Nekako mi se ne sviđa motivacija tih ljudi. No to sam samo ja.Tea Tree » wrote: Šta bezveze? Pa cijele generacije se odgajaju u tom arhaičnom duhu.
De malo elaboriraj, znamo da to voliš.
Virgo intacta
Ne znam objasnit.Bara huda » wrote: Ha?
Kako se tebi ne svidja motivacija da samo jedne usne muskarca ljube jednu zenu cijeli zivot?
BTW, je l' može netko meni objasniti što to znači kad veza 'funkcionira'?
-
visekratni klon
Nodenše, pričamo o prilascima i jebanju na špajzi. 
To ti je ko auto. Zaribao motor, ispuhale gume, nije registriran, moš bit u njemu na nekom parkingu i ljubakat se dok ga ne odveze kakva komunalna služba na otpad. To je veza koja ne funkcionira.nodens » wrote:
Ona koja funkcionira je ko auto kojim ili sletiš u provaliju ili se vozikaš dok ne zariba motor, ne izderu se gume, ne isplati se više plaćat regu, ne odveze ga komunalna na otpad.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pjesnički rečeno, ali nekako se ne osjećam pametnije.
Kod automobila je prilično jasno što znači kad 'ne funkcionira'. Dapače, uvijek se može točno uperiti prstom u razlog 'zašto' ne funkcionira. Ono, tipa, pregorila svjećica ili što već. 0% misterije. No, što znači da veza 'ne funkcionira' i koji je razlog tom nefunkcioniranju? Neki konkretni primjer iz susjedstva bi dobro došao... ili iz davne prošlosti, recimo...
Kod automobila je prilično jasno što znači kad 'ne funkcionira'. Dapače, uvijek se može točno uperiti prstom u razlog 'zašto' ne funkcionira. Ono, tipa, pregorila svjećica ili što već. 0% misterije. No, što znači da veza 'ne funkcionira' i koji je razlog tom nefunkcioniranju? Neki konkretni primjer iz susjedstva bi dobro došao... ili iz davne prošlosti, recimo...
Good news je da trebas uzivatii u ovoj pameti koju imas sad.nodens wrote:Pjesnički rečeno, ali nekako se ne osjećam pametnije.![]()
Sto budes stariji, vidjet ces kako si sve glupaviji. Ili gluplji.
Isto ti je i u nefunkcionirajucim vezama. Prst mozes uperit u 'ne svidja mi se vise' , ' ne pali me vise', ' ne volim ga/nju vise'.
Meni se cini da tebe zbunjuje to sto takve stvari nisu materijalne, kao sto je npr. svjecica na autu.
Jebiga, pomiri se s tim da nisu sve stvari koje uzrokuju nefunkcionalnost materijalne prirode. I da ne mozes prstom uperit u materiju i rec....ok...to je zato.
Sto se tice razloga....isto je stvar mutna. Nekome traje, nekome ne.
I ti su razlozi duhovne a ne materijalne prirode.
Mozes li uperiti prstom u duha i rec...to je zato jer..dok pikas po duhu?
Pretjerujes po obicaju.nodens » wrote:
Ne znam objasnit.Jednostavno sve to skupa ima meni 'krivu' vibru, zvuči mi kao da ti ljudi zamišljaju da je to nekakva garancija za nešto, da se tako 'osiguravaju' od nečega... sve skupa zvuči kalkulantski.
A meni ta kalkulacija zvuči zapravo i faktički netočno, osim što ne volim kalkulacije ni inače, čak ni kad su točne.
To je izjava jednog tateka iz lika koji govori o svojoj princezi/kceri.
Meni je jasno da curice hoce ic na neku svecanu veceru gdje ce bit obucene i tretirane kao princeze (ipak su jos curice pa im je to fora) a jasni su mi i tateki koji to na tako zastitincki nacin dozivljavaju. Ne iz osobnog iskustva jer ja nemam 'dice'
Nikakva kalkulacija nije u pitanju, to su tek ljudski osjecaji za koje mozes (ili ne) imati razumjevanja.
Funkcionirati znaci....dobro se osjecati uz nekog.BTW, je l' može netko meni objasniti što to znači kad veza 'funkcionira'?Stalno čujem taj termin u raznim kontekstima... ono, 'da vidimo funkcioniramo li skupa' i tako nekakvi izrazi, a imam dojam da ako pitam 'što to znači', da će svatko pogodit koješta u vezi sa mnom.
Pa zato ovdje. Dakle, koji kuki znači 'funkcionirati' (ili pak 'ne funkcionirati')?
Osjecas li se ti ikad dobro kad si s nekim?
U drustvu?
U vezi? :
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
funkcioniranje ili nefunkcioniranje veze može objasnit samo onaj ko to izgovara i u tom određenom kontekstu ima to značenje...
elem, ako ja kažem da mi veza ne funkcionira i objasnim zašto , u isto vrijeme moj partner može reći da mu veza funkcionira i navesti baš te razloge
eto, to je ono iz osobnog kuta, negledajući cjelinu jer smo najčešće sebični kad počmemo primjećivati funkciju veze
Najbolje funkcionirajuće veza je ona u kojoj se ne postavlja pitanje valjanosti funkcije tj funkcionira li ona uopće...
