Pero » wrote:
Pa dobro, znači tebi ne trebaju dokazi, nego su ti dosta indicije. Cijeli istočni blok se pocepao ko parče hartije, ali je kod nas na djelu bila specijalna zavjera koja je uključivala i rat da se dostignu željeni ciljevi.
..a koje bi ti dokaze? matematicke?
pa ko kaze da da se istocni blok urusio sam od sebe bez icije pomoci? gdje to pise? u nato prirucniku?
Cijeli Balkan nije vrijedan kostura jednog jedinog pomeranskog grenadira.
ne razumijem. i..sta? cega je onda bizmark smatrao da je vrijedan kostur tog pomeranca? ,islim, sta oces rec?
Ti ne znaš, al znaš da sigurno ima netko tko zna.
pa ne znam sta bi ti htio? sve zavisi. ne radi se o znanju, nego o nekoj volji, necemu takvom.
Normalno da igraju. Pa dobro, tko je onda rasturio Jugoslaviju - svašta se spominjalo ovdje - CIA, Amerikanci, Nijemci, Vatikan.

Ili su to udružene sile?

Il to zapravo nije ni važno - glavno da je to bila neka strana zavjera koja je u bratstvu i jedinstvu naših naroda i narodnosti namjerno probudila aveti nacionalizma.

pa eto, normalno da igraju. a sta to igraju, koju igru? ne znas, ali si u tom timu pa te se jebe?
jel juga odgovorala americi? je ili nije? jel njemcima odgovarala? jel vatikanu odgovarala?
mislim, ti svako malo padas s kruske i kazes.. daj link, daj dokaze.
bitno ej jedno, ko je rusio da je rusio, ne zna se ko je bio, ali ima ih koji su htjeli, jelda?