Hajka na Index.hr

Koliko para, toliko muzike
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Sep 2015, 23:56

miky0 » wrote:
Da si barem jednom uzeo pusku u ruke, koliko si puta pucao po nama ovdi, i otiso do sabora, ucinio bi veliku stvar za covjecanstvo ;)
Puco sam ja, ne brini, ali ti šupci su se od vas razlikovali samo po pravoslavlju, čini mi se...
Jebiga, ko tebi brani da prodaš apartman, kupiš eksploziv, opašeš se i posjetiš Sabor?

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 28 Sep 2015, 00:16

miky0 » wrote:
Da si barem jednom uzeo pusku u ruke, koliko si puta pucao po nama ovdi, i otiso do sabora, ucinio bi veliku stvar za covjecanstvo ;)
..pa sta ce s puskom u saboru? pokazivat im je? sta? :kokice: ..i zasto bi to bila velika stvar za covjecanstvo? :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 28 Sep 2015, 07:42

judolino » wrote: Puco sam ja, ne brini, ali ti šupci su se od vas razlikovali samo po pravoslavlju, čini mi se...
Bila bi veca korist po narod da si pusku upotrebija protiv sabornika nego protiv pravoslavaca ;)
judolino » wrote: Jebiga, ko tebi brani da prodaš apartman, kupiš eksploziv, opašeš se i posjetiš Sabor?
Jbg, ti si veci ratnik, stariji i iskusniji ;)
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2015, 07:43

..a unda » wrote: ..pa sta ce s puskom u saboru? pokazivat im je? sta? :kokice: ..i zasto bi to bila velika stvar za covjecanstvo? :kokice:
Ne lupetaj :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2015, 09:49

miky0 » wrote:
Bila bi veca korist po narod da si pusku upotrebija protiv sabornika nego protiv pravoslavaca ;)
.. prvo, kakva bi to bila korist po narod (prije si rekao cak i covjecanstvo) kad je taj narod izabrao taj sabor ili te sabornike?
sta ti mislis, koga bi taj narod birao poslije tih sabornika? one koje ti zelis? :kokice:

kao drugo, ova tvoja recenica je eksplicitno nagovaranje i poziv da se oruzano ukloni sabor, tj da se eliminira.
u najmanju ruku to je huskanje.

enivej, ova tvoja recenica na trkeljanju ti je na najmanje pet mjesta registrirana i pohranjena i oznacena kao potencijalni terorizam.
svatko tko radi svoj posao u ministrastvima nekim (i ne samo nasim), morat ce vidjet o cemu se tu radi, jel se mozda radi o nekoj organizaciji, dokle to ide i mos slobodno uskoro ocekivat dvojicu da malo oni vide sta to, tko to, ko je taj junacina i tako, malo ono popricat, pregledat kucu, vidjet jel ima sta oruzja, jel placas porez, jel ima tu neka razlika imedju imovine i poreza kojeg si uplatio, pa ti njima onda objasnjavaj sto si ti mislio kad si mislio.. :kokice:

jos ako se procuje za sto si osumnjicen, koji ce ti gost doc? bil ti dosao ljetovat kod nekog tko je osumnjicen za terorizam? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2015, 10:11

Aj nek majti onda sve to izbrise :moli:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2015, 10:13

Nisam ja to talo mislija, glupo je ispalo. Malo sam blesav, pa napisem koju vise, aj majti izbrisi ti to.
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2015, 10:29

miky0 » wrote:Nisam ja to talo mislija, glupo je ispalo. Malo sam blesav, pa napisem koju vise, aj majti izbrisi ti to.
da, da, glupo je ispalo, a ja lupetam. :kokice:

nece ti sad pomoc igranje na blesavost. sta ti mislis, kolko ima tih terorista il sto su vec, pa kad ih policija krene ispitivat, oni se prave jadni blesavi. imaju oni iskustva s takvima, ihhh.
ono, ma nisam ja mislio ozbiljno, ja sam se malo zajebavao.
nikom oni ne vjeruju, trenutno po svijetu krstari na tisuce onih koji bi se malo zajebavali i pozivali na puskice i bombice, pa zamisli gdje bi policije stigle kad bi svakom vjerovali da su oni ustvari blesavi, da su se zajebavali.. i onda neki tamo pandur kaze u izvjestaju.. ma on se samo zajebavao i onda sutra.. bum. i taj pandur onda bude sutra odgovoran, on ode u zatvor, mozda cak bude osumnjicen ka suucesnik, izgubi posao.. a, jok, nema ti tu onda vise zajebancije. :kokice:

