Tema za ustaše i partizane (kopija)

Koljite se i gložite!
Pješčana

Post 19 Apr 2012, 12:45

Beta ženka » wrote:Jugoslavija više ne postoji, ajde malo prati.
Oprostite, gospodo, ja sam se "častila" s JPK-om i vrletom, ako se tad niste miješali, nemate ni sad.
Nitko vas nije zvao na očitovanje.
imaš pravo, ovo je točno.
po svetim zakonima Bete koji vrijede na ovom forumu.
not.
slažem se s jez. opće nemam volje sudjelovati u ovoj temi, i danima čitam kako ružne stvari samo izlaze ovdje.
Beta, u nekom trenutku si se zaigrala superjunaka pa sad riješavaš svakog, i nakon svakog tuđeg posta vičeš "Sljedeći". Što je to, hrana za ego, pretpostavljam?
sad smo neprijetalji ovdje, jel?
hoćeš sad ovako nastaviti do kraja, pa makar kraj bio loš po tebe?

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:45

*jezebel* » wrote:pa nista, odi plakat'. :hekla:
Neću, ja nisam ovdje počela kmečati da me vrijeđaju. :kava:
klonka wrote:Beto, a je li ti palo na pamet da tvoja nimalo zajebancija na Dalmoše/Tovare spada u kategoriju uvredljivog? Mislim, da je itko drugi na ovoj temi izrazio negodovanje zbog humora na račun pripadnika neke etničke (ili pak regionalne) skupine, apsolutno bih mu dala podršku, ali nakon tvojih izrazito šovinističkih ispada na temi o Dalmatincima, mislim da nemaš prava ikoga prozivati za licemjerstvo.
U uvodnom postu sam napisala koliko dugo i kako sam dolazila u doticaj s Dalmošima (a otvorena je iz zajebancije na jednoj drugoj temi) i kakva sam iskustva imala s njima. Sve do tada nisam imala nikakvo loše mišljenje o njima, čak su mi bili simpatični. A onda sam ih upoznala malo bolje i primijetila (kao i moji kolege) da se određeni obrasci ponašanja mogu naći kod ljudi s određenog područja. Što da ti kažem - neke "predrasude" se iz pozitivnih promijene u negativne (kao i obrnuto) kad se tu uplete iskustvo. :ne zna:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
karambol

Post 19 Apr 2012, 12:46

Beta ženka » wrote:Jugoslavija više ne postoji, ajde malo prati.
Oprostite, gospodo, ja sam se "častila" s JPK-om i vrletom, ako se tad niste miješali, nemate ni sad.
Nitko vas nije zvao na očitovanje.
Ja znam da jugoslavija ne postoji, radio sam na demontaži...
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:50

Pješčana » wrote:imaš pravo, ovo je točno.
po svetim zakonima Bete koji vrijede na ovom forumu.
not.
slažem se s jez. opće nemam volje sudjelovati u ovoj temi, i danima čitam kako ružne stvari samo izlaze ovdje.
Beta, u nekom trenutku si se zaigrala superjunaka pa sad riješavaš svakog, i nakon svakog tuđeg posta vičeš "Sljedeći". Što je to, hrana za ego, pretpostavljam?
sad smo neprijetalji ovdje, jel?
hoćeš sad ovako nastaviti do kraja, pa makar kraj bio loš po tebe?
Loš po mene - u kom smislu? Što, netko će doći i odvesti me na vješala? :D
"Sljedeći" se odnosi na "sljedeći kome je sve zajebancija sa strane 'hohoho, neka su joj rekli', 'smrdljivi četnici hahaha' itd.", a kad se na provokacije odgovori na isti način onda je "mama, ona nas vlijedza" :mama: i dalje se nastavlja s "pa to je sve šala i vic, zašto tebi nije smiješno". Nije. Mogu i ja pitati "a zašto tebi nije smiješno to što sam napisala o genocidnosti?" i praviti se da mi ama uopće nije jasno. Jer jasno mi je zašto nekome nije smiješno, no da koristi prozirna objašnjenja za ono što je prethodilo i nije mu i dalje jasno - to može samo maloumna osoba.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
klonka

Post 19 Apr 2012, 12:50

Beta ženka » wrote:U uvodnom postu sam napisala koliko dugo i kako sam dolazila u doticaj s Dalmošima (a otvorena je iz zajebancije na jednoj drugoj temi) i kakva sam iskustva imala s njima. Sve do tada nisam imala nikakvo loše mišljenje o njima, čak su mi bili simpatični. A onda sam ih upoznala malo bolje i primijetila (kao i moji kolege) da se određeni obrasci ponašanja mogu naći kod ljudi s određenog područja. Što da ti kažem - neke "predrasude" se iz pozitivnih promijene u negativne (kao i obrnuto) kad se tu uplete iskustvo. :ne zna:
Svejedno, ti si na primjeru nekolicine loših iskustava okarakterizirala stanovnike čitave jedne regije idiotima. Nemoj mi o "malo boljem" upoznavanju jer je iz teme apsolutno jasno da si to iskoristila samo da bi potvrdila predrasude, a nipošto i da bi upoznala i razumjela ljude i njihove postupke.

No, kad već pravdaš stvari iskustvom: možda i ovi koji tebe vrijeđaju imaju neko iskustvo? Bi li to njihove šovinističke ispade učinilo legitimnima?
gonj špadi
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 12:51

karambol » wrote:Ja znam da jugoslavija ne postoji, radio sam na demontaži...
:rofl:
Beta ženka wrote:Neću, ja nisam ovdje počela kmečati da me vrijeđaju. :kava:

U uvodnom postu sam napisala koliko dugo i kako sam dolazila u doticaj s Dalmošima (a otvorena je iz zajebancije na jednoj drugoj temi) i kakva sam iskustva imala s njima. Sve do tada nisam imala nikakvo loše mišljenje o njima, čak su mi bili simpatični. A onda sam ih upoznala malo bolje i primijetila (kao i moji kolege) da se određeni obrasci ponašanja mogu naći kod ljudi s određenog područja. Što da ti kažem - neke "predrasude" se iz pozitivnih promijene u negativne (kao i obrnuto) kad se tu uplete iskustvo. :ne zna:
O ljubice zubice, vidiš da je problem ipak u tebi. Tako si idealizirala Dalmatince, pa si se razočarala. :D Tako si idealizirala mene, pa si se razočarala. :zubo: Tako sada idealiziraš srpski penis... nadam se da se nećeš razočarati, ali ako hoćeš, budi dobra i objavi to na vorumu da se naslađujemo. :cerek:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 19 Apr 2012, 12:52

..ustase u nama i zvijezda nad nama. :usama:

zakljucak..kant je bio cetnik. :raspa:
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:55

klonka » wrote: Svejedno, ti si na primjeru nekolicine loših iskustava okarakterizirala stanovnike čitave jedne regije idiotima. Nemoj mi o "malo boljem" upoznavanju jer je iz teme apsolutno jasno da si to iskoristila samo da bi potvrdila predrasude, a nipošto i da bi upoznala i razumjela ljude.
"Nekolicina" loših iskustava u trajanju nekoliko godina, mjesečno nekoliko stotina do tisuću poziva iz cijele HR - pa sad reci je li to "nekolicina".
No, kad već pravdaš stvari iskustvom: možda i ovi koji tebe vrijeđaju imaju neko iskustvo? Bi li to njihove šovinističke ispade učinilo legitimnima?
Neka ih čini, ali neka očekuju i da će im biti odgovoreno.
Samo spada li tu je li netko koga ne poznaju smrdljivi četnik jer je iz Beograda, pa po difoltu to mora bit, izrugivanje sreberničkim žrtvama itd. Može reći da su Beograđani ili Srbi ovakvi ili onakvi, glupi, svadljivi itd. jer je imao iskustva s njima i takva je većina, ali oprosti - ja nisam za Dalmatince govorila da su smrdljivi, ustaše itd. jer nemam ama baš nikakvog temelja za to.
Pješčana

Post 19 Apr 2012, 12:56

Beta ženka » wrote:Loš po mene - u kom smislu? Što, netko će doći i odvesti me na vješala? :D
"Sljedeći" se odnosi na "sljedeći kome je sve zajebancija sa strane 'hohoho, neka su joj rekli', 'smrdljivi četnici hahaha' itd.", a kad se na provokacije odgovori na isti način onda je "mama, ona nas vlijedza" :mama: i dalje se nastavlja s "pa to je sve šala i vic, zašto tebi nije smiješno". Nije. Mogu i ja pitati "a zašto tebi nije smiješno to što sam napisala o genocidnosti?" i praviti se da mi ama uopće nije jasno. Jer jasno mi je zašto nekome nije smiješno, no da koristi prozirna objašnjenja za ono što je prethodilo i nije mu i dalje jasno - to može samo maloumna osoba.
ne.
ali.. ma, zanemari, samo nastavi kako si započela.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 12:56

karambol » wrote:Ja znam da jugoslavija ne postoji, radio sam na demontaži...
Mene su svojedobno pitali kako to da sam rušio Jugoslaviju kad sam bio Jugoslaven do potkraj 89.
Drugovi, rekoh, tko će je znati bolje znati srušiti od nas koji smo je gradili?
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 12:58

