Radnička fronta

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 18 Dec 2014, 21:17

miky0 » wrote:Jeli ja to dobro citam da Unda podrzava nacionalizaciju? Sto je rec Unda? Sindrom zdravka tomca ili?
Kak ne kužiš miky, kad mi kažemo nacionalizacija onda je to debilana, nemoguće, ne znamo šta pričamo...

Kad unda kaže nacionalizacija, unda je to ono pravo... :top:

'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Dec 2014, 21:22

Kolinda » wrote:
Pa ja to nisam ni vidjela, kakva psihopatkinja, tko, šta? Zašto kažeš da ja čitam? :misli:
pa kad citas. :D
ne mogu sad to nac, puno toga se pruducira nakon onog videa, i to odlicnih stvari ima..odlicnih..

nisu makli video sa svoga fejsa, vini mi se. to je dobro.. :kokice:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:23

..a unda » wrote: pa kad citas. :D
ne mogu sad to nac, puno toga se pruducira nakon onog videa, i to odlicnih stvari ima..odlicnih..

nisu makli video sa svoga fejsa, vini mi se. to je dobro.. :kokice:
Ma koji sad video? Kakva ženska, što? :gaah:
Ako misliš na onaj video što smo svi vidjeli, al je to novo?
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 21:23

Euklid » wrote: Kak ne kužiš miky, kad mi kažemo nacionalizacija onda je to debilana, nemoguće, ne znamo šta pričamo...

Kad unda kaže nacionalizacija, unda je to ono pravo... :top:
tako nekako.. :D
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:24

Netko mi je otišao iz grupe, a bilo ih je 1400 i 700 na stranici. Biće si me ocinkao. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 21:25

Kolinda » wrote:
Ma koji sad video? Kakva ženska, što? :gaah:
Ako misliš na onaj video što smo svi vidjeli, al je to novo?
ma onaj video sa ju tjuba su makli. neka autorska prava i to.. :D

pa je, relativno novo. :kokice:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:26

..a unda » wrote: ma onaj video sa ju tjuba su makli. neka autorska prava i to.. :D

pa je, relativno novo. :kokice:
Makli su ga? :facepalm: Eto. Jesam ja rekla?!

To biće zbog mog komentara. :raspa: Jer dosad su ih svi podržavali i video je danima stajao tamo. :raspa:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:28

Sad vidim da mi je Fronta lajkala odgovor i još neki tip. A ti kažeš da trolam. :unda:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:29

Ovaj videozapis više nije dostupan jer Radnička Fronta polaže autorska prava.

:S :rofl: :facepalm:

Koji ego, koja taština, ja sam sad istinski impresionirana, moram priznati. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 21:32

Kolinda » wrote:
Makli su ga? :facepalm: Eto. Jesam ja rekla?!

To biće zbog mog komentara. :raspa: Jer dosad su ih svi podržavali i video je danima stajao tamo. :raspa:
..e, autorska prava i to. ali nema ga ni na fejsu. :kokice:

nego sta nego si znala. ti si ona koja zna.. :)

:D :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 21:33

Kolinda » wrote:Sad vidim da mi je Fronta lajkala odgovor i još neki tip. A ti kažeš da trolam. :unda:
..e, lajk po lajk..kooptirat ce oni tebe, a da neces bit ni svjesna.. :D :D
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:34

..a unda » wrote: ..e, autorska prava i to. ali nema ga ni na fejsu. :kokice:

nego sta nego si znala. ti si ona koja zna.. :)

:D :D
Ma nisam znala da će ga ukloniti, ovo je prevazišlo sve moje predodžbe o njemu, majke mi. :rofl:
Toliko mu je tanak ego da ga je komentarčić zasmetao i da se ne bi još netko dosjetio propitivati što on to brsti, ode video. :facepalm:

Mogla bih ja ovako malo češće. Tko zna što može bit. :kokice:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:35

..a unda » wrote: ..e, lajk po lajk..kooptirat ce oni tebe, a da neces bit ni svjesna.. :D :D
Pusti ti to. Sad ćemo se malo igrati. :unda:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 18 Dec 2014, 21:36

..a unda » wrote: ma ko zna sta ti citas i sta ti procitas? :D
:facepalm:
..a unda » wrote:
kako zub? :D
Pitam ja sutradan nakon vadjenja zuba zubara kako mi zub?, a on mi rekne da je dobar u smecu jos od jucer :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 21:44

Kolinda » wrote:
Ma nisam znala da će ga ukloniti, ovo je prevazišlo sve moje predodžbe o njemu, majke mi. :rofl:
Toliko mu je tanak ego da ga je komentarčić zasmetao i da se ne bi još netko dosjetio propitivati što on to brsti, ode video. :facepalm:

Mogla bih ja ovako malo češće. Tko zna što može bit. :kokice:
pa ne znam bas.. tamo je dobra zajebancija u vezi tih, jel, reakcija svakakvih s te strane.. :D

a cuj, ono predavanje ide kao kao tekst, mislim ide javno, sad.. kako i zasto, to sa vi deom, kud, ne znam. ali to nije bitno, bitno je da ti znas.. :D :D

znam da se radi tu onekoj jubituovoj spranci, ali men ne smeta toliko sto je video maknut, meni tu najvise smeta sto pise da je video maknut radi autorskih prava. :D
cudi me kako to ja moram primjetit. :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 21:45

Kolinda » wrote:
Pusti ti to. Sad ćemo se malo igrati. :unda:
a igraj se ti, igraj.. :D

mislim, uzivila si se jel? :kokice:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:47

..a unda » wrote:
pa ne znam bas.. tamo je dobra zajebancija u vezi tih, jel, reakcija svakakvih s te strane.. :D

a cuj, ono predavanje ide kao kao tekst, mislim ide javno, sad.. kako i zasto, to sa vi deom, kud, ne znam. ali to nije bitno, bitno je da ti znas.. :D :D

znam da se radi tu onekoj jubituovoj spranci, ali men ne smeta toliko sto je video maknut, meni tu najvise smeta sto pise da je video maknut radi autorskih prava. :D
cudi me kako to ja moram primjetit. :D
A čuj, na njihovoj stranici je dobio bezrezervnu podršku i je, sprdali su se i je, stajalo je danima tako, ali meni bizarno da čim sam ja legitimno kritizirala očite stvari, video puf nestane. Malo čudno, eto. Ne kažem da je nužno povezano, ali ono. Zašto bi uklonio kad su to već svi vidjeli? Osim ako možda ne želi da krenu postavljati daljnja pitanja što dosad nitko nije jer su ih jedni sprdali, a drugi podržavali. Nitko ga nije fejs to fejs pitao što on to brsti i kakve posljedice može snositi, jel tako? E pa.
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 21:47

..odgovor er efa petrini..

ako moze bez trolanja. hvala.

:rofl:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:48

..a unda » wrote: a igraj se ti, igraj.. :D

mislim, uzivila si se jel? :kokice:
A eto, otkad sam vadila zub i polubolujem, ovo mi dođe kao dobro kraćenje vremena. :raspa:
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 21:55

Oh da, nedavno su nekoga oprali oko autorskih prava kako je kapitalist. :zubo: Što znači da je ovo bila ishitrena odluka vođena dodatnom hipertrofijom ega. :unda:
Lastan

Post 18 Dec 2014, 21:56

..a unda » wrote:a ti mos prepoznat seratora na kilometar? aj, ko u nasoj politci nije serator? :D
Sigurno ih ima koji nisu seratori, mada takvi nisu ni posebno istaknuti jer ih svjetina ignorira.
zasto bih mislio da je kapovic prevarant? ono, da vjerujem ili ne vjerujem, ti si svoje rekao?
Prevarant?
Jesam li ja gdje rekao da je on prevarant?

On je nešto puno gore od prevaranta.
Ali gle, jebe se meni. Neće on meni biti na vlasti.
aj, suprotstavi mu se, znam da mozes. sjebi mu koncepciju ili program, ako uopce on ima program.. sjebi ga na teoriju i to na nacin da zastupas svoju neku politicku ideju.. :kokice:
Zašto bih?
Ja sam izračunao koliko bi me koštalo - i ne, ne mislim tu na financije - da se ikad više ozbiljnije približim aktivnom bavljenju politikom. Znam što bih i koga bih morao žrtvovati. Hvala na pitanju, meni takva žrtva ne dolazi u obzir.
ono, konflikt, djalektika..ili ce bit kiselo grozdje? :D :D
Ja sam se s njim i njegovima klao dok su me izravno doticali: kad su mi blokirali nastavu na faksu.
Sad neka se s njim bore oni koje bi mogao dotaknuti. Ili neka plate meni. Ali džabe za ovo društvo i ovu državu više neću raditi ništa.
ok, ili ronzaj, grintaj, pa ko povjeruje, povjeruje.. fifti fifti je vjerojatnost, puno, puno veca nago kod kapovica.. :D
Vidiš, zabavno je to što meni nije u nekom interesu odvratiti ljude od glasanja za Kapovića i Radničku frontu.
Nije me briga ni koga ću u što uvjeriti. Nitko mi ne plaća, nemam svog interesa - jedino govorim što znam. Tko me posluša, dobro. Tko ne posluša - još bolje. Imat ću se čemu smijati.
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 22:02

