Difan.elma » wrote:kakav vam je midnight in paris? planiram danas ili sutra to gledat pa da odustanem ako ništa ne valja
Ja sam večeras planirala To Rome With Love, ali eto, nisam. Mislim da su na isti đir.
Difan.elma » wrote:kakav vam je midnight in paris? planiram danas ili sutra to gledat pa da odustanem ako ništa ne valja
Ja taj film neću pogledat pa taman da je najbolji na svijetu.
Kroz cijelu povijest hrvatskog (i jugoslavenskog) filma, zvuk je bio najgori dio. Nevjerojatno je kako naši filmaši nikad nisu znali složiti prirodan zvuk.Whereabout » wrote:Da, zvuk je bio loš u Haliminom putu. Nekoliko puta sam pojačavala i nevjerovala ušima, a jednom sam morala stišati.
Meni je film totalno neočekivano odličan. A bojao sam se do samog kraja da će biti jeza božja.Pješčana » wrote:sinoć sam gledala Silver Linings Playbook.
očekivala sam laganu romantičnu komediju, jer nisam htjela unaprijed čitati kritike, samo sam znala tko glumi.
film je dobar, samo nisam to očekivala. Jennifer mi je baš dobra, nekako sam mislila da je curka koja tek ulazi u glumački svijet i da će uloga biti biše curičasta.
drago mi je da je dobro završilo, baš mi je bilo drago na kraju
ona dobro glumi, on mi je dobar glumac, Robert de Niro u sporednoj ulozi, za promjenu, dobar u ulozi okpovca koji je isto dobio set problema za snalaženje sa sinom nakon povratka s liječenja.
Gledala sam film i mislila kako ga svi zajebavaju, kako ga manipuliraju s tom Nikki, i baš mi je drago da je shvatio neke stvari. mada mi je sam kraj holivudski predvidljiv, s obzirom na ostatak filma koji je prethodio, nisam mogla biti sigurna u hepiend.
odličan je. pa zašto neće da radi više?Pješčana » wrote:on je tako dobar glumac. šteta što ne radi više
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests