Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beau

Post 06 Nov 2012, 12:39

Euklid » wrote:Pa o tome i pričam. Kako jednoj finoj i obrazovanoj dami onakav scenarij može bit simpatičan? Kako?
A čuj, suprotnosti se privlače, možda zato.
A možda zato i meni nijedan detalj iz te priče nije simpatićan :rofl:

Perzefona

Post 06 Nov 2012, 12:48

BoDerek » wrote: A čuj, suprotnosti se privlače, možda zato.
A možda zato i meni nijedan detalj iz te priče nije simpatićan :rofl:
:rofl:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 06 Nov 2012, 12:51

Strast sijeva iz pogleda, pokreta, dodira, grimasa, glasova... u priči mi krkanluk fura u prvi plan.
karambol

Post 06 Nov 2012, 12:58

Zmaj021 » wrote:Strast sijeva iz pogleda, pokreta, dodira, grimasa, glasova... u priči mi krkanluk fura u prvi plan.
Pa kad je krkanluk. Nodens nije definirao kaj je to 'uzeti, onako, muski' pa sam pitao slicicom je li na takvo sto mislio.
Tintilinic je posljedica struke. Pilari obicno u karijeri otpile poneki prst, a drvosjece... Vrak zna...
Zmaj021

Post 06 Nov 2012, 13:29

nodens, dušica od čovjeka, pa krkan... ajmee :D

više mi liči na alana forda kad mašta o onoj svojoj curi kako bi je vodio na skrivenu plažu, kako bi gledali zalazak sunca, uživali u šumu mora, itd. i onda maštu završava s grešnom mišlju: možda bih je i poljubio. :D
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Nov 2012, 13:59

Ja sam mislila da zmajevi konzumiraju isključivo djevice. O tempora, o mores...
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Zmaj021

Post 06 Nov 2012, 15:57

Leteća » wrote:Ja sam mislila da zmajevi konzumiraju isključivo djevice. O tempora, o mores...
Jebo mater, kakve ja slike o sebi ostavljam... :neshvaćeni genije: :rofl:

Leteća, od skupa imaš moje simpatije, a ovim potezom ih ne narušavaš ni najmanje, dapače. :D

Priča o djevičanstvu mi je deplasirana. Interesuje me funkcionisanje danas i donekle sutra.
Dileme tipa djevica ili ne, sreća ili istina, itd. su zapravo lažne dileme, al jebiga, valja to skužit.
Hoćeš svemir? - ne budi pička. (niti od drugog radi pičku) :D

(mislim na pizdu, al ovako mi je sočnije :rofl:)
blue
Asgard

Post 06 Nov 2012, 16:11

Euklid » wrote:Pa o tome i pričam. Kako jednoj finoj i obrazovanoj dami onakav scenarij može bit simpatičan? Kako?
Pa ovako - ja sam scenarij ogolila do poante: "napaljujuć frajer* dođe kući i onda se strastveno** poseksaju" :raspa:

*umjesto šumarsko-krkanskih dijelova ja bi ubacila neko drugo okruženje i epitete, ali pretpostavljam da nekima doslovno i ovo gore može bit ok :ne zna:
** ne brutalno, kako su neki imputirali :raspa:

Nda, priča je vrlo jednostavna i simpatična :D minus nehigijena i tintilinić, to dvoje totalno ubija potencijal :tuzni:

Zmaj021 » wrote:
Hoćeš svemir? - ne budi pička. :D
Ova rečenica je zakon :top:

:)
karambol

Post 06 Nov 2012, 16:12

Zmaj021 » wrote:nodens, dušica od čovjeka, pa krkan... ajmee :D

više mi liči na alana forda kad mašta o onoj svojoj curi kako bi je vodio na skrivenu plažu, kako bi gledali zalazak sunca, uživali u šumu mora, itd. i onda maštu završava s grešnom mišlju: možda bih je i poljubio. :D
Kad se voziš po Walesu često možeš vidjeti znak na kojem piše ffordd allan... :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 Nov 2012, 16:43

Sta god napisem na ovom forumu (i ne samo ovom) sve se okrene protiv mene :(
'if you fall, i'll be there' (floor)
Emericzy

Post 06 Nov 2012, 16:49

Euklid » wrote:Sta god napisem na ovom forumu (i ne samo ovom) sve se okrene protiv mene :(
Onda piši o sebi. Sve najgore.
karambol

Post 06 Nov 2012, 16:53

Euklid » wrote:Sta god napisem na ovom forumu (i ne samo ovom) sve se okrene protiv mene :(
Kaj je sad? :misli:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 Nov 2012, 19:07

Cini mi se da sam fulao temu.

