa naravno da bi ti se dogolido da je koja pokazala interes za tebe. nije do tvojih sklonosti, a ni do tebe osobno, to je tako u ljudskoj prirodi općenito. :zubo:
:ne zna: Znači, ti misliš da nikad nitko nije pokazao interes za mene. :o

Vrlo laskavo. :xmama:
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:11

nodens » wrote:
:ne zna: Znači, ti misliš da nikad nitko nije pokazao interes za mene. :o

Vrlo laskavo. :xmama:
pa jel' je? :zubo:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:14

nodens » wrote:
Ti zaista misliš da bih se ja mogao doslovno *zaljubiti* u notornu udavaču? :zubo:

A nemaš neki dojam da bi mi se to već dogodilo, da sam sklon tako nečemu? :zubo:
E, ne može se biti sklon tome. Ispada da bi ti se to već dogodilo više puta pa da bi bio sklon tome. :rofl: Notorna udavača se ne predstavlja tako, predstavi se onakvom kakvom je ti želiš vidjeti. To je ona prefriganost i manipulacija o kojoj sam pričala.
A, eto, rekla sam ti, neću ti crnjake prognozirati, ako si odolijevao do sada, valjda ćeš i ubuduće. :D
Seks s djevcem te naveo da čitaš knjigu nekog teorijskog fizičara? :misli:
Navelo me to što me to inače zanima, ali nemam dovoljno vremena i eto. :nerealizirani teorijski fizičar: I sutra ću otvoriti temu, sad mi se spava. Možda je netko pročitao, možda naleti netko koga to zanima pa da kaže riječ - dvije o tome. Eto, fali mi takvih tema ovdje.
nodens

Post 23 Jan 2012, 04:16

Glo » wrote: pa jel' je? :zubo:
Zapravo nemam pojma. :ne zna:

Odakle znaš je l' nešto 'interes' kakvog bi čovjek htio, ili se radi o očajnoj udavači. :zubo:

Vi žene ste nezgodna čeljad. :rofl:

Nego, a zašto to uopće pitaš? :raspa:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:17

nodens » wrote: Meni je to baš onak, grozno. Ti daveži, krokodili, koji zapnu i nikako da puste - na kraju bude po njihovom. Eh, nema pravde na svijetu. :rofl:
Ma po čijem bude? U kojem to univerzumu? Davljenje obično proizvodi kontraefekt. Nekima ponekad uspije, ali ne bih rekla da je to pravilo.
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:20

Tea Tree wrote: Ma po čijem bude? U kojem to univerzumu? Davljenje obično proizvodi kontraefekt. Nekima ponekad uspije, ali ne bih rekla da je to pravilo.
jeste i vi imali poštapalicu: "ajde, dat ću ti, samo mi se viši skini" :rofl:
nodens » wrote:

Odakle znaš je l' nešto 'interes' kakvog bi čovjek htio, ili se radi o očajnoj udavači. :zubo:

ako nemaš pojma, onda sam u pravu. pitam zato da mi kažeš da sam u pravu. :zubo:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:21

nodens » wrote:

Naveo si je da to pita, a sad pitaš: Zašto to uopće pitaš? :rofl:
Jao, jao, jao!
Gloro, ne daj se! Evo, ja sam se udala za njega, kofol, na forumu, ali nema veze. Nisam ni očajna ni udavača. :zubo: :D
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:23

Tea Tree » wrote: Naveo si je da to pita, a sad pitaš: Zašto to uopće pitaš? :rofl:
Jao, jao, jao!
Gloro, ne daj se! Evo, ja sam se udala za njega, kofol, na forumu, ali nema veze. Nisam ni očajna ni udavača. :zubo: :D
ma šta će mali nodens. kakav god da je, ipak je naš. :D
nodens

Post 23 Jan 2012, 04:24

Tea Tree » wrote: E, ne može se biti sklon tome. Ispada da bi ti se to već dogodilo više puta pa da bi bio sklon tome. :rofl: Notorna udavača se ne predstavlja tako, predstavi se onakvom kakvom je ti želiš vidjeti. To je ona prefriganost i manipulacija o kojoj sam pričala.
A odakle zna kakvom je JA želim vidjeti? Nije baš da pičim okolo s nalijepnicom 'želim djevicu' na leđima. :rofl:

