IZBORI 2015...
judolino » wrote:
Vidiš, Miki, ako te zanimalo otkuda veleizdajnici, pogledaj ovaj embrij maloizdajnika...
Još da poraste, pa da mu se razmahat...
Zenijalnojudolino » wrote: Pogledaj kaj je McAucliffe metnul u potpis...
a odgovor dorijana je ono ajme
Dobro, koji je idiot mogao odobrit onu debilnu predizbornu laz na tvu u kojoj onaj jedan lazov tvrdi da se s ovom vladom otvara 500 radnih mjesta tjedno? Jeli se moze dignit tuzba zbog laznog i zlonamjernog obmanjivanja sdp i hrt?
Pa digni, tko ti brani. Preporučam ti Divjak, Topić i Bahtijarević law firm u Eurotoweru u Zagrebu. Računi su im potpuno odgovarajući prostorima u kojima su smješteni.miky0 » wrote:Dobro, koji je idiot mogao odobrit onu debilnu predizbornu laz na tvu u kojoj onaj jedan lazov tvrdi da se s ovom vladom otvara 500 radnih mjesta tjedno? Jeli se moze dignit tuzba zbog laznog i zlonamjernog obmanjivanja sdp i hrt?
Koji su to koje si nabrojaPero » wrote: Pa digni, tko ti brani. Preporučam ti Divjak, Topić i Bahtijarević law firm u Eurotoweru u Zagrebu. Računi su im potpuno odgovarajući prostorima u kojima su smješteni.
Jeli imaju kakav cjenik? Koliko bi to doslo para? I za koliko bi ih moga tuzit uopcePero » wrote: Pa da, to ti treba ako hoćeš dizat tužbu. Što misliš da oni rade pro-bono?
Ne znam, ti smisli - možda za povredu autorskih prava, imaju oni cijeli odjel samo za to, koliko je samo Kerum svojedobno zaposlio na račun humanitarne pomoći.miky0 » wrote:
Jeli imaju kakav cjenik? Koliko bi to doslo para? I za koliko bi ih moga tuzit uopcenemam bas iskustva sa sudstvom
..pa dogovorite se. ali, cca, pisanje tuzbe i svako neko novo pisanje, prigovori, sta ce se vec tu svasta pisat, nije ti ispod par iljada kuna.miky0 » wrote:
Jeli imaju kakav cjenik? Koliko bi to doslo para? I za koliko bi ih moga tuzit uopcenemam bas iskustva sa sudstvom
svako pojavljivanje na rocistu.. a moglo bi ih bit, mislim da nece bit ispod dvista eura.
i to ih najprije moras tuzit onako, samo za dobit tu tuzbu, tek onda ih tuzis za pare. tj, valjda moze to ic i odmah, ali nece ti to puno pojeftinit.
osim toga, moras odmah uplatit drzavi.. kolko ono.. bit ce deset posto od iznosa za koji ih mislis tuzit. to znaci oces sto iljada eura, moras kao prilog tuzbe dat potvrdu da si uplatio deset ilajda eura.
onda se sve to poslije naplati kad dobijes proces. naravno, ako ga dobijes, u sto sumnjam i kad ga izgubis, isto moras platit sve troskove, odvjetnike, svasta nesto, a to ce ti garant bit najmanje trieset iljada eura...kokice: .
drugim rijecima, ti ih naravno neces tuzit, nisi nikad ni mislio, a oni otvaraju 500 radnih mjesta tjedno, pa ti sad mos pivat borbenene..
Zasto sumnjas u moju pobjedu, ako bi bas ustraja u dokazivanju pravde? Mislim, koji ih odvjetnik uopce moze obranit? Aj koji..a unda » wrote: ..pa dogovorite se. ali, cca, pisanje tuzbe i svako neko novo pisanje, prigovori, sta ce se vec tu svasta pisat, nije ti ispod par iljada kuna.
svako pojavljivanje na rocistu.. a moglo bi ih bit, mislim da nece bit ispod dvista eura.
i to ih najprije moras tuzit onako, samo za dobit tu tuzbu, tek onda ih tuzis za pare. tj, valjda moze to ic i odmah, ali nece ti to puno pojeftinit.
osim toga, moras odmah uplatit drzavi.. kolko ono.. bit ce deset posto od iznosa za koji ih mislis tuzit. to znaci oces sto iljada eura, moras kao prilog tuzbe dat potvrdu da si uplatio deset ilajda eura.
onda se sve to poslije naplati kad dobijes proces. naravno, ako ga dobijes, u sto sumnjam i kad ga izgubis, isto moras platit sve troskove, odvjetnike, svasta nesto, a to ce ti garant bit najmanje trieset iljada eura...kokice: .
drugim rijecima, ti ih naravno neces tuzit, nisi nikad ni mislio, a oni otvaraju 500 radnih mjesta tjedno, pa ti sad mos pivat borbenene..