Gornji je post trebao ici negdje drugdje ali ne znam ni sam vise gdje :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
nodens

Post 07 Nov 2012, 15:42

Zmaj021 » wrote:Priča o djevičanstvu mi je deplasirana. Interesuje me funkcionisanje danas i donekle sutra.
Dileme tipa djevica ili ne, sreća ili istina, itd. su zapravo lažne dileme, al jebiga, valja to skužit.
Hoćeš svemir? - ne budi pička. (niti od drugog radi pičku) :D
De malo elaboriraj ovo. Zašto je to lažna dilema? I što je onda 'prava' dilema? Navedi mi primjer jedne 'prave' dileme, čisto da imam osjećaš što misliš pod time. Drugo, što zapravo misliš pod 'svemir'? I zašto ti je bitno jedino danas i 'donekle' sutra? U kakvoj je to vezi jedno s drugim?

Evo mene zanima i jučer, i prekjučer, i 10 godina prije, i danas, i sutra, i preksutra i 10 godina kasnije. Ne radim zapravo nikakvu razliku između toga; sve je to jedno te isto, cjelina nekakva ljudska. Sve to čini, i činit će, onaj nečiji 'identitet'.
Zmaj021

Post 08 Nov 2012, 20:43

Dilema je uvijek lažna kada ono što nas zaista jebe svodimo na nešto drugo, obično nelogično, i onda, umjesto da se bavimo stvarnom jebadom, bavimo se filozofijom gluposti.

Osobe A i B su u vezi i bili su (ili nisu) prvi jedno drugome. Šta možemo reći o njihovoj vezi?
Obrni.
Imamo prilike vidjeti kako funkcionira veza neke dvije osobe. Možemo li iz toga izvesti zaključak o njihovoj nevinosti pri ulasku u vezu?

Ne sumnjam da ima onih koji bi imali puno toga za reć, al fakat su to tek projekcije (il zajebancije).

Logički - besmisleno.
S druge strane, postoje ljudi kojima nevinost znači, i ok. Njihova stvar.

S treće strane, iz jedne činjenice izvoditi zaključak o ljudima i njihovim odnosima je suludo.

S četvrte strane, razmišljanje ubija akciju.

S pete strane, nepromišljena akcija često vodi u zajeb.

Sa šeste strane, akcija svejedno često vodi u zajeb.

Sa sedme strane, jebo život bez akcije.

Sa osme strane, životna filozofija ima smisla samo ako je izvorno tvoja.

S devete strane, kurca ne znaš šta je tvoje, a šta si pokupio usput.

S desete strane, zato i živiš aktivno da bi dobio odgovore.

S jedanaeste strane, zaustavite trola.

S dvanaeste strane, aždaja uzima oklagiju.

S trinaeste strane, ne treba da fizikališe u ovom stanju.

S četrnnn... tup. :zubo:
karambol

Post 08 Nov 2012, 22:17

Zmaju! Zmaju! A u pic.... Ode...
Sto je ono govorio? Pet...naest? Jel'?
E, hoces li mazati krisku kruha, a znas da moze pasti na hlace, majicu, pod i to na namazanu stranu ili je bolje namaz tamaniti zlicom? Iako i sa zlice zna pasti ravno u krilo... No, fleka na pravom mjestu moze biti u odredjenom trenutku fina aluzija koja vodi u neslucenim smjerovima... I da, uopce jesti ili ne jesti...?? Kaj sam sad htio reci?
Jebena demencija!
O cemu se ovdje, zapravo, radi? Ha?
Jel' bi bilo dobro i mudro otici u sumu traziti gljive poslije poplava?
Rastu li neke zimske sorte?
Zmaju? Stas ono prico s nodensom??
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Nov 2012, 22:33

Zmaj021 » wrote:Dilema je uvijek lažna kada ono što nas zaista jebe svodimo na nešto drugo, obično nelogično, i onda, umjesto da se bavimo stvarnom jebadom, bavimo se filozofijom gluposti.
ko hamlet, npr. :kokice:

mislim, iako mu dilema nije bila lazna, ali nije mi vise jasno kako je dosao do nje. s druge strane, mogu zamislit nodensa u nekoj, aj..antihamletovskoj ili paralelno dimenzionalno hamletovskoj ulozi gdje postavlja pitanje..djevica ili ne-djevica..ali daje i odgovor..djevica, naravno.. zeleci poruciti da su dileme same po sebi lazne, ako smo odlucili sto hocemo. drugim rijecima, da se pozovem na svetu knjigu..kako biti zadovoljan? izmisli neku potrebu i zadovolji je.

