Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:46

Pješčana » wrote:ček, nodens misli da žene misle za svakog s kim su u vezi da je Onaj Pravi?
nikad mi nije bio jasan taj pojam.
koji Onaj Pravi? jel postoji i Onaj Drugi Pravi?
Ne mislim to JA, nego sam citirao ženu koja za 18. misli da je 'onaj pravi', a to je mislila i za 17, 16. i tako sve do 9.

Prvih 8 su i po njenim riječima bili promašaji. :rofl:

BTW, nadam se da se nitko neće prepoznati, a ako se prepozna, da mi neće zamjeriti. :xzubo:

Pješčana » wrote:vjerujem da je lakše kategorizirat nekog nego upoznati nekog. ali očekivati da je cilj svake žene tako nešto pokazuje da nas doživljavaš kroz Sex i grad.
koji nije baš preslika života
Ali se trudi to postati.

bliss » wrote:Naravno da ne znam sve o muškarcima. Ali znam jedno, a primjenjivo je na žene - nisu svi isti. Ti možeš živjeti u uvjerenju da sam ja naivna glupača koja si je umislila da nisu svi muškarci svinje kojima je samo do pičke i da je to najvažniji razlog ulaska u vezu. Isto tako možeš misliti da su ljudi glupi jer nakon ljubavnog brodoloma i dalje vjeruju u ljubav. No to ne znači da si ti u pravu i da su oni doista glupi.
Zato me zanimaju ljubavni brodolomi, jer pokušavam shvatiti... onako, uhvatiti 'suštinu' svega toga. :cerek:

BTW, brodolom zvuči previše melodramatično. Većina ljubavi za koje znam, nisu bile dovoljno intenzivne da bi se njihov prekid mogao zvati brodolomom. Čitaj šupendare; je li to dobra preslika života?

Inače, moram ti reći nešto... svi muškarci su svinje. :zubo: Samo što su neki onako debele, uhranjene krmače, a neki su žgoljavi i gladni... napoja. :rofl:

Perzefona

Post 12 Dec 2011, 23:47

nodens » wrote:
Evo, Perzefona je uvjerena da ja nikako ne bih mogao znati je li se neka očuvanog himena prašila u dupe, ili nije.
:facepalm: :rolleyes:
Nisam to rekla.

Nisam ni u što uvjerena. Komentirala sam tvoju uvjerenost da bi ti svakako znao. Nisam pritom rekla da nikako ne bi mogao znati. Kužiš? Da ponovim: rekla sam da nekako ne bi mogao znati. Ne nikako. Nekako. Ono... :facepalm:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Lastan

Post 12 Dec 2011, 23:53

nodens » wrote:No, pa otvori nam svoju dušu i pjesnički nam izrazi svoju silnu ljubav prema djevi koju trenutačno prašiš.
Ma naravno.

Ni njoj ne glumim pjesnika, a sad da se ovdje preseravam? I to zato da bih tebi nešto dokazao?

Saberi se. :kava:
Nego, je l' ti već dosadila? Imaš li neku novu u planu... ili u pričuvi...
Ne. Nije baš lako naći neku s boljim sisama. :kava:

:rolleyes:
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:53

Perzefona » wrote: :facepalm: :rolleyes:
Nisam to rekla.

Nisam ni u što uvjerena. Komentirala sam tvoju uvjerenost da bi ti svakako znao. Nisam pritom rekla da nikako ne bi mogao znati. Kužiš? Da ponovim: rekla sam da nekako ne bi mogao znati. Ne nikako. Nekako. Ono... :facepalm:
'Nekako ne bih mogao znati'? Čudan izričaj, mislim da ga nisam do sada čuo. :zubo:

Hoćeš reći, postoji 'vjerojatnost' da ne bih mogao znati? A kolika bi bila ta vjerojatnost, po tvojoj ovako slobodnoj procjeni?

Inače, postoji vjerojatnost da mi evo sad ove sekunde padne meteorit na gla
bliss

Post 12 Dec 2011, 23:54

nodens » wrote: Zato me zanimaju ljubavni brodolomi, jer pokušavam shvatiti... onako, uhvatiti 'suštinu' svega toga. :cerek:

BTW, brodolom zvuči previše melodramatično. Većina ljubavi za koje znam, nisu bile dovoljno intenzivne da bi se njihov prekid mogao zvati brodolomom. Čitaj šupendare; je li to dobra preslika života?
Upotrijebila sam riječ brodolom baš zato što si ti izrazio određeni otpor prema ljubavnim razočaranjima i općenito prethodnih ljubavnim iskustvima koja su ostavila nekog traga. Ono što si smetnuo s uma je da iz svega ponešto naučimo. Pametan čovjek će iz propale veze ponešto naučiti, izvući određene pouke, kako o drugima, tako i o sebi. I teško je onda ne pomisliti da imaš otpor prema tome jer bi htio nekoga tko vrlo malo zna o svijetu oko sebe ali i o svojim željama. Možda griješim, ne tvrdim da je tako, samo mi takav dojam ostavljaš.
Inače, moram ti reći nešto... svi muškarci su svinje. :zubo: Samo što su neki onako debele, uhranjene krmače, a neki su žgoljavi i gladni... napoja. :rofl:
Možeš ti to ponavljati koliko hoćeš, ne znači da će to dojednom postati istina.
ali

Post 12 Dec 2011, 23:54

Koliko je zapravo trkeljašica s teme skinulo junf nekome djevcu?

(možda ste pisali o tome. Propustih, oprostit ćete :xd: )
Lastan

Post 12 Dec 2011, 23:55

bliss » wrote:Možeš ti to ponavljati koliko hoćeš, ne znači da će to dojednom postati istina.
Kako znaš? Postoji samo jedan jedini način da bude toliko siguran da ja nisam Goebbels. :kava:
Perzefona

Post 12 Dec 2011, 23:57

nodens » wrote:
'Nekako ne bih mogao znati'? Čudan izričaj, mislim da ga nisam do sada čuo. :zubo:

Hoćeš reći, postoji 'vjerojatnost' da ne bih mogao znati?
Ne da hoću reći, nego sam baš to rekla.
A kolika bi bila ta vjerojatnost, po tvojoj ovako slobodnoj procjeni?
Nemoj se ljutiti, ali ne da mi se baviti tobom. Samo reagiram na tvoj pokušaj falsificiranja mojih rečenica.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:57

Lastan » wrote: Ni njoj ne glumim pjesnika, a sad da se ovdje preseravam? I to zato da bih tebi nešto dokazao?
Dobro. Prihvaćam. Eto, možda fakat i voliš tu curu.

No, ako se ne želiš preseravati s time ovdje, kojeg kurca mi stalno nešto spuštaš i lupaš te iritantne kave? Što time misliš da dokazuješ? Koga želiš impresionirati, ako si ionako sretan s tom curom? Ugrožava li te olinjali junfer da mu osjećaš želju spustiti?

Ja bar imam opravdanje što sam ovako ciničan i ogorčen: kronična nejebica. Koje je tvoje opravdanje?

Lastan » wrote:Ne. Nije baš lako naći neku s boljim sisama.
Nemoj biti prgav prema meni, pa neću ni ja prema tebi.

Ili budi, ako tako više voliš.
Tea Tree

Post 13 Dec 2011, 00:02

nodens