A na što se daš navuć?ex anais » wrote: Ne dam se na to navuć.
Drugi summit Nesvrstanih
Ma, zezam se. Enivej, meni se to moje često čini kao samosabotaža koja me štiti od nekih neugodnih spoznaja.
Tea Tree » wrote:Nikoga ja neću ubiti. Već sam rekla da mi je otvoreni brak sasvim u redu. I još si ti u pitanju, a ti si mi draga - svijet je naš. Nodens je naš.![]()
Pragmatičnost je vrlina. Ako nam dopizdi, lakše ćemo ga zajedno ubit i sakrit tijelo.
Kasnije će nas obje proganjati njegov

Odličan plan.Tea Tree » wrote: Pragmatičnost je vrlina. Ako nam dopizdi, lakše ćemo ga zajedno ubit i sakrit tijelo.![]()
Kasnije će nas obje proganjati njegovpa će nam biti lakše ako nas je zajedno strah.
Ako ga tvoje mačke ne iskopaju.
Ono moje na koje si ciljala kad si rekla
Moje mačke? Stare su, lijene i bezobrazne. Najgore što nam se može dogoditi je da se popišaju na nas. Na sve troje.ex anais » wrote: Ako ga tvoje mačke ne iskopaju.
Nodens, imaš li ti kakvih kućnih ljubimaca? Orla, zeca, sovu, papigu, nešto? Ovo sa psima i mačkama je stvarno već dosadno, to svi imaju.
Paa, vjerojatno jest. Samo, to što bi saznao o ljudima u tom slučaju jest više manje to da se jebu. Nije baš tako strašno.nodens » wrote:
Daaaa. Kopčaš.
Ma dotle ćeš imati i mlađe. Vidiš da opet priča o djevicama.Tea Tree wrote: Moje mačke? Stare su, lijene i bezobrazne. Najgore što nam se može dogoditi je da se popišaju na nas. Na sve troje.![]()
Nodens, imaš li ti kakvih kućnih ljubimaca? Orla, zeca, sovu, papigu, nešto? Ovo sa psima i mačkama je stvarno već dosadno, to svi imaju.![]()
Nemam, ali dok sam bio student, jedno vrijeme sam živio sa sestrom koja je držala jedno gvinejsko prase, pola bijelo, pola smeđe, s crnom flekom oko jednog oka. Pa recimo da imam neku ideju što je to ljubimac, hmm, valjda. Bio je prava maza. Ček da ga izrežem.Tea Tree » wrote: Nodens, imaš li ti kakvih kućnih ljubimaca? Orla, zeca, sovu, papigu, nešto? Ovo sa psima i mačkama je stvarno već dosadno, to svi imaju.
Inače, zgodan kućni ljubimac bi bila jedan ženski bezdlaki sisavac iz roda Homo, LOL
Errr, to već sad znam... da neki ljudi 'to' rade.ex anais » wrote: Paa, vjerojatno jest. Samo, to što bi saznao o ljudima u tom slučaju jest više manje to da se jebu. Nije baš tako strašno.: otkriva toplu vodu:
Nego, što bi onda rekla o ovome?
Ništa. Ima i toga.
Jaoooo.Tea Tree » wrote:Jebeš ljubimce, evo je!Eto što ti je odanost žene - ispunjava sve želje mužu.
![]()
Jesi smislio kako ćeš je znarit? Hoćemo razradit plan? Imaš nekih ideja?
Tea Tree » wrote:Jebeš ljubimce, evo je!Eto što ti je odanost žene - ispunjava sve želje mužu.
![]()
Jesi smislio kako ćeš je zbarit? Hoćemo razradit plan? Imaš nekih ideja?
Hmm ne bih rekao da je to baš 'krajnost' - ima i gorih stvariex anais » wrote: Ništa. Ima i toga.A što bi ti rekao o tome? To je jedna krajnost, djevice su druga.
Nekako ne vjerujem da je ijednom klincu u osnovnoj školi prva cigareta bila 'ugodna'. Nego mu se vjerojatno kašljalo i boljela ga pluća.
Opet nisi čitala...Tea Tree » wrote:Nodens ima živinu? Zakon je živina!!Koliko je star(a)? Je li muško ili žensko? Je li društveno biće? Reci nam sve!
-
- Information
-