mislim, ovo je bilo dosta povrsno kao sto je i dilema djevica...ne-djevica, toliko povrsna da prestaje biti dilemom i zalazi u domen opsesije, a to je vec neka druga prica.

ili mozda nije?
naime, tu bi se sad mogli razni scenariji i simulacije vrtit i kombinirat. npr, pocevsi od toga da se hamlet ustvari uspizdio jer je docukao da ofelija nije djevica. ili mozda barem nije bila djevica kako je to i kada je to hamlet zamisljao, a to je, kako smo uspjeli vidjeti, bilo naposlijetku dosta sokantno za dosta njih.
a opet, ako jest bila djevica..ko zna kako bi sve zavrsilo da je bila drugacija, ne onakva kakvo je polonijevsko drustvo vidjelo ili htjelo vidjet, tj kakvu joj je ulogu namijenilo. mislim, ko zna..mozda bi s jednim ili nekoliko uzastopnih seksova natjerala kraljevica da ne postavlja suvisna pitanja, tj dala bi mu pitanje i odgovor u istom cinu, dakle i ona bi ukinula dileme, kao i nodens, ali na ljepsi nacin. slobodniji. veseliji u svakom slucaju. za dosta njih veseliji, a i pravda bi se mozda bolje rasporedila.
mislim, ko je u hamletu nevin, uostalom?

ima tu jos masu ostalih scenarija, jednostavnijih, kinkinastijih, ali mi znamo, eto, samo za jedan, u kojem smatramo da je bitnija dilema nego sto vjencanja nece biti. mislim, koliko komplikacija i citavih civilizacijskih i kulturnih mistifikacija da bi se opravdalo sto je nece zenit.. motivi nisu sad bitni, jel bila djevica, jel nije, jel se njemu ucinilo da nije, jel se njoj ucinilo da je, ko se tu vise uzivio u ulogu, itd..

:D
Osobe A i B su u vezi i bili su (ili nisu) prvi jedno drugome. Šta možemo reći o njihovoj vezi?
Obrni.
Imamo prilike vidjeti kako funkcionira veza neke dvije osobe. Možemo li iz toga izvesti zaključak o njihovoj nevinosti pri ulasku u vezu?

Ne sumnjam da ima onih koji bi imali puno toga za reć, al fakat su to tek projekcije (il zajebancije).

Logički - besmisleno.
S druge strane, postoje ljudi kojima nevinost znači, i ok. Njihova stvar.

S treće strane, iz jedne činjenice izvoditi zaključak o ljudima i njihovim odnosima je suludo.

S jedanaeste strane, zaustavite trola.

S dvanaeste strane, aždaja uzima oklagiju.

S trinaeste strane, ne treba da fizikališe u ovom stanju.

S četrnnn... tup. :zubo:
..:D :D

steta. falilo ti je jos samo.. tri cetiri strane nakon desete da zatvoris krug. znam da je tesko razmisljat i dovrsit misao kad trcis oko stola, ali drugi put na miru razradi i dovrsi cjelinu. nesto ovako konzistentno odavno nisam vidio..to je, pa citav jedan sustav, vidim. :D
nodens

Post 09 Nov 2012, 10:48

Zmaj021 » wrote:Dilema je uvijek lažna kada ono što nas zaista jebe svodimo na nešto drugo, obično nelogično, i onda, umjesto da se bavimo stvarnom jebadom, bavimo se filozofijom gluposti.
A koja je stvarna jebada? Po tvom mišljenju, naravno. Nisam uočio da si mi naveo primjer 'prave' dileme, za razliku od lažne.

Zmaj021 » wrote:Osobe A i B su u vezi i bili su (ili nisu) prvi jedno drugome. Šta možemo reći o njihovoj vezi?
Obrni.
Vjerojatno ne možemo, ništa nije pouzdano.

Ako vidimo mladu i sisatu plavušu koja se udala za 80-godišnjeg milijardera, možemo li iz toga nešto zaključiti o njima i njihovom braku? Pa ono, ništa pouzdano, zar ne. :zubo: Ali ja ipak neću moći izbjeći određene... 'prisilne zaključke'. Samo neću smatrati da su 100% pouzdani - ništa nije posve pouzdano.

Zmaj021 » wrote:Ne sumnjam da ima onih koji bi imali puno toga za reć, al fakat su to tek projekcije (il zajebancije).

Logički - besmisleno.
:ne zna: Nije besmisleno. Nego, može biti pogrešno, a može (slučajno) biti i pogođeno. Nema garancija; no ljudima općenito manjak garancije nije razlog da se ustežu od mišljenja ili zaključaka.