Osim toga, kao da malo ipak precjenjuješ tu prefriganost. Nije to baš toliko svemoćno, da se nekad neće uplesti u vlastitu mrežu itd. :zubo:

Tea Tree » wrote:Navelo me to što me to inače zanima, ali nemam dovoljno vremena i eto. :nerealizirani teorijski fizičar: I sutra ću otvoriti temu, sad mi se spava. Možda je netko pročitao, možda naleti netko koga to zanima pa da kaže riječ - dvije o tome. Eto, fali mi takvih tema ovdje.
Je l' poznaš kakvih ljudi na IFS-u? :zubo:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:24

Glo » wrote:
jeste i vi imali poštapalicu: "ajde, dat ću ti, samo mi se viši skini" :rofl:
Aha. Ali se pokazalo nepraktičnim na taj način se šaliti s udvaračima, jer bi se našao poneki koji bi to ozbiljno shvatio. Ja sam za odjebe znala srat žešća govna i još se poslije dugo smijati vlastitim forama. :facepalm: :rofl: A, stvarno mi je bilo smiješno.
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:25

nodens » wrote:
A odakle zna kakvom je JA želim vidjeti? Nije baš da pičim okolo s nalijepnicom 'želim djevicu' na leđima. :rofl:

a nije na leđima, već na forumu. to ti je gore nego da ti je na čelu.
Eks

Post 23 Jan 2012, 04:26

Nodenše, moš ti bit najpametniji, ali ona ima drugu vrstu inteligencije. To ti je kao da se čitav život izgladnjuješ nečega i onda dobiješ čitav stol toga. Tako nekako. Još to ima i određenu pamet. Pa ti vidi. :zubo:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:26

Glo » wrote: ma šta će mali nodens. kakav god da je, ipak je naš. :D
Pa jel' da? I ja kažem. Meni je baš fora. :D
nodens

Post 23 Jan 2012, 04:27

Tea Tree » wrote: Ma po čijem bude? U kojem to univerzumu? Davljenje obično proizvodi kontraefekt. Nekima ponekad uspije, ali ne bih rekla da je to pravilo.
Eto kod Glo je prošlo. :zubo:

Glo » wrote:ako nemaš pojma, onda sam u pravu. pitam zato da mi kažeš da sam u pravu. :zubo:
U pravu glede čega? Možda jesi, možda nisi, odakle to ja znam. :rofl: Ima tikvana kojima to nije jasno ni sa mnogo više 'iskustva' nego ja. Što se onda meni čudiš. :rofl:
nodens

Post 23 Jan 2012, 04:28

Glo » wrote: a nije na leđima, već na forumu. to ti je gore nego da ti je na čelu.
Rekoh već, to što sam napisao ovdje je više stvar nekakvog 'rasterećenja'. Nekako ne bih rekao da je na onom drugom forumu išta toliko 'očito'. :ne zna:
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:30

Tea Tree » wrote: Aha. Ali se pokazalo nepraktičnim na taj način se šaliti s udvaračima, jer bi se našao poneki koji bi to ozbiljno shvatio. Ja sam za odjebe znala srat žešća govna i još se poslije dugo smijati vlastitim forama. :facepalm: :rofl: A, stvarno mi je bilo smiješno.
ma ne, to samo s prijateljima. :D

a što se tiče odbijanja, osobno uvijek imam poštovanja i zahvalnosti prema onome koga odbijam što je pokazao interes. osim ako je zahtjevatelj bolestan ili sajko. ili naporan. i da, ako je glup. :rofl: ili neki frik.
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:32

nodens » wrote: A odakle zna kakvom je JA želim vidjeti? Nije baš da pičim okolo s nalijepnicom 'želim djevicu' na leđima. :rofl:
Osim toga, kao da malo ipak precjenjuješ tu prefriganost. Nije to baš toliko svemoćno, da se nekad neće uplesti u vlastitu mrežu itd. :zubo:
Saznat će od tebe kakvom je ti želiš vidjeti, ti ćeš joj reći, a nećeš ni znati da si joj rekao. Ja bih prije rekla da ti podcjenjuješ prefriganost očajne žene. Zato sam to i usporedila s onim nagonom za održanjem života. Ta ista žena možda to i ne bi bila sposobna napraviti prije nego što je postala očajna.
Je l' poznaš kakvih ljudi na IFS-u? :zubo:
Nažalost, ne. A, htjela bih i htjela bih imati vremena za takvo što. :crying:
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:34

nodens » wrote:
Eto kod Glo je prošlo. :zubo:

