Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
Nemam problema s činjenicom da mi gospodična zna nick. Maloprije sam joj na Skype dao link na OSO temu o dobnoj granici za seks. Malo je reć da se i ona fejspalmala na postove Olivera i ex_anais. 
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Otkad smo ja i oliver na toj temi na istoj strani? Mora da je zgodna.slafko » wrote:Nemam problema s činjenicom da mi gospodična zna nick. Maloprije sam joj na Skype dao link na OSO temu o dobnoj granici za seks. Malo je reć da se i ona fejspalmala na postove Olivera i ex_anais.
Od kad ti misliš da matori jarci ne bi trebali jahat 14 godišnjakinjeex anais » wrote: Otkad smo ja i oliver na toj temi na istoj strani?
U kasnijoj raspravi smo se razišli.OliverZG » wrote: Od kad ti misliš da matori jarci ne bi trebali jahat 14 godišnjakinje
Sad prestani jer bi joj mogli završit u statusu na fejsiću.
Otkad oboje pišete nebuloze, jebote.ex anais » wrote: Otkad smo ja i oliver na toj temi na istoj strani? Mora da je zgodna.
I afkors da je zgodna. Osim kaj sam površan, nemrem ni karirat krokodile.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
nodens » wrote: 'Drolje' su pak one koje se jebu iz (vlastitog) užitka; iz čega proizlazi, da su drolje kurve kojima se plaća 'u naturi'. Jer, kao što kurve za seks traže novce, tako drolje za seks traže užitak.
Jesi ti baš siguran da to želiš formulirati na ovakav način? Jer...upravo si sve seksualno aktivne osobe (osim silovanih i to baš prilikom tog čina) nazvao droljama.
Pa eto, ovisno o odgovoru na gornje pitanje, mogla bih ih imat ja.nodens » wrote:Ima li tko kakvih primjedbi na ovu terminologiju?
Oboje niste shvatili... nije stvar u samom uživanju, nego u tome da (vlastiti) užitak bude glavni (ili jedini) motiv za tu aktivnost. Kao što je kurvama glavni (ili jedini) motiv, zaraditi novce.
Poanta je, dakle, u 'apersonalnosti'. Jebeš se iz užitka, a manje-više ti je svejedno koja je ona druga osoba; jer je poanta u samom užitku (druga osoba je skroz sporedna). Isto vrijedi i za kurve, njima je svejedno koja je druga osoba, nego je primarna stvar, zarađeni novac.
Poanta je, dakle, u 'apersonalnosti'. Jebeš se iz užitka, a manje-više ti je svejedno koja je ona druga osoba; jer je poanta u samom užitku (druga osoba je skroz sporedna). Isto vrijedi i za kurve, njima je svejedno koja je druga osoba, nego je primarna stvar, zarađeni novac.
Isuse oćeš ti prestat otvarat topike o seksu, droljama i djevicama i prestat raspravljat o seksu, droljama i djevicama?
Zašto si toliko opsjednut? Čak i da samo trolaš je već poremećeno.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Pa jer mi je to iznimno interesantna tematika.A.P. » wrote:Isuse oćeš ti prestat otvarat topike o seksu, droljama i djevicama i prestat raspravljat o seksu, droljama i djevicama?
A što se ti tako žestiš bahata djevojčice?
Inače, ovo mi je prvi topik.
Opet te ljudi nisu shvatili, kad su tako ograniceni.nodens » wrote:Oboje niste shvatili... nije stvar u samom uživanju, nego u tome da (vlastiti) užitak bude glavni (ili jedini) motiv za tu aktivnost. Kao što je kurvama glavni (ili jedini) motiv, zaraditi novce.
Ovo gore sto si napisao, apersonalizacija itd. je vise u domeni ninfomanije nego zdravog uzivanja u seksu.
- nina williams
Ja tebe molim da ti shvatš: nudim ti ili editiranje uvodnog posta ili ključanje. Onakav ne može ostati, oprosti, ali ne može.nodens » wrote:Oboje niste shvatili... nije stvar u samom uživanju, nego u tome da (vlastiti) užitak bude glavni (ili jedini) motiv za tu aktivnost. Kao što je kurvama glavni (ili jedini) motiv, zaraditi novce.
Sjebala sam quote.
nodens:
nodens:
Kako ti znaš da je nekome, bilo kome, svejedno koja je ona druga osoba? Po čemu to zaključuješ? Po tome što nisu u braku ili što?Poanta je, dakle, u 'apersonalnosti'. Jebeš se iz užitka, a manje-više ti je svejedno koja je ona druga osoba; jer je poanta u samom užitku (druga osoba je skroz sporedna).
Happy Easter!
Errr, ja sam samo pojasnio što mislim, a nisam rekao da su 'glupi' jer nisu shvatili od prve. Naime, možda se ja neprecizno ili nejasno izražavam.ombia » wrote:Opet te ljudi nisu shvatili, kad su tako ograniceni.Mislim da ti bacas bisere pred svinje.
Ovo gore sto si napisao, apersonalizacija itd. je vise u domeni ninfomanije nego zdravog uzivanja u seksu.
Zato sam i pojasnio, je l', a nisam rekao 'glupani jedni, kako ne shvaćate'.
Sheesh, nisam rekao da je nekome svejedno, nego definiram termin: AKO je svejedno, ONDA je tako zovem.aisling » wrote:Kako ti znaš da je nekome, bilo kome, svejedno koja je ona druga osoba? Po čemu to zaključuješ? Po tome što nisu u braku ili što?
A ako nekome nije svejedno, onda očito ne spada u tu kategoriju. Zaista ne vidim gdje sam insinuirao suprotno.
Ja ne poznajem ni jednu žensku osobu, a bome ni mušku kojoj je svejedno. Govorim o ljudima koji su mi bliži, ali čak donekle i o poznanicima, no ne o prolaznicima na cesti.nodens » wrote:
Sheesh, nisam rekao da je nekome svejedno, nego definiram termin: AKO je svejedno, ONDA je tako zovem.
A ako nekome nije svejedno, onda očito ne spada u tu kategoriju. Zaista ne vidim gdje sam insinuirao suprotno.
Dakle, drolje su iznimno rijetke, ako su drolje te kojima je svejedno. Bar u mojem svijetu.
Happy Easter!
Hmm, nestala je opcija za editiranje. Kako da ga editiram? I koje sve rečenice bi trebalo editirati?nina williams » wrote: Ja tebe molim da ti shvatš: nudim ti ili editiranje uvodnog posta ili ključanje. Onakav ne može ostati, oprosti, ali ne može.
aisling » wrote:Ja ne poznajem ni jednu žensku osobu, a bome ni mušku kojoj je svejedno. Govorim o ljudima koji su mi bliži, ali čak donekle i o poznanicima, no ne o prolaznicima na cesti.
Dakle, drolje su iznimno rijetke, ako su drolje te kojima je svejedno. Bar u mojem svijetu.
Ne misliš valjda da je klijenteli uličnih prostitutki bitno je li to ova ili ona prostitutka.
A ako ima mnogo takvih muškaraca, onda je čisti seksizam tvrditi da nema i takvih žena, zar ne?
- nina williams
Ovo boldano ću ja obaviti, s tim nemaš problema. Editiraj onaj dio koji sam ti citirala u prvom svom upisu. To mi pošalji na PM, a onda ćemo nastaviti sa prepravljenim uvodom. Dok se to ne riješi tema će biti zaključana.nodens » wrote:
Hmm, nestala je opcija za editiranje. Kako da ga editiram? I koje sve rečenice bi trebalo editirati?
- Beta ženka
Isuse, kako se ovog nisam sjetila!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
pećki
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
- Information
-