kod mene je na maturalnoj bilo svega. i skromnijih jednostavnijih haljinica koje su sivale mame ili kvartovske snajderice. i kupovnih haljina. i haljina od skupe svile i brokata sivanih u fensi salonima zbog kojih se u nekoliko navrata putovalo do zg-a. neke skromnije su izgledale bolje i bile nosene s manje opterecenja od drugih koje su kostale k'o automobil. ja sam si garderobu uspjela sloziti lijepo i relativno povoljno: naisla sam na carobnu najcarobniju suknju i uz nju kupila torbicu, sandale i vintage maramu i dala sasiti korzet. maturalna zna biti tlaka, ali ti napori su zapravo mali naspram onoga sto covjek pamti. bilo bi mi zao da nisam isla. a materi bi mi vjerojatno srce puklo.
inace, moj maturalni plesac je bio u zavidnoj financijskoj poziciji, besprijekornog stila, nadasve galantan, prijatelj, pristojan, drag, duhovit, buket, orhideja, auto, sva k'o po spagi, ali *ebes mi sve, on uopce nije imao ritma, u-o-p-c-e, mislila sam da cemo se polomit' tamo na podiju.

i sad sam u vezi s muskarcem koji uopce nema ritma. on nemre pratit' ni ono kad mu k'o uciteljica radis tapa-tapa-ta. ne znam kako se to svaki put u*ebem.

al' dobro, nije tak' strasno, ja ionako bas i ne volim plesat' u dvoje.
@margarita: nisam bas u toku, ali ako vam nije daleko, skocite i u peek&cloppenburg, ne znam kakvi su sada s odijelima, ali znaju imati dobrih stvari. ako ne za odijelo, tamo svakako pogledajte za kosulju, kosulja imaju milijun, svakakvih boja, i jeftinih i skupih. u varteksu bas i nisu nesto jaki s kosuljama. jedino nemojte kupit' gilberto, one su najjeftinije, ali se jako guzvaju i nije lijep materijal. christian berg je best buy, lijepo se drze. ili si pogledajte nesto tipa jake's (ili tako nekako). imaju ruzicastih, prljavo ruzicastih, ljubicastih, plavih, zelenih, svakakvih... steta da decko bude k'o grobar.

u peeku mozete pogledati i za carape i remen, ima i povoljnijih i skupljih tipa boss.
neka svakako malo i porazgovara s deckima. da ne bude da planiraju nesto poluformalno pa svi dodju u trapericama i sakoima, a on, ne znam, u smokingu.