Zmaj021 » wrote:S druge strane, postoje ljudi kojima nevinost znači, i ok. Njihova stvar.
Baš tako. Kome nije tako, ne mora mu ni biti tako, neću ga ja uvjeravati u suprotno. Osim ako netko mene cima da ja promijenim mišljenje - u tom slučaju ću probat objasniti zašto mislim ono što mislim.

Zmaj021 » wrote: S treće strane, iz jedne činjenice izvoditi zaključak o ljudima i njihovim odnosima je suludo.

Pa ono, slažem se s 95% izrečenog. :ne zna:

Samo ne vidim što bi konkretno iz toga trebalo slijediti. Kad probam naći konkretan odgovor na konkretno pitanje (ili konkretni problem), onda uviđam da ove opće smjernice malo vrijede, nego da se u praksi stvar svodi na stihiju i na nepoznate psihološke obrasce, uglavnom intuitivne, a ne promišljene.
nodens

Post 09 Nov 2012, 12:50

..a unda » wrote:ko hamlet, npr. :kokice:

mislim, iako mu dilema nije bila lazna, ali nije mi vise jasno kako je dosao do nje. s druge strane, mogu zamislit nodensa u nekoj, aj..antihamletovskoj ili paralelno dimenzionalno hamletovskoj ulozi gdje postavlja pitanje..djevica ili ne-djevica..ali daje i odgovor..djevica, naravno.. zeleci poruciti da su dileme same po sebi lazne, ako smo odlucili sto hocemo. drugim rijecima, da se pozovem na svetu knjigu..kako biti zadovoljan? izmisli neku potrebu i zadovolji je.
:misli: Nije mi baš jasno, hoćeš reći da sam ja 'izmislio' potrebu za djevicom :rofl: zato da bih bio zadovoljan poslije? Pa ono, ako je tako, plan mi slabo funkcionira. :rofl:

Ne bi meni uopće bio problem napalit se na nedjevicu, ili čak (nevjerojatno!) osjetit nekakve 'emocije' prema njoj. Ali ne vjerujem da bih mogao reći 'da', na pitanje "Will you love, honour, comfort, and cherish her from this day forward, forsaking all others, keeping only unto her for as long as you both shall live?"

(Tj. ne 'reći', nije bitno samo što kažeš, nego što misliš. A ja to gore ne bih mogao ni pomisliti.)

..a unda » wrote:mislim, ovo je bilo dosta povrsno kao sto je i dilema djevica...ne-djevica, toliko povrsna da prestaje biti dilemom i zalazi u domen opsesije, a to je vec neka druga prica.
Nije uopće nužno povšrna. Može biti, naravno, u nekom slučaju (vjerojatno često i jest), no ako misliš da je i u mom, onda si ti površan. :rofl:

..a unda » wrote:ili mozda nije?
Ok, nisi površan, čim se pitaš ovo. :rofl:

..a unda » wrote:naime, tu bi se sad mogli razni scenariji i simulacije vrtit i kombinirat. npr, pocevsi od toga da se hamlet ustvari uspizdio jer je docukao da ofelija nije djevica. ili mozda barem nije bila djevica kako je to i kada je to hamlet zamisljao, a to je, kako smo uspjeli vidjeti, bilo naposlijetku dosta sokantno za dosta njih.
Pa da, točno tako. Naime, ako pogledaš razgovor Hamleta i Ofelije točno NAKON čuvenog 'to be, or not to be' - možeš doći do interesantnih zaključaka o Hamletovoj psihologiji i 'razlozima' suicidalnosti. :zubo:

Doduše, ja nisam nikad imao nekakvu 'Ofeliju', a nisam baš ni kraljević, pa čak ni trule države kao što je Danska. :rofl:

Nego, jesi li čitao Tess of the d'Urbervilles?

..a unda » wrote:a opet, ako jest bila djevica..ko zna kako bi sve zavrsilo da je bila drugacija, ne onakva kakvo je polonijevsko drustvo vidjelo ili htjelo vidjet, tj kakvu joj je ulogu namijenilo. mislim, ko zna..mozda bi s jednim ili nekoliko uzastopnih seksova natjerala kraljevica da ne postavlja suvisna pitanja, tj dala bi mu pitanje i odgovor u istom cinu, dakle i ona bi ukinula dileme, kao i nodens, ali na ljepsi nacin. slobodniji. veseliji u svakom slucaju. za dosta njih veseliji, a i pravda bi se mozda bolje rasporedila.
mislim, ko je u hamletu nevin, uostalom?
Za tebe imam samo jedno pitanje: je li dilema 'vara li me žena' lažna ili nije? Ili evo, imam jednu još bolju: je li dilema 'prevariti ženu ili ne' - lažna ili nije?