..a unda » wrote:..ustase u nama i zvijezda nad nama. :usama:

zakljucak..kant je bio cetnik. :raspa:
Nemoj tako Unda. Netko će pomisliti da vrijeđaš Kanta. Netko će pak pomisliti da vrijeđaš četnike. Nekome neće biti jasno kakve su sad kante u igri, ... ma općenito ti samo zbunjuješ ljude. A vidiš kako su mnogi dezorijentirani i bez tebe. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 12:59

vrrrlet » wrote: :rofl:

..
sta se ti sad kliberis? drago ti je mile, mile ti je drago? ko se zadnji smije..karambol. :ne zna:

pa vidis da je covik realan. zna znanje, vidis da ga ide demontaza. sutra ce rec..ja znam da hrvatska ne postoji. radio sam na demontazi.

os se i onda kliberit ili ces rec sebi..drzave prolaze, djetetina ostaje.

:D
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:59

I da dodam - na temi o Dalmatincima se itekako odgovaralo, častilo itd.
Najbolje da sam išla kenjkati kako su grooozni i oni mene vrijeeeđaju. :rofl:
Jebote, koje pičkice.
klonka

Post 19 Apr 2012, 13:00

Beta ženka » wrote:"Nekolicina" loših iskustava u trajanju nekoliko godina, mjesečno nekoliko stotina do tisuću poziva iz cijele HR - pa sad reci je li to "nekolicina".
Da, nekolicina je. Nisu uzela u obzir da ti je populacija ograničena time što se radi isključivo o ljudima koji zovu službu za korisnike. To je prvo. Drugo, sigurna sam da su i ljudi iz ostalih regija postavljali kretenična pitanja, ali njihovu regionalnu pripadnost nisi uzimala kao početnu točku za potvrđivanje vlastitih predrasuda.

Uopće nije bitno jesi li ih nazvala glupanima i neradnicima ili smrdljivim ustašama. Uopćavala si i izrugivala se na iznimno ružan način.

Beta ženka » wrote:I da dodam - na temi o Dalmatincima se itekako odgovaralo, častilo itd.
Najbolje da sam išla kenjkati kako su grooozni i oni mene vrijeeeđaju. :rofl:
Ne razumijem. Upravo na taj način kenjkaš ovdje.
gonj špadi
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 13:03

Beta ženka » wrote: Može reći da su Beograđani ili Srbi ovakvi ili onakvi, glupi, svadljivi itd. jer je imao iskustva s njima i takva je većina, ali oprosti - ja nisam za Dalmatince govorila da su smrdljivi, ustaše itd. jer nemam ama baš nikakvog temelja za to.
:rofl:

Nikakvog, odista. Osim što su najksenofobniji kvart u Hrvatskoj i što rezultatima izbora desetljećima pokazuju kako vole liberalne stranke prepune europskog duha.

A ja sam ustaša. Image
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 13:06

klonka » wrote:Da, nekolicina je. Nisu uzela u obzir da ti je populacija ograničena time što se radi isključivo o ljudima koji zovu službu za korisnike. To je prvo. Drugo, sigurna sam da su i ljudi iz ostalih regija postavljali kretenična pitanja, ali nisi ih imala na piku pa nisi uspjela potvrditi prethodno stvorene stereotipe. Drugim riječima, izmaknuli su ti iz fokusa.

Uopće nije bitno jesi li ih nazvala glupanima i neradnicima ili smrdljivim ustašama. Uopćavala si i izrugivala se na iznimno ružan način.
Iznenadila bi se kakav široki spektar zove, od godina, zanimanja do stupnja obrazovanja.
Naravno da je bilo nevjerojatno bahatih kao i ljubaznih (iako u manjini) ljudi i iz ostalih regija.
Iz Dalmacije je najrjeđe pozivatelj bio ljubazan i čim bi se netko od nas javio, krenula bi dernjava.
Jebi ga, na kraju su ljudi, kad bi vidjeli 021 pozivni (ako bi zvao s fiksnog), prvo komentirali "o, ne" pa ono, udahni-izdahni i onda se javi. :D

