nationarmy ..frlja? ..frlja??

..a to se vi znate, intimusi ste neki? a kako on tebe zove iz milja? moje omiljeno ustasce?

cuj, ako treba da ja negdje odredjuem pravila, onda cu ih odredjivat. pa nije sve svugdje za svakog, jel tako? ono, osjetis nekako, neki razum, kucni odgoj, nesto, ne znam.. osjetis gdje ti je mjesto. sta cu ja npr na amac forumu. tamo su ljudi skolovani da budu hrvati. stovise, tamo su genetski katolici te hrvati, ono, rodjeni kao katolici i hrvati.
i kako ti znas da..kako ga ti ono zoves, prijatelja svog..frlja? ..kako ti znas da on prati forumhr te aktivno tamo ucestvuje? imas neke dojave, pratis nesto, zadatak neki imas, sta li?

mislim, pisi ti ovdje sta hoces, ali meni nikako nije jasno kako ti to zelis krscanski, u duhu dobrote, napravit cir tvom dragom frlji, ovdje, na trkeljanju, a on na onom forumu?
mislim, ako je uopce tamo, to ti znas, ocito imas pristupa nekim informacijama, valjda preko alkara preosta.. a kamo li da tvoj frlja prati trkeljanje gdje je ukupno deset dusa, zajedno s triput samodeklariranim nacistom mikijem.
ti zaista ne mislis da je tvoje takvo ponasanje i razmisljenje, ono, malo, tjudno, jel? ..malo je, a?
cuj, fasizam je fasizam i ako se radi o fasizmu, treba rec da je to fasizam, ne vidim u cemu je problem. govori kao fasist, hoda kao fasist, pise kao fasist..onda mora da je to fasist, sto drugo?
tako da.. da, stepinac je bio fasist, podrzavao je fasizam, volio je fasizam, ohrabrivao je fasizam, blagoslivljao je fasizam, te deum ode je pjevao hitleru i pavelicu, zahvaljivao bogu na njima.. tj, na isti nacin kao sto bi miklenic to napravio u glasilu ha be ka pa napise da je to misljenje urednistva.

boze moj, do kraja je stepinac ostao fasist, pa dajte vi, stovatelji stepinca, pa barem postujte to u sto je stepinac vjerovao i sto je on bio. ako zelite postovat njegovu neku volju, postujte je do kraja, budite fer i iskreni, ono, pokusajte se opostenit. ne mos bit dozirani fasist, pa da.
da je meni dolar za svakog onog kojeg je stepinac spasio, sad bih imao manje love nego sto imam, a nemoj me pls uopce pitat kolko je imam..ne samo trenutno, sad u dzepu, nego inace.
to mi je valjda bozja kazna. onaj ko vjeruje u stepinca, markicku, karamarka, tomasicku, tome je valjda bog rekao.. zajebi, uzmi i jos ce ti se dat.
nisam rekao da je crkva mafija.. tj, ne samo mafija, nego nadmafija. sve karakteristike organiziranog kriminala ima, plus sto je reket mafiji nelegalan i sto im porezna moze uletit nikako, ne smije uletit, po zakonu zakon ne smije uletit na kaptol. to ni mafija nema.
ok, jedino se oruzjem otvoreno ne koristi, nije red, jel, ali kad smo vec kod tudjih kuraca i gloginja, ohrabruje, potice, nagovara da svaki neprijatelj te mafije dobije ono sto je zasluzio, pa da.
a kad netko u ime crkve, tj boga i hrvata i napravi nesto, pa se to vidi, otkrije, onda taj trc natrag placuci pod skute i zastitu i utjehu kaptolsku.

uostalom, nisam ja rekao.. e, nek je ukrao, ali nas je ukrao. sto to znaci? to nije nista drugo nego zapisavanje svog teritorija u stilu.. bolje nasa mafija, nego necija druga. mafija ne priznaje konkurenciju, jel tako.
a, ustvari, onom ko je opljackan, sta njemu znaci ko ga je opljackao, njemu je to sve isto, sta njega briga kako se koja mafija klice.
tako da, ono, ne znam kako bi drugacije moglo bit nego da agresija i crkva ne budu u jednoj recenici.
osim toga, pa iz same crkve se cuju takve rijeci. rijetke doduse, usutkane nekako, ali eto, ima i tamo ljudi koji se bave onim sto misle da bi se neka vjera trebala bavit.
i eto, ne vidim kako to frlja, jel, i kome to radi lose.. i zasto? i to toliko lose da vas treba najmanje pedeset na jednog. i to u smjenama, dakle, jedno stopedeset dnevno.

i ti zbog toga zelis covjeku cir? i nazivas se jos, valjda se nazivas.. katolikom? ono, genetski si katolik, rodjen kao katolik, pretpostavljam, jelda?
ono, pada mi na pamet, to sto zelis zlo, to sto si zao, jel to ono, nesto..fakultativno ili je i to neka genetika?
bilo kako bilo, nista sto jedna dobra ispovjed i par pokora ne moze razrijesit, jel tako? pa onda, kad vidis sve skupa to malo, pa onda se i nekako isplati bit zao.
a sta ce jadan frljic za kojeg ti mislis da on radi toliko zlo da vas treba pedeset junaka na njega jednog..on s tim svojim zlom mora zivjet kako zna i umije, covjek ima savjest, nece njemu pomoc nikakve ispovjedi.. a ti, jebe se tebi, u grupi herojskoj napadnes, podijelis tu tezinu odgovornosti na vecu povrsinu, ono sto ti preostane, za to se ispovjedis, dobijes za to pare, status, penziju, priznanje, izides dva kila pacenoga, popijes trilitre vina, otras usta laktom, kazes.. a ha haa, bogu vala i slava, rutas, prnes i okrenes se spavat i boli te kua, da savjesti imas, bila bi ti mirna..
ps
htio sam ti rec da odes malo na onaj veliki forum vidjet sta frlja kaze, ali evo, vidim da je neki frljic ovdje dosao.

bome, u pravu si, tebe prate, svi te prate..