i sta kad majti to izbrise? oce li obrisat i po hard diskovima tih agencija, policija? kasno ti je, miki, trebao si prije mislit.
osim toga, zasto bi to majti brisao? sta si ti njemu? bolje ti je bit u dobro s majtijem i malo popricat s njim, nije to bas tako lako izbrisat kao sto ti mislis, nije to bas tako da ako ti ovdje ne vidis post mislis da je to onda izbrisano, treba tu vremena malo za sve to napravit, ima tu i troskova nekih.. da sam na tvom mjestu ja bih majtiju poslao pm i nesto se s njim dogovorio. mislim, ono, sta, petsto eura da mu das, to je simbolicna naknada za taj njegov trud, to je ono, nista za takvu uslugu.. :kokice:

mislim, ima on tu i nekih odgovornosti, on kao admin, najprije ce njemu policija zakucat na vrata, njega si stavio u vrlo neugodan polozaj, mislim, sto to njemu treba? i jos da ga sutra kad se bude isao zaposlit u ameriku, da mu kazu.. aa, jes ti ono bio admin na teroristickom forumu.. znas kakvi su amerikanci. :kokice:

ti si zaboravio na onog komadanta samila iz trogira.. pa policija, pa sluzbe neke, pa pretrage, pa ovo, pa ono, pa sudovi..i eto, nakon nekoliko mjeseci, vise cak, zajebavanja sa drzavom.. gdje je sad taj samil? nema ga nigdje? a znas zasto? zato jer je oslobodjen od tuzbi za terorizam, huskanje itd, ali ipak, sud je presudio da ne smije ic na net. zamisli da ti ne smijes ic na net, a? ..a? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2015, 10:53

Daj nemoj me...cilo jutro mi je ukurcu :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2015, 11:07

miky0 » wrote:Daj nemoj me...cilo jutro mi je ukurcu :tuzni:
..ja te? ..ja te?? :kokice:

aj, miki, samo upisi u guugl npr..veleizdajnici miky..pas vidjet sta ce ti izac. pa jebate, jes ti svjestan sto radis, jel ti ista mislis? :kokice:

jel ti znas kako se to rjesava..osim sto cete i majti i karambol i ti najebat, a jos ce ispast na kraju da ces ti najmanje najebat i jebe se tebe ako zatvore trjkeljanje, jer se to tako radi, nece se niko zajebavat tamo s nekim mikijem na netu, pravila neta nalazu da se citavo trkeljanje zatvori, ukine.
i, onda, sta, nema vise trkeljanja i jebe se tebe, tj na onom forumu velikom kad vide o cemu se radi, harddilitat ce ti sve tamo sto si ikad ista napisao, permbanat ce tebe za vijeke vjekova i sve ip adrese u radijusu trista metara od tvoje kuce, sve ip adrese sa svih mobitela za ciji broj posumnjaju da bi mogao bit tvoj neki mob.
i ti ces onda, tamo, amo, malo ic po fejsu dok te i tamo ne zabrane i jebe se tebe, ices po tom smecu od indeksovog foruma, a sto cemo mi svi ovdje?

ne znam, ne znam.. kazem, bilo bi dobro da pokusas kontaktirat majtija i karambola, vidjet jel se steta nekako jos moze sanirat, popricat s njima i kako si vec sve zajebao sto si mogao zajebat ovdje, uplatit koju stotinu eura da oni to dalje rijese tamo s institucijma nasim i glavnim serverom i jos usput da se ti neki troskovi nadoknade, mozda nam daju i neku kvalitetniju vezu, mozda se onda malo trkeljanje nekako popravi, privuce vise ljudi ovdje i onda i ti tu imas koristi, vise ljudi ce moc citat sto ti pises, s vise ljudi ces moc izmjenjivat misljenja..naravno, ako malo budes pazio sto pises..
ne znam, vidi to s majtijem i karambolom, nesto, ne znam, pokusaj, pokusajte..ako njih dvojica vec nisu popizdili i rekli da sve ovo njima vise ne treba.. :kokice:
ono, iljadu, dvi, tri kuna da oni pokusaju sve to i ovo dovest malo u red, da se zataska i tako.. ono, idemo dalje, suti, jebiga, sta je bilo bilo je, drugi put malo pazit, i eto.. :kokice:
Zekoslawa

Post 28 Sep 2015, 17:03

Sad kad nam dodju zaplijenit monitore. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2015, 17:10

..i uzmu velike diskete, a ostave male zato jer na malima stane manje nego na velikm.. :D
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 28 Sep 2015, 17:15

Zekoslawa » wrote:Sad kad nam dodju zaplijenit monitore. :zubo:
to su ovdje zaista radili :fejspalmsobjeruke: :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 733 times
Been thanked: 1340 times
Post 28 Sep 2015, 17:51

..a unda » wrote: da, da, glupo je ispalo, a ja lupetam. :kokice:

nece ti sad pomoc igranje na blesavost. sta ti mislis, kolko ima tih terorista il sto su vec, pa kad ih policija krene ispitivat, oni se prave jadni blesavi. imaju oni iskustva s takvima, ihhh.
Čuo sam da su od Francuza pokupili neke metode. Ono, puštanje struje kroz privjeske i slične lijepe stvari. Mogao bi nam se Miki posve na cyber-seks prebaciti, ha? :D
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 28 Sep 2015, 17:55

Evo ga i Google opazio, a Google sve pamti. Miki, bit će najbolje da se sad pozdravimo, tko zna hoće li poslije biti prilike. :raspa:
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Sep 2015, 18:09

Usporite malo. Koga ćete zajebavati ako Mikija šlog strefi?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 28 Sep 2015, 18:39

Umjesto da ga poput svakog pravog Hrvata prijaviš, ti ga braniš. Srećom, tu smo Unda i ja da čuvamo državne službenike i interese od podmuklih terorista. :frajer:
Potpisi su za budale.
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2015, 19:06

Samo provjeravam...ako zagusti, ko ce za vaseg trkeljaskog druga svjedocit, dakle, svjedocit za mene da sam malo ka puknut i da zapravo nema straja od mene po drzavu ni ista takvo :ne zna:

Evo citam da bi me Stich sjeba, a najvjerojatnije i unda. To me bas duboko razocaralo, jer bi ja, da je kojim slucajem na vlasti neka moja opcija, i da ta opcija krene u lov na glasace veleizdajnika, svim silama stao u vasu obranu, i ne bi dozvolio da se mojim trkeljaskim drugovima ista dogodi.
Stitch
Head Honcho
Post 28 Sep 2015, 19:12

Pa nije riječ o glasačima, ne skreći s teme. Jedno je progon političkih protivnika, što nije demokratski ni ljudski, a drugo zaštita ustavnog poretka, na što svaka država ima pravo. Gdje si vidio da se na Sabor ide s puškama, ha? To je čisti terorizam.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2015, 19:14

miky0 » wrote:Samo provjeravam...ako zagusti, ko ce za vaseg trkeljaskog druga svjedocit, dakle, svjedocit za mene da sam malo ka puknut i da zapravo nema straja od mene po drzavu ni ista takvo :ne zna:

Evo citam da bi me Stich sjeba, a najvjerojatnije i unda. To me bas duboko razocaralo, jer bi ja, da je kojim slucajem na vlasti neka moja opcija, i da ta opcija krene u lov na glasace veleizdajnika, svim silama stao u vasu obranu, i ne bi dozvolio da se mojim trkeljaskim drugovima ista dogodi.
sta ko ce svjedocit za tebe? najprije si zajebao citavo trkeljanje i onda bi trkeljanje trebalo svjedocit za tebe? nakon sto ga ugase kao teroristicki forum?
dakle, nema trkeljanje, nema svjedocenja za tebe, jednostavno, jelda? :kokice:

i niko tebe nije sjeba, nego si ti sjeba sebe, pa onda da ne sjebes samo sebe, sjeba si i ostale. mocna ti je solidarnost, mocna..

i onda bi jos svim silama stao u nasu obranu, cak i oruzano ako treba i to tako sto bi nas nagovarao da idemo puskama na sabor i tako usput spasimo sami sebe, a ti uberes lovorike kao nas zastitnik koji su stitili sebe tako da tvoju guzicu spasu?

i ajd, iskreno, sad kad malo to vidis kakav si, bil ti sam za sebe svjedocio na sudu? ma bi kurac. a od nas trazis.. :rolleyes:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2015, 19:35

Stitch » wrote:Pa nije riječ o glasačima, ne skreći s teme. Jedno je progon političkih protivnika, što nije demokratski ni ljudski, a drugo zaštita ustavnog poretka, na što svaka država ima pravo. Gdje si vidio da se na Sabor ide s puškama, ha? To je čisti terorizam.
Cek cekaj, a di sam ja zagovarao odlazak puskama na sabor :misli:
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2015, 19:50

miky0 » wrote:
..opet se pravimo malo ebete. takve policajci naj vole.. :zubo:

samo ti tako nastavi. :kokice:
Stitch
Head Honcho
Post 28 Sep 2015, 20:07

miky0 » wrote:
Ovdje, recimo. :raspa:
miky0 wrote:
miky0 wrote:
Judolina huškaš, a nama lažeš da nisi. Kao da nemamo sve crno na plavom. Ovo je forum, zaboravio si? Nije teško naći dokaze o protudržavnom djelovanju. :kava:
Potpisi su za budale.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Sep 2015, 20:13

I moli boga, Miki, da te pravosudni sustav dokrajči, jer ako išta ostane od tebe, tad ćeš konačno shvatiti tamnu stranu peteespea... :korade, al simetričan:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2015, 20:29

..a unda » wrote: ..opet se pravimo malo ebete. takve policajci naj vole.. :zubo:

samo ti tako nastavi. :kokice:
Ne pravim se ebete, nego stvarno, di sam huskao :ne zna:
  • Information