Međutim, odgovorno mogu reći da zna biti i skroz obrnuto...ono kad u vezi ne valja ništa a oni sretni i zadovoljni i njima super...
elem, ako ja kažem da mi veza ne funkcionira i objasnim zašto , u isto vrijeme moj partner može reći da mu veza funkcionira i navesti baš te razloge
eto, to je ono iz osobnog kuta, negledajući cjelinu jer smo najčešće sebični kad počmemo primjećivati funkciju veze
Najbolje funkcionirajuće veza je ona u kojoj se ne postavlja pitanje valjanosti funkcije tj funkcionira li ona uopće...
Međutim, odgovorno mogu reći da zna biti i skroz obrnuto...ono kad u vezi ne valja ništa a oni sretni i zadovoljni i njima super...
kurvanjski avatar, a
Pa to već vidimBara huda » wrote: Good news je da trebas uzivatii u ovoj pameti koju imas sad.
Sto budes stariji, vidjet ces kako si sve glupaviji. Ili gluplji.![]()
Nije da me to samo zbunjuje, nego imam dojam da se tu nešto petlja.Bara huda » wrote:Isto ti je i u nefunkcionirajucim vezama. Prst mozes uperit u 'ne svidja mi se vise' , ' ne pali me vise', ' ne volim ga/nju vise'.
Meni se cini da tebe zbunjuje to sto takve stvari nisu materijalne, kao sto je npr. svjecica na autu.
Jebiga, pomiri se s tim da nisu sve stvari koje uzrokuju nefunkcionalnost materijalne prirode. I da ne mozes prstom uperit u materiju i rec....ok...to je zato.![]()
Netko ti se sviđa, pa onda prestane sviđat. Hm, to mi zvuči jednostavno. Npr. sviđa mi se neka mlada ženska, no onda mi npr. dosadi, ili se udeblja, ili ostari... i eto više mi se ne sviđa. Sasvim logično LOL. Dakako, isto vrijedi i natrag; čak i muškarci postanu stariji, mlitaviji i bezvezniji s godinama, iako možda u prosjeku nešto sporije, ali princip je isti.
Nisam siguran da kontam taj koncept 'duhovnog'.Bara huda » wrote:Sto se tice razloga....isto je stvar mutna. Nekome traje, nekome ne.![]()
I ti su razlozi duhovne a ne materijalne prirode.
Mozes li uperiti prstom u duha i rec...to je zato jer..dok pikas po duhu?
Teško se mogu uživjeti u to, previše sam postao ciničan s godinama.Bara huda » wrote:Pretjerujes po obicaju.
To je izjava jednog tateka iz lika koji govori o svojoj princezi/kceri.
Meni je jasno da curice hoce ic na neku svecanu veceru gdje ce bit obucene i tretirane kao princeze (ipak su jos curice pa im je to fora) a jasni su mi i tateki koji to na tako zastitincki nacin dozivljavaju. Ne iz osobnog iskustva jer ja nemam 'dice', ali ono sto cujem od prijatelja i poznanika koji imaju 'dicu' je ublazena verzija navedenog.
Eh, pa imam ja razumijevanja za kojekakve ljudske slabosti, no ovdje valjda pričamo otvoreno.Bara huda » wrote:Nikakva kalkulacija nije u pitanju, to su tek ljudski osjecaji za koje mozes (ili ne) imati razumjevanja.
Ne osjećam se nikad 'dobro', ni kad sam sam, ni u društvu.Bara huda » wrote:Funkcionirati znaci....dobro se osjecati uz nekog.
Osjecas li se ti ikad dobro kad si s nekim?![]()
U drustvu?![]()
U vezi? :
Tj. čini se očito da je to neovisno o društvu, o drugim ljudima - jer jedina konstanta u svim 'odnosima' s drugim ljudima (a i samim sobom) sam ja, očito zar ne?

Znači, to nešto ja nosim sa sobom, taj 'loš osjećaj'... zato nemam dojam ni da mi drugi ljudi 'smetaju', ali ni da mi 'pomažu'; uvijek je isto.
Na nekakvom TLC programu na kabelskoj naisla sam na ovu seriju dokumentaraca
http://www.tlc.com/tv-shows/virgin-diaries

Nazalost, nisam gledala jer sam dosla na sam kraj pa zato otkrice stavljam ovdje, ako je nodens gledao da kaze o cemu se radi.
Cuj Virgin Diaries! c c c
Nazalost, nisam gledala jer sam dosla na sam kraj pa zato otkrice stavljam ovdje, ako je nodens gledao da kaze o cemu se radi.
Nisam gledao.Tea Tree » wrote:Na nekakvom TLC programu na kabelskoj naisla sam na ovu seriju dokumentaraca
Ne gledam takva sranja.
Bravo Margarita!nodens » wrote:Vinograd sv. Anteja se inače zovem Ante.
A u 1001. noći su vinogradom često zvali... jel![]()
Tak' da sve paše
Ko ce se brinut o trkeljasima ako ne oni sami jedni o drugima.
Nodens, sad imas nevinih za konzumiranje koliko ti srce hoce a dzep dopusta.
Samo se ne pitaj nepotrebna pitanja nego uzivaj.
-
- Information
-