Mislim, možeš misliti i da lažem - ja iskreno od toga nemam ništa, osim navlačenja sveopćeg forumskog bijesa na sebe. :D
Ali to su moja iskustva koja sam tu iznijela, a mogla sam komentirati samo u RL, no zajebi političku korektnost i finoću, na forumu su svi savršeni i dobrice i nitko im se nikad nije zamjerio, i svi vole pedere, Srbe, Dalmatince, Slovence i crnce. A kad vidiš neka ta divna tolerantna bića u RL, iznenadiš se. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 13:08

mislim da je sasvim zrelo vrijeme za topik o samostalnoj, nesvrstanoj, pateticnoj, samouvjerenoj, lirskoj, republici dalmaciji.

nas niko ne voli, svi nas iskoristavaju, postojimo dva mjeseca ljeti, sluzimo za egzotiku neku, sluzimo kao trziste nekretnina..mislim, jebite se..imamo prvu i drugu dalmatinsku, imamo cetvrtu, jos da nadjemo malo nafte ili neceg slicnog i..aufidrzen, srajb mir kajnen brif.. :udo jirgens:
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 13:13

..a unda » wrote:mislim da je sasvim zrelo vrijeme za topik o samostalnoj, nesvrstanoj, pateticnoj, samouvjerenoj, lirskoj, republici dalmaciji.

nas niko ne voli, svi nas iskoristavaju, postojimo dva mjeseca ljeti, sluzimo za egzotiku neku, sluzimo kao trziste nekretnina..mislim, jebite se..imamo prvu i drugu dalmatinsku, imamo cetvrtu, jos da nadjemo malo nafte ili neceg slicnog i..aufidrzen, srajb mir kajnen brif.. :udo jirgens:
Zašto njemački, trebalo bi biti na talijanskom.
Mislila sam da vas vole Čehinje, Njemice i Slovenke. :D
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 13:17

..a unda » wrote:mislim da je sasvim zrelo vrijeme za topik o samostalnoj, nesvrstanoj, pateticnoj, samouvjerenoj, lirskoj, republici dalmaciji.

Ja sam za, rasprava oko izbora glavnog grada Republike Dalmacije bi bila kao deset izbora za pjesmu Eurovizije odjednom. :cerek:
Beta ženka wrote:Zašto njemački, trebalo bi biti na talijanskom.
I Srpkinje. :cerek:
JPK

Post 19 Apr 2012, 13:21

Beta ženka » wrote:Loš po mene - u kom smislu? Što, netko će doći i odvesti me na vješala? :D
Ma kako hoces, ali samo nam nemoj upaliti traktor i otici kao onog ruznog dana prije petnaest godina. :crying:
Biti i mniti svemiropolisno
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 13:23

Beta ženka » wrote:Iznenadila bi se kakav široki spektar zove, od godina, zanimanja do stupnja obrazovanja.
Naravno da je bilo nevjerojatno bahatih kao i ljubaznih (iako u manjini) ljudi i iz ostalih regija.
Iz Dalmacije je najrjeđe pozivatelj bio ljubazan i čim bi se netko od nas javio, krenula bi dernjava.
Jebi ga, na kraju su ljudi, kad bi vidjeli 021 pozivni (ako bi zvao s fiksnog), prvo komentirali "o, ne" pa ono, udahni-izdahni i onda se javi. :D

..
..kako se zna koji je stupanj obrazovanja dalmatinca? :ne zna:

i, nemoj zezat..ma stvarno je to bilo sa 021? stvarno najstvarnije? ..ako je zaista tako bilo, onda sve nekako pocinje dobivat smisao..tj, ipak ima smisla. :cerek: : ponos:

..a ja taman izgubio svaku nadu i poceo se javljat pristojno. jedva cekam da me opet nazovu i ponude mi povoljno maks tv na 1122 godine i prvih trecina mjeseca besplatno. :klopa:

dobardanovajrazgovormozebitisnimanovdjetajitajvidimdaimateadslanematemaksteve...itd, itd.. alo, ko, sta..ma jebote maksteve i tevemaks, da te jebo..pa mi onda kad zakasnim tri dana platit iskljucis i telefon i interenet i mobitel i auto i frizider i struju i vodu i taj tvoj maks teve, nabijem i tebe i taj tvoj maksteve i benet i vipnet i todoricanet i skegronet..aj opet nazovi, lolo, aj, aj, nazovi, ugurat cu ti taj blutut u nos pa se seraj sa mojom guzicom.. :gaah: :mad:

:cheer: :cheer:
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 13:26

Beta ženka » wrote:Zašto njemački, trebalo bi biti na talijanskom.
..sta jes, jes. fine cure, pametne, zgodne.. :ne zna:
baja