Meni nije jasan smisao ni značaj tzv. 'monogamne' veze (u toj varijanti tzv. 'serijske monogamije', gdje se eto jebeš samo s jednom osobom dok si s njom u toj nekakvoj 'vezi'. Zašto se ne bi tu i tamo pojebao i s nekom drugom ženom, ako bi ona to htjela, a i ti se napalio? Tu mi je zapravo lakše shvatiti Emericzyja nego one koji briju na tu serijsku monogamiju.)

..a unda » wrote:ima tu jos masu ostalih scenarija, jednostavnijih, kinkinastijih, ali mi znamo, eto, samo za jedan, u kojem smatramo da je bitnija dilema nego sto vjencanja nece biti. mislim, koliko komplikacija i citavih civilizacijskih i kulturnih mistifikacija da bi se opravdalo sto je nece zenit.. motivi nisu sad bitni, jel bila djevica, jel nije, jel se njemu ucinilo da nije, jel se njoj ucinilo da je, ko se tu vise uzivio u ulogu, itd..
Zašto misliš da to što je neće ženiti zahtijeva 'opravdanje'? Zvuči mi interesantno ta tvrdnja, razmišljao sam nešto u tom smislu, ali me zanima na što ti konkretno ciljaš?
Tea Tree

Post 24 Mar 2014, 00:33

Balovi nevinosti postali su fenomen u SAD-u i održavaju se u 48 američkih država.
BALOVI nevinosti postali su fenomen u SAD-u i održavaju se u 48 američkih država. Na balu se djevojčice simbolično "udaju" za Boga i obećavaju njemu i svom ocu da će ostati djevice do braka. U tišini polažu bijelu ružu ispred križa, a sve završava plesom kćeri i oca, koji je "glavni svećenik" njihovog doma i obitelji.

Balovi izgledaju kao velike ceremonije vjenčanja na kojima uglavnom 12-godišnje djevojčice nose bijele haljine i plešu s očevima koji daju svoje obećanje kako će štititi čednost svojih kćeri.

Na ceremoniji očevi kćerima poklanjaju prsten čistoće koji one nose kao simbol svoje odanosti djevičanstvu, piše Daily Mail. Ron Johnson glavno je pastor u crkvi Living Stones i jedan je od sudionika ABC-jevog dokumentarca o balovima nevinosti.

Pokret čistoće zalaže se za to da parovi ne dolaze u seksualni kontakt prije braka. To uključuje čak i poljupce.

Jedan od najvećih balova održava se već 14 godina u Broadmoore hotelu u Colorado Springsu
Wink wink, nudge nudge, say no more, say no more! :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Mar 2014, 07:21

A sta ako prekrsi zavjet? Osijecanje glave kao u muslimanskom svijetu? :ne zna:

Ja znam jednu poslovicu: ona koja nije dala, nije ni udana :lol:
nodens

Post 24 Mar 2014, 11:41

Tea Tree » wrote: Wink wink, nudge nudge, say no more, say no more! :zubo:
Bezveze. Iako ništa čudno, zapravo. Ali svejedno glupo.
Tea Tree

Post 24 Mar 2014, 23:40

nodens » wrote:
Bezveze. Iako ništa čudno, zapravo. Ali svejedno glupo.
Šta bezveze? Pa cijele generacije se odgajaju u tom arhaičnom duhu.

De malo elaboriraj, znamo da to voliš. :D
blue
Asgard

Post 25 Mar 2014, 16:46

Ah, Ameri :rofl:

U stvari se i nema puno za reći, bizarna mi je ideja, ali bizarno (bolje reći - nebitno) mi je i dosta toga u kršćanstvu, tj. katoličanstvu, ipak mi je to najbliže u okolini :zubo:
Bara huda

Post 27 Mar 2014, 11:31

Na stranu trash i kic takvih zabava koji mi je cak i simpatican ( curice se vole oblacit u princeze, vile i slicna bica ) odbojan mi je povod za to.
Djeluje mi kao dobro podrucje za pedofilske mastarije. Te curice su jos djeca, meni djeluju da nemju ni menzes ni ikakve zenske atribute a vec ih se gura u svijet seksa.
Zabranjuje im se ono za sto jos ni ne znaju sto je.
Pogotovo ako dolaze iz takvih cudorednih obitelji, kako su im uopce objasnili o cemu se tu radi?
  • Information