Kako za "specijalne prigode"?
- Beta ženka
Da, kao što rekoh - bitch.Herp » wrote:
Eo, samo za tebe (da te razuvjerim![]()
![]()
)
Ovo je s desete obljetnice slika.
Na samoj maturalnoj sam imala neke pregrozne salonke.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
zeleni zub
Zgodna je. Makar odjelo ne čini čovjeka, biti zgodan u ovoj haljini s ovim čizmama je još veći uspjeh
.
ma ne kazem ja da nisu taman, nego se o njima toliko pricalo da sam mislila da se radi o zasebnim organizmima.Bios » wrote:Herp ima taman sise.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ja nisam nikad rekla da su velike, samo savršene.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
Potpis. Iako bi neki za ovo rekli da "fali mesa", da ne kažem da je premršavo i anoreksično. Seljaci.baja » wrote: mnogo lepo telo![]()
No dobro, meni ovdje izgledaju kao silikonke, jer stoje kao okrugle lopte. Nemrem sudit dok ne vidim bez super-push-up grudnjaka (makar ispod odjeće).ne znam za RL al' ovdje definitivno imaju neovisan život
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ne skreći s teme. Pričamo o Herpovim sisama.Margarita » wrote:U Estare Culto je nekad bilo dobre odjeće. Nisam dugo bila.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Meni zloće nisu lijepe. Kurac mi se od njih sfrče i uvuče u kućicu. Podigne glavu samo u prisustvu dobrote.blaze » wrote: nisam jalna na push-up. od koncepcije isticanja "ženskih atributa" više cijenim dobar stil. joan collins mi je stoput ljepša od hiperdekoltirane krystle
Emericzy » wrote: Meni zloće nisu lijepe. Kurac mi se od njih sfrče i uvuče u kućicu. Podigne glavu samo u prisustvu dobrote.
Herp je ovdje nakeljila sliku, ajmo srat sad po njoj. Ne ajmo srat po njoj tek ako i sami nakeljimo svoju.
Wait, wut
Kamon, ekipa, zajebancija i to.
Bilo bi fora vidjeti i druge svečane (i manje svečane) kombinacije, al Bože moj, nećemo nikog ćerati bičem, jel.
Kamon, ekipa, zajebancija i to.
Bilo bi fora vidjeti i druge svečane (i manje svečane) kombinacije, al Bože moj, nećemo nikog ćerati bičem, jel.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
- Information
-