Kolinda » wrote:
A čuj, na njihovoj stranici je dobio bezrezervnu podršku i je, sprdali su se i je, stajalo je danima tako, ali meni bizarno da čim sam ja legitimno kritizirala očite stvari, video puf nestane. Malo čudno, eto. Ne kažem da je nužno povezano, ali ono. Zašto bi uklonio kad su to već svi vidjeli? Osim ako možda ne želi da krenu postavljati daljnja pitanja što dosad nitko nije jer su ih jedni sprdali, a drugi podržavali. Nitko ga nije fejs to fejs pitao što on to brsti i kakve posljedice može snositi, jel tako? E pa.
vjeruj mi, nema to veze s tobom. :D
ok, ne vjeruj mi, ima veze s tobom... :D :D

ne sjecam se da si ti nesto kritizirala. :D

ma, taj im video nikako i ni u kojem obliku ne moze nastetit. ok, mozda bi neko uporan mogao na osnovu jednog detalja pravno cimavicki naganjat i dokazivat nesto, ali tu se radi samo o kompliciranju, koej se opet moze okrenut u svoju korist.

mislim, makli su pa sta, nes ti.. ali radi autorskih prava, e pa nije lijepo to vidjet. :D . .blje da j e bila poruka radi neprimjernog sadrzaja, puno bolje. :D
jednokratni klon

Post 18 Dec 2014, 22:06

Eto unda, sad i ti imaš pitanje za njih. :D Baš me zanima kako bi se opravdali.
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 22:12

Lastan » wrote: Jesam li ja gdje rekao da je on prevarant?

On je nešto puno gore od prevaranta.
Ali gle, jebe se meni. Neće on meni biti na vlasti.[/color]
ma dobro sad, mak na konac..maliciozni prevarant ili ako si vec rekao. mislim, ono
..maliciozni prevarant. ima i dobronamjerni? :D

a bit ce na vlasti? :kokice:

lastane... lastane, saberi se.. :D :D
Zašto bih?
Ja sam izračunao koliko bi me koštalo - i ne, ne mislim tu na financije - da se ikad više ozbiljnije približim aktivnom bavljenju politikom. Znam što bih i koga bih morao žrtvovati. Hvala na pitanju, meni takva žrtva ne dolazi u obzir.
znaci, shvatio si. postavio si ono pitanje.. ma za koga?
ali nekako prebrzo. prebrzo za n ekog ko nije naivan politicki.. :D

i nema tu zrtve, kakva, pobogu sad zrtva. eventualno igra moze bit, ne zrtva. a mene cudi da si ti tako lako odustao od igre.. :D
Ja sam se s njim i njegovima klao dok su me izravno doticali: kad su mi blokirali nastavu na faksu.
Sad neka se s njim bore oni koje bi mogao dotaknuti. Ili neka plate meni. Ali džabe za ovo društvo i ovu državu više neću raditi ništa.
ma, dosta egoisticno gledanje.
zasto mislis da si nesto radio za drustvo, drzavu? : kokice:
Vidiš, zabavno je to što meni nije u nekom interesu odvratiti ljude od glasanja za Kapovića i Radničku frontu.
Nije me briga ni koga ću u što uvjeriti. Nitko mi ne plaća, nemam svog interesa - jedino govorim što znam. Tko me posluša, dobro. Tko ne posluša - još bolje. Imat ću se čemu smijati.
mislis, imat c es se necemu nasladjivati? :D

ne radi se tu o nagovaranju nikakvom. m i slim, radi se, ali ti to sve nekako preozbiljno shvacas. preozbiljno za nekog ko kaze da mu nije stalo. :D

steta, steta.. zaista mislim da je steta. ali, eto, ako nema veze, nema veze.. :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 22:20

Kolinda » wrote:Eto unda, sad i ti imaš pitanje za njih. :D Baš me zanima kako bi se opravdali.
nemam pitanje. zasto bi se morali opravdavat? nema tu nista sto bi sad trebalo nesto perpetuirat, secirat do iznemoglosti. i onda jos tu kao neku informaciju dilat kao argument za koju godinu mozda..znamo mi da je stoka obrisao i postove i video.. :D

ono, nije bitno, lanjski snijeg. od tog videa na njihovim stranicama vec ima..kolko..masu odlicnih tekstova, linkova, informacija.. ne stignem uopce sve to ni ovlas proc. :kokice:
  • Information