Poluotvoreno Trkeljanje

Pravila i savjeti
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 50 times
Been thanked: 44 times
Post 08 Jan 2025, 03:23

Stitch wrote:
05 Jan 2025, 22:59
Otvorio sam točno pola foruma, konkretno kategorije Općenite koještarije, Društvene igre i njihove posljedice, Kultura, umjetnost i mediji te Svašta nešto, u kojoj jedino Arhiv nije namijenjen za pisanje. On se i ne vidi dok ne objavite četvrti post. Tada se čarobno pojavljuje na vašem ekranu. :cerek:

Zašto je tako? Imamo 611 članova s manje od tri posta, najveći dio njih uopće nije pisao. Tko želi čitati stare teme, tzv. topničke dnevnike, mora se potruditi. ;)
Dobar dio Trkeljanja, kako vidite, opet je otključan. Tako će i ostati. Tko želi, može pisati. Ozbiljne teme i poruke u prolazu jednako su vrijedne. Bude li većeg interesa, otključat ću i ostale kategorije. Ne očekujem to, da se razumijemo, ali neću ni sprečavati trkeljaše i virtualne namjernike da se izraze. Poluprazan forum, čini mi se nekako, bolji je od praznoga. :)

Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 09 Jan 2025, 23:19

Kad stignem, otvorit ću i kompjutorski dio odnosno kategoriju Informatika u teoriji i praksi. Izgleda mi kontraproduktivnim biti na internetu, a ne pisati o tome.

Drugo zasad neću dirati. Komu smeta, neka se logira pa prigovara na odgovarajućim temama.
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 18 Apr 2025, 19:20

Stitch wrote:
14 Apr 2025, 00:39
Hoćete li da za Uskrs otvorim još jednu kategoriju? To da ne moram farbati jaja... :zubeki:
Znanost - ma kakva bila stoji vam na raspolaganju.
Potpisi su za budale.
  • Information