MightyMe » wrote:Zato jer prema svemu šta si do sad pokaza, jedino je sigurno da ne bi ustraja ni u čemu. Tako ni u ovome. Pogotovo ako nešto triba platit.
tek sad ovo vidih...
pa ne sumnjam je, nego ti.miky0 » wrote:
Zasto sumnjas u moju pobjedu, ako bi bas ustraja u dokazivanju pravde? Mislim, koji ih odvjetnik uopce moze obranit? Aj kojidobro, je da je ovo hr pravosudje i da se sudac s tuzenikom nalazi doma, na kavi i ko zna, mozda i u krevetu, ali ovdi je barem sve cisto
aj, pocni ustrajavat pa cemo vidjet.
U sta nesumnjas
- 7nationarmy
tehnicki gledano nije laz, istu stvar je radila jaca kosor prije izbora kad je na 6 mjeseci zaposlila masu ljudi da popisuje nekakve drzavne objekte. tako sada kukurikavci zaposljavaju 'volontere' za 2400 kuna mjesecno. samo su pretjerali pa su zaposlili dduplo vise zbog izbora, prije nego sto u prosincu zavrsi tura jedne sihte, oni prije par mejseci zaposlili novu i izbrisali i njih privremeno s burze. nije mala stvar pozaposljavat gomilu mladih bez iskustva po drzavnim uredima, agencijama, lokalnim sluzbama... svinjski i kurvanjski ali kad napisu da stvaraju radna mjesta ne lazu, samo ne kazu cijelu istinu i ne kazu da ce sutradan kad se klinci vrate na burzu kenjati da su ih oni 'zaposlili' a hadeze ih bacio na cestu.miky0 » wrote:Dobro, koji je idiot mogao odobrit onu debilnu predizbornu laz na tvu u kojoj onaj jedan lazov tvrdi da se s ovom vladom otvara 500 radnih mjesta tjedno? Jeli se moze dignit tuzba zbog laznog i zlonamjernog obmanjivanja sdp i hrt?
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
kako se naljutit kad te ne voli netko tko slatkovodnu ribu smatra jestivomjudolino » wrote: Daj, raja, nemojte pušit ovog sirotog plaćenika, ne da je hadezejac nego je TURBOHADEZEJAC. Na velikom forumu je počeo uvelike srat protiv dužnika u francima, jer je dobil parcijalu na politici - pa da, jadan, nakupi nešto postova, da ne mora skupljat plastične flaše...
Hadezejče maleno...
Vidiš, Miki, ako te zanimalo otkuda veleizdajnici, pogledaj ovaj embrij maloizdajnika...
Još da poraste, pa da mu se razmahat...
ali ajde, mozemo i tako. proglasi me hadezeovcem, pa da se poigramo i na tom terenu kad vec forum.hr nema opciju usutkavanja neistomisljenika argumentima vec samo zabranama pisanja (podsjeca na neke sluzbe sepavog bravara, zar ne). kradu desni, kradu lijevi, taj dio ne spori nitko. dva mandata lijevih - hrvatski dug povecao se 4 puta, uopce necu pisati o tome tko je bio na vlasti za vrijeme rata jer bi to bilo prejednostavno nego cu napisati da pet godina nakon rata i 20 godina nakon ista klika uvecava dug, ubija strane investicije, bjesomucno mlati po zakonodavstvu, rastace drzavnu upravu i stvara partijske uhljebe.
kako bi mene moglo uvrijediti da me netko zove placenikom pored ovog napisanog? ti si covjece zesci mazohist.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
ajde, ajde, samo bez nervoze. nisi dugo pisao kako je super bilo u jugi kad si stedio 20 godina za crvenu zastavu. polovnu. de objasni mladjima sto je tvoja borba tebi dala da te jos vise zale 
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
kamo srece, vanjski dugi visestruko manji, nevladinih udruga skoro da i nema, frljic u bosni snima vlastiti pimpek polaroidom 
AJ EM BAK!
Ne znan kolko imas poslovnog duha, ali imam poslovni prijedlog...7nationarmy » wrote:kamo srece, vanjski dugi visestruko manji, nevladinih udruga skoro da i nema, frljic u bosni snima vlastiti pimpek polaroidom
Hoce li ti placa bit sta veca ako nadredjenima kazes da si privolija jednog mikija, i da ce taj dat glas stranici di je samo jedna gospoja rimac? Da ti posaljem i svoj broj tekuceg, da mi kapne provizija? Ocemo pola-pola
-
- Information
-