Ma da, ništa novo.Beau » wrote: da, i danas je tako baš svugdje. najviše jebu ove niže rangirane i to s najnebitnijim pizdarijama, a sve s ciljem da mogu nekome nadobudno prezentirati kako se ONI BAVE I RADE! ( i po mogućnosti mažnjavat lovu pritom)
naravno, uvijek inzistirajući samo na formi, sadržaj smisao logika - nula bodova
mene od toga jeza hvata...kad skužim kolko je to duboko prodrlo. a bit će sve gore.
Policijsko postupanje - brutalnost ili duznost?
pa eto, zanimljivije mi je kako si ti provjeravao je li lutka živamiky0 » wrote:
Ako ti je ova tema dosadna, sta ti je onda uopce interesantna tema
Meni je bas tema intrigantna jer ministar zove na nerad policijskih sluzbenika. Mislim da je ovo jedinstven slucaj u EU...a da neko uputi upit evropskoj komisiji o pozivi ministra na nerad policijskih poslova od samih pandura
i kako si na kraju zapeo za tu istu lutku
dok u ovoj priči nema ništa pretjerano zanimljivo ni neobično. ali ti si se po običaju dao nahuškat pa ti je ekstra dramatično
Pita me odrzavanje na zivotu onesvijestene osobe, a ja poceja da se treba osigurat protok zraka kroz pluca, pa provjerit rad srca, te potom okrenit na bok ako je sve u redu, a ako nije da treba napravit postupak ozivljavanja. A on meni da demostriram na lutki. I ja demonstrira, i dosa do tog da tribam blejit u prsni kos deset sekundi jeli se mice, ali to nisam reka ricimaBeau » wrote: pa eto, zanimljivije mi je kako si ti provjeravao je li lutka živa
i kako si na kraju zapeo za tu istu lutku![]()
Ja bi babi polomio sve kosti, a ne samo njoj, nego i forumašima koji seru po drotu koji je obavljao ono za što ga plaćam.
Ma zatuko bi vam sve pretke i potomke, derišta jedna neodgovorna.
Ma zatuko bi vam sve pretke i potomke, derišta jedna neodgovorna.
Gle, slažem se s Mikijem
Možda je moglo bit bolje izvedeno, al za ministrovo ponašenje nema opravdanja, on je imao vremena razmislit. Gadi mi se potez ministra i zaslužuje da ga taj policajac pljune natrag u facu, jer mu je točno to Ostojić napravio. Sličan primjer znam u školstvu, zdravstvu i u poslu. U policiji također nije prvi primjer - za one dušebrižnike, kmeee ruši bakicu, a pustio bi lovaša - radi li policajac koji je uhvatio pijnaog Bandića za volanom i dalje u policiji? Fuj.
Možda je moglo bit bolje izvedeno, al za ministrovo ponašenje nema opravdanja, on je imao vremena razmislit. Gadi mi se potez ministra i zaslužuje da ga taj policajac pljune natrag u facu, jer mu je točno to Ostojić napravio. Sličan primjer znam u školstvu, zdravstvu i u poslu. U policiji također nije prvi primjer - za one dušebrižnike, kmeee ruši bakicu, a pustio bi lovaša - radi li policajac koji je uhvatio pijnaog Bandića za volanom i dalje u policiji? Fuj.
-
- Information
-