Njoke mogu jesti dok me ne imobiliziraju. I tako neke stvari.
Framcusku i kolače ne.
Ja volim mesinu i to, al je jedem u jednakim količinama i na jednake načine tijekom cijele godine, tak da ne kužim baš po čemu su blagdani tako spešl.A.P. » wrote:Ne volim mesinu i blagdansku hranu, valjda zato nikad ne žderem i ne debljam se tijekom pošićnih plaktana. Al sam zato inače guzata
E, tako i ja, par komada ovih, pa par komada onih, i tako...Herp » wrote:
Ja volim mesinu i to, al je jedem u jednakim količinama i na jednake načine tijekom cijele godine, tak da ne kužim baš po čemu su blagdani tako spešl.
Kolače ne volim baš, pojedem par komada i to je to.
hooray » wrote:Napala me debelost i celulit i svi najgori užasi ikad, tješim se da nije do toga koliko jedem nego zbog zlih hormona koje moram piti,
morala sam čak posudit grudnjak od mame jer u svoj ne stanem![]()
a herp-u treba zabranit pristup na ovaj topic, uzrujava me![]()
ko normalan ne jede kolače, ja alergična na čokoladu pa svejedno žderem kolače nečokoladnih vrsta
sretnoBeta ženka » wrote:
Prijavljujem početak borbe s ....ovisnosti o nikotinu
Kumi si pristup zabranjuj, a ne Herpu.hooray » wrote:Napala me debelost i celulit i svi najgori užasi ikad, tješim se da nije do toga koliko jedem nego zbog zlih hormona koje moram piti,
morala sam čak posudit grudnjak od mame jer u svoj ne stanem![]()
a herp-u treba zabranit pristup na ovaj topic, uzrujava me![]()
ko normalan ne jede kolače, ja alergična na čokoladu pa svejedno žderem kolače nečokoladnih vrsta
I meni wish luck.Beta ženka » wrote:
Prijavljujem početak borbe s prazničnim šlaufom i ovisnosti o nikotinu (što više ljudi obznanim, veća sramota ako dođe do recidiva).Wish me luck.
kmeeAjvi » wrote:Hormoni su zlo. Probaj se kretati što više. Pomaže. Čak ti se smanji i želja za slatkim.
Onda ti i Herp mrš na mršavi topic.baja » wrote: sretno![]()
iako, debljanje je popratni efekt![]()
što bi meni i koristilo.... al' to je za dijametralno suprotan topic
hooray » wrote:Ja sam prošetala... vani je ružno, ali pojela sam sendvič s pršutom koji neće izliječiti moju debelost, ali je izliječio moj zlovolju![]()
hm, piva ko sredstvo za mršavljenje, da pivovare znaju za tvoju metodu, ko zna kako bi nam reklame za pivu izgledale
Amen.Ajvi » wrote:Znam te šeme s orbitrekom.Počela sam vježbati kad sam ga bacila. Iziđi iz stana i hodaj. Zanimljivije je od te glupe sprave, a djeluje.
I meni je kriza navečer. Cijeli dan mogu gladovati ako treba, ali navečer me obuzme glad.Beta ženka » wrote:
Onda ti i Herp mrš na mršavi topic.
Nego, prošli put sam se "uspješno" skinulatako što bih umjesto jedenja navečer (kad je meni kriza najgadnija i najveći gušt zapalit) - popila pivu na prazan želudac pa bi me brzo smantalo i uspavalo - tako da bih prespavala krizu od te večeri. I tako svaku večer. Jer problem je kad jedeš da ti se onda ti još više puši nakon jela - gušt je.
Izbjegavala sam tešku, slanu i masnu hranu jer me i ona vukla da zapalim. Osim kikirikija i čokolade koji su bili iznimka, ostalo je bilo većinom voće i jogurt. Prvenstveno grejp, a onda naranče, mandarine i kivi. Pizze, sendviči, polumasni/punomasni sirevi [moja osnovna prehrambena namirnica], peciva, bureci i sl. nisu dolazili u obzir - dok me one prve, najgore krize nisu prošle - jer se nikako ne bih mogla kontrolirati pa bih se prejela i još zapalila nakon toga.
![]()
Ali da nije bilo pive, teško da bi mi uspjelo.![]()
ja mrzim grupe :mrgud:
Nisam, mnogi su se čudili kako nisam nabila kile s odvikavanjem - jednostavno sam se suzdržavala od jela i teške hrane, tako da bi ta piva bila taman kompenzacija za nejedenje. Nije bila dijeta, više preventivno djelovanje prilikom odvikavanja.ombia » wrote:
Amen.
Ili odi na neke grupne aktivnosti, gdje te sram grupe, provjereno radi. Ove koje jedu i jedu a ne prima ih se, mislim ne mozete ih banati na dan dva? Parcijalni ban? Nista?![]()
Cokoladu ne volim, mislim pojedem al ak bas nemam nista i ne da mi se peci palacinke (znaci pet puta godisnje), ja sam slaba na kolace. Dobro i na jednu vrstu cokolade, al tu si ionak mogu priustiti samo na vece blagdane.![]()
Beta nisi se nis udebljala od te pifa-dijete?![]()
Svima wish luck.
Partibrejker.Almost Rosey » wrote:Ženske glave, alkohol su čiste kalorije
Znaš onu o sovi i sjenici? Ili o tavi i loncu?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests