Triba te banirat

pa dobro..ostrije i jace.. mozda, ne znam. trebalo je dosljednije, obuhvatnije.visekratni klon » wrote:
Ma meni je to jasno, ali netko drugi bi išao više udvornički, a on je bio beskompromisan i time ih je provocirao, normalno da to nije provokacija, ali u ovako bolesnoj državi je, za njih je. Neki mlitaviji im ne bi tako vješto digao tlak, to je poanta.
Trebalo je i oštrije, jače, trebao je i Milanović drukčije. Ali eto. Zato velim, Jovanović je bio odličan u tome.
Da. Dosljednije, obuhvatnije, lukavije, mudrije...oštrije i jače nije problem. To može i ona fejsbuk budala Perman...ne, Perfan...ne, PetarPan...taj neki qrac što ima Norman Bates pogled.
Pa ukinuće bi i bilo shvaćeno kao oštrije i jače...a unda » wrote: pa dobro..ostrije i jace.. mozda, ne znam. trebalo je dosljednije, obuhvatnije.
ali, zaista se pitam sto bi sve bilo da se uginuo..sori, ukinuo vjeronauk u skolama. bilo bi to veselo gledat.
ko zna, mozda ovaj novi ministar to sutra napravi.. ono, ako mu to nije u opisu posla, pa i struke, ne znam sto je.
pa dobro, prijevremeni izbori, pa sta, neka, to bi puno toga pokazalo, sto smo, tko smo, gdje smo.. ne bi se mogli vise zavaravat. rezultati bi bili sluzbeni i ovako i onako.. ili republika ili katolibanija.visekratni klon » wrote:
Pa ukinuće bi i bilo shvaćeno kao oštrije i jače.
A šta bi bilo, znamo, prijevremeni i Vatikan na stražnjim nogama.
pa cuj, trebalo je odmah postavit kao glavni problem tko je ustvari vlast u ovoj drzavi. crkva je vlast? ok, neka, ali neka se jednom zna.karambol » wrote:
Da. Dosljednije, obuhvatnije, lukavije, mudrije...oštrije i jače nije problem. To može i ona fejsbuk budala Perman...ne, Perfan...ne, PetarPan...taj neki qrac što ima Norman Bates pogled.
Zato što je uspio izbaciti vjeronauk iz škola?visekratni klon » wrote: Znala ja i rekla lijepo da je jovanović ok.
A vas dva bi uspili.Euklid » wrote: Zato što je uspio izbaciti vjeronauk iz škola?
Ili zato što je uspio sprovesti zdravstveni i građanski odgoj u škole?
Ili isušiti močvaru nogometnu?
Ahaaa, zato je uspješan, jer pripomogao homogeniziranju desnice oko crkve.visekratni klon » wrote:
A vas dva bi uspili.![]()
Ne, nego jer ovaj novi hrli trčat lizat guzicu biskupima. Ovaj ih je provocirao. Razlika je. Velika.
Euklid » wrote:
Ahaaa, zato je uspješan, jer pripomogao homogeniziranju desnice oko crkve.
Dobro, priznajem, imao je dosta velike uspjehe u tome... kad već nije sproveo bar nešto od onog što je najavljivao...
Zokivisekratni klon » wrote:
A vas dva bi uspili.![]()
Ne, nego jer ovaj novi hrli trčat lizat guzicu biskupima. Ovaj ih je provocirao. Razlika je. Velika.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 17 guests