Post 19 Apr 2012, 13:27

Beta ženka » wrote: Meni je drago što su ti smiješne priče o smrdljivim četnicima, muslimanima iz Srebrenice itd. :)
Sljedeći!
pa, ti si prihvatila takve priče; uzvratila si da se ne radi o muslimanu iz srebrenice nego o srbinu iz jasenovca :ne zna:
pa kad nije bilo dovoljno smiješno, uhvatila se se šaliti s cijelim narodom
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 13:33

..a unda » wrote:..kako se zna koji je stupanj obrazovanja dalmatinca? :ne zna:
Hmmm, pa ne samo Dalmatinca već bilo kog korisnika, skužiš ako je npr. poslovni broj, radi u nekom institutu, na sveučilištu itd. U IT firmi, u kafiću ili restoranu, sâm je nešto podešavao na telefonu i kuži se napredno/kuži se u osnove ili jedva uspije istrtljati tri suvisle, a ni čitanje mu baš ne ide, kamoli da se zna služiti mobitelom... Vidiš prema tome kakav mu je vokabular, je li nazvao da te pokuša uvjeriti u nešto što si je zamislio, iako ne ide tako (ali on i dalje inzistira da potvrdiš da je tako, a onda će te šef jebati zašto si dao pogrešnu informaciju :zubo: ) ili je nazvao samo da nekome besplatno verbalno izvrijeđa mater, a ne jer ima neki konkretan problem, ili je nazvao zato što stvarno treba pomoć. Shvati iz prve što ulazi u paket pretplate, a što ne, da se nepotrošeno prenosi u sljedeći mjesec, ili ne shvati niti nakon pet pokušaja da se to pojasni.
i, nemoj zezat..ma stvarno je to bilo sa 021? stvarno najstvarnije? ..ako je zaista tako bilo, onda sve nekako pocinje dobivat smisao..tj, ipak ima smisla. :cerek: : ponos:
Kolega je nakon takvih razgovora pogrdno komentirao "021 županiju" i često izjavljivao da se počeo kloniti ribe i blitve, iz straha da mu ne bi izmijenile... inteligenciju. :zubo:
..a ja taman izgubio svaku nadu i poceo se javljat pristojno. jedva cekam da me opet nazovu i ponude mi povoljno maks tv na 1122 godine i prvih trecina mjeseca besplatno. :klopa:

dobardanovajrazgovormozebitisnimanovdjetajitajvidimdaimateadslanematemaksteve...itd, itd.. alo, ko, sta..ma jebote maksteve i tevemaks, da te jebo..pa mi onda kad zakasnim tri dana platit iskljucis i telefon i interenet i mobitel i auto i frizider i struju i vodu i taj tvoj maks teve, nabijem i tebe i taj tvoj maksteve i benet i vipnet i todoricanet i skegronet..aj opet nazovi, lolo, aj, aj, nazovi, ugurat cu ti taj blutut u nos pa se seraj sa mojom guzicom.. : gaah: : mad:

:cheer : : cheer:
A ne ne ne, nisam ja zvala nikoga, javljala sam se onima koji zovu, niti sam imala veze s adsl-om i maxtv-om. :durica:
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 13:34

vrrrlet » wrote:Ja sam za, rasprava oko izbora glavnog grada Republike Dalmacije bi bila kao deset izbora za pjesmu Eurovizije odjednom. :cerek:
..pusti ti pricu. to cemo se mi sve dogovorit. moze bit glavni grad koji oce. ok, osim zadra. :zubo: kad je zadar bio glavni grad, sve je pocelo ic ukurac.
uostalom, kakve veze ima zadar sa hrvatskom? prije ce on bit u italiji, ako vec nece u dalmaciji.

i jos nesto, da se neko ne bi nadao. nece bit onih..kako se zovu, domovnica, krsnih listova, maticnjaka, drzavljanstava do koljena sedmog. ko je osa, osa je. neko bi htio bit dalmos, ali u zagrebu? ma nemoj. hik dalmacija, hik salsa.
di ces..ili amo ili tamo, a ne ocu i tamo i amo i sve ocu..da, da, kako ti kupus. :raspa:

prvih deset, dvajst godina cemo zivjet samo od poreza na nekretnine nedalmatinaca..i od turbo poreza na prodaju tih nekretnina, ako im taj porez bude preskup. a uvijek ih se mogu odrec i dat te nekretnine republici dalmaciji, ako oce. dobit ce plaketu i zahvalnicu i suzu oprostajku. :cerek:

:cheer:
  • Information