Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 737 times
- Been thanked: 1355 times
Već sam to negdje bio objašnjavao, nije u tome stvar. Značenje ikonice pokraj imena autora posta na vrhu poznato je. 
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 291 times
- Been thanked: 304 times
- Stitch
- Head Honcho
Sve je to lijepo, ali ja nemam adresu pod 2. A kad stistnem "željeni post" samo se otvori veća slika na ekranu. Tak da - ne.Šabović Adis wrote: ↑26 Jul 2018, 16:17
Prvo odrediš željeni post (1), a onda kopiraš adresu i...etogac.![]()
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 291 times
- Been thanked: 304 times
- Stitch
- Head Honcho
Moraš negdje imati traku preglednika s adresom koju si posjetila. Pogledaj po menijima ako nije odmah na vrhu. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Pa... istina.MmeTipfeler wrote: ↑28 Jul 2018, 19:03Ako govorimo o mobitelu i Tapatalku, ne znam, ali inače imaš i opciju 'desni klik -> copy link location'.
O tapatalku uopće neću, to je đavolji izum
Ne, potaknuta haramovom nedoumicom išla sam seljoberski, samo lijevom tipkom, šta ću komplicirat
Ništa, hvala. Nije da mi često treba, ali ipak.
- MmeTipfeler
A zato ja jutros nisam ulogirana.
Vidjet ćemo što će dalje biti...
- Stitch
- Head Honcho
Ili je to pogreška ili nova opcija - na temama se naslovi postova ne vide, ali to ne vrijedi za početnu stranicu.
Dok ne smislim rješenje za naslovnicu, pokušajte se naviknuti na taj izgled, što da vam velim.
Dok ne smislim rješenje za naslovnicu, pokušajte se naviknuti na taj izgled, što da vam velim.
Potpisi su za budale.
Neznam jel tako i drugima, al sad kad pokušavam kliknuti Home (ovdje) ili se ulogirati direkt s Gugleta veli mi:
"Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to trkeljanje.com. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). (Error code: ssl_error_no_cypher_overlap) itd..."
Uspio sam se ulogirati jedino preko klikanja izvjesne teme u tražilici.
"Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to trkeljanje.com. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). (Error code: ssl_error_no_cypher_overlap) itd..."
Uspio sam se ulogirati jedino preko klikanja izvjesne teme u tražilici.
what we've got here is failure to communicate
Onaj na kompu s posla, neki Linux-Iceweasel, vrak će ga znat, do sada je radio normalno. Nemam pojma koji je antivirus, nemam administratorske ovlasti za sustav i ne snalazim se baš najbolje jer nigdje drugdje to nisam vidio.
Doma na sedmici sve radi normalno.
- MmeTipfeler
Očito vam admin loše obavlja svoj posao. Inače ne biste s radnog mjesta mogli švrljati po forumu. 
- Stitch
- Head Honcho
Pretpostavljam da bi štošta trebalo ažurirati, od preglednika do operativnog sustava. Sumnjam da je problem u dozvolama, administrator ti je očito ostavio dovoljno korisničkih ovlasti.
Slažem se.MmeTipfeler wrote: ↑16 Aug 2018, 17:00Očito vam admin loše obavlja svoj posao. Inače ne biste s radnog mjesta mogli švrljati po forumu.
Potpisi su za budale.
Jep, sustav me stalno traži svakojaka ažuriranja, i noup, nemam praktično nikakvih korisničkih ovlasti osim da uštekam komp i budem onlajn.
Moje radno mjesto je u segmentu gdje je informatički bog odavno rekao lakunoć. Ali zbog prirode mog posla to ne znači kresanje mog komfora, nego hendikep u obavljanju. Ali i tu vrijedi ona stara "drži vodu dok majstori ne odu", odnosno dok ne dođu major Failure i general Error, a onda će svi prat ruke i guzice sve do nas dolje koji vode nemamo. Već viđeno -da pretenciozno ne velim déjà vu.MmeTipfeler wrote: ↑16 Aug 2018, 17:00Očito vam admin loše obavlja svoj posao. Inače ne biste s radnog mjesta mogli švrljati po forumu.![]()
- Stitch
- Head Honcho
Pa da, to je tô - možeš na internet, smiješ posjećivati razne stranice, a ne samo onu firme, primati mejlove... O tome sam i govorio.
Pravi bi admin sve osim toga isključio.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
-
- Information
-