U pravu glede čega? Možda jesi, možda nisi, odakle to ja znam. :rofl: Ima tikvana kojima to nije jasno ni sa mnogo više 'iskustva' nego ja. Što se onda meni čudiš. :rofl:
ma nego šta nego je prošlo. :D

nego, vidi, nema ti osiguranja za ništa, ali postoje neke vjerojatnosti. uči i slušaj dok imaš priliku, umjesto da prekidaš predavanje, budi pametan :D
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:35

Glo » wrote: a što se tiče odbijanja, osobno uvijek imam poštovanja i zahvalnosti prema onome koga odbijam što je pokazao interes. osim ako je zahtjevatelj bolestan ili sajko. ili naporan. i da, ako je glup. :rofl: ili neki frik.
De sad ne pretjeruj. :zubo: Da sam zahvalna nekom moronu jer me mori? I da ga poštujem, k tome?
Ako postane naporan, odmah mi je i glup i frik. No means no. :raspa:
Glo

Post 23 Jan 2012, 04:37

Tea Tree » wrote: De sad ne pretjeruj. :zubo: Da sam zahvalna nekom moronu jer me mori? I da ga poštujem, k tome?
Ako postane naporan, odmah mi je i glup i frik. No means no. :raspa:
ma kad ih vidim onako sluđene s bolnim i prodornim pogledom,... :rofl:

šta ću kad sam empatična osoba :o :D
nodens

Post 23 Jan 2012, 04:38

ex anais » wrote:Nodenše, moš ti bit najpametniji, ali ona ima drugu vrstu inteligencije. To ti je kao da se čitav život izgladnjuješ nečega i onda dobiješ čitav stol toga. Tako nekako. Još to ima i određenu pamet. Pa ti vidi. :zubo:
A vidiš, ja mislim da se žene tu često varaju, tj. precjenjuju svoju zavodničku snagu, taj 'temptation' kojeg predstavljaju za muške.

Problem s 'iskušenjem' uopće nije u tome što je on ne znam kako jak - nego u tome što čovjek ne vidi razloga zašto da se iskušenju odupire. Jer, kao što je rekao Oscar Wilde - the best way to get rid of a temptation is to yield to it. :rofl:

No, žene često iz toga pogrešno zaključe da su valjda 'neodoljive'. Jebiga, to je vrlo rijetko istina. :o Itekako bi mnogo koji odolio, kad bi imao zbilja jakog razloga za to. Ali tko bi se suzdržavao od jedenja kremšnita ako mu se ništa loše neće dogoditi i ako ih smaže? :rofl:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 04:39

Glo » wrote:
ma kad ih vidim onako sluđene s bolnim i prodornim pogledom... :rofl:
Da, da, suzu mi na oko potjeraju. :zubo: Ziher, da. I onda ih počnem poštovati, a i zahvalim im se usput jer me bare. :rofl: Ne treba sad tolika korektnost, ajde, ajde. :zubo:
nodens

Post 23 Jan 2012, 04:39

Tea Tree » wrote: Saznat će od tebe kakvom je ti želiš vidjeti, ti ćeš joj reći, a nećeš ni znati da si joj rekao. Ja bih prije rekla da ti podcjenjuješ prefriganost očajne žene. Zato sam to i usporedila s onim nagonom za održanjem života. Ta ista žena možda to i ne bi bila sposobna napraviti prije nego što je postala očajna.
Možda. :ne zna:

No, a de to malo elaboriraj? Saznat će, a onda prilagoditi spiku? A ja neću primijetiti da je prilagodila spiku, zašto točno? Jer ću biti previše fokusiran na sise? :rofl:
  • Information