a nisam. poginula sam za narod.nodens » wrote:
Uf, baš pušku na čelo? I što si onda napravila? Kako si izbjegla toj pogibelji.Pričaj
Drugi summit Nesvrstanih
To onda nije 'uparenost' nego 'utrojenost'.Glo » wrote:Jao, pa ako sam ja uparena, ne znači da su oni, ili bar da se nisu osjećali usamljeno.
Osim ako se nisu uvaljivali sa svjesnom idejom da se prvo ti raspariš, pa onda s njima upariš? Meh, ljudi su čudne zvjerke.
ma ne ide tebi baš aritmetika, vidim ja. nema veze, sigurno imaš i ti nekih talenata.nodens » wrote:
To onda nije 'uparenost' nego 'utrojenost'.![]()
Osim ako se nisu uvaljivali sa svjesnom idejom da se prvo ti raspariš, pa onda s njima upariš? Meh, ljudi su čudne zvjerke.
Moguće. Ili neće, ako se prijavi na ono Ljubav je na selu.
(ne znam otkud mi ovo, ali mi je smiješno
Ovo najebo obično nije dobro najebavanje, a kad se shvati obično bude kasno.nodens wrote:
Kak' to misliš, najebo?![]()
Ajd, neću ti mantrat crnjake. Evo, ne dam se ni ja, a nisam najebala niti ću. Znam da neću.
Doduše, ja ne tražim djevca. Ne tražim uopće pa su mi znatno smanjene šanse za najebavanje.
Samo mala digresija - sad ću ovo podebljat, da ne prođe neopaženo:
Nodens, jesi li pročitao onu knjigu za koju sam tamo pitala?
Glo kaže da nema vremena, a nemam ni ja. Ex isto nije pročitala. Još si jedino ti preostao ovdje, a nisi se očitovao.
Ja bih da mi je netko ispriča i još malo proanalizira
pa bih možda otvorila temu, ali da vidim ima li svrhe.
Glo kaže da nema vremena, a nemam ni ja. Ex isto nije pročitala. Još si jedino ti preostao ovdje, a nisi se očitovao.
Ja bih da mi je netko ispriča i još malo proanalizira
pa šta kaže Lugner na izbacivanje opernbala?Tea Tree wrote: Treba prijaviti u UNESCO, taman se oslobodilo mjesto kad su izbacili one Bečke balove.![]()
![]()
pouka je da treba trpiti za svoj narod, a ne samo misliti na vlastitu guzicu. da prostišnodens » wrote:
Hmmm i koja je pouka? Da je to ipak bio pravi lovac? Ili da i bezvezni lovac može uhvatit nekakvu divljač, samo ako je dovoljno uporan?![]()
No, a što znači najebati, zbilja.Tea Tree » wrote: Ovo najebo obično nije dobro najebavanje, a kad se shvati obično bude kasno.
Ajd, neću ti mantrat crnjake. Evo, ne dam se ni ja, a nisam najebala niti ću. Znam da neću.
Doduše, ja ne tražim djevca. Ne tražim uopće pa su mi znatno smanjene šanse za najebavanje.
Koju knjigu? Gdje 'tamo'?Tea Tree » wrote:Samo mala digresija - sad ću ovo podebljat, da ne prođe neopaženo:
Ja bih da mi je netko ispriča i još malo proanalizirapa bih možda otvorila temu, ali da vidim ima li svrhe.
Hmm nisam. Što tebe navelo da to čitaš.Tea Tree » wrote: Prije par stranica. Hyperspace - Michio Kaku. Jesi li?
Znači da se osvijestiš jednog dana i shvatiš da si oženio notornu udavaču u koju si se nekoć zaljubio. Nakon lošeg tretmana od nekoliko godina kojeg ti je priuštila, uviđaš što te snašlo. U tom trenutku imaš barem jedno dijete, a možda i više i još neke ekstra pogodnosti koje nosi brak kao takav. Loš tretman ti je priuštila jer se ona nije zaljubila, samo se htjela udati pa si ti kriv za to što nisi baš ono što je ona htjela, a naletio si u trenutku kad su zvonili svi alarmi za udaju. Onda se prvo pitaš: što ću sad? Nakon toga se razvedeš, ali ti prisjedne sve skupa.nodens » wrote: No, a što znači najebati, zbilja.
ljudi ne vide u mraku bile im oči otvorene ili zatvorene. ako dugo gledaju u mraku, vid im se malo prilagodi i onda mogu nazirati neke obrise. kad su ti oči zatvorene ne znaš baš sa sigurnošću jesi li u mraku ili na svjetlosti. posebno kad spavaš. sa zatvorenim očima tako možeš pomisliti da si na svjetlu, a ako spavaš, onda možeš sanjati, a misliš da je stvarnost. a cijelo vrijeme si u mraku, i onda otvoriš oči i to shvatiš. dobro, možda ne odmah, ali s vremenom...
Ti zaista misliš da bih se ja mogao doslovno *zaljubiti* u notornu udavaču?Tea Tree » wrote:Znači da se osvijestiš jednog dana i shvatiš da si oženio notornu udavaču u koju si se nekoć zaljubio. Nakon lošeg tretmana od nekoliko godina kojeg ti je priuštila, uviđaš što te snašlo. U tom trenutku imaš barem jedno dijete, a možda i više i još neke ekstra pogodnosti koje nosi brak kao takav. Loš tretman ti je priuštila jer se ona nije zaljubila, samo se htjela udati pa si ti kriv za to što nisi baš ono što je ona htjela, a naletio si u trenutku kad su zvonili svi alarmi za udaju. Onda se prvo pitaš: što ću sad? Nakon toga se razvedeš, ali ti prisjedne sve skupa.
A nemaš neki dojam da bi mi se to već dogodilo, da sam sklon tako nečemu?
Seks s djevcem te naveo da čitaš knjigu nekog teorijskog fizičara?
Meh, sad se izmotavaš.
Meni je to baš onak, grozno. Ti daveži, krokodili, koji zapnu i nikako da puste - na kraju bude po njihovom. Eh, nema pravde na svijetu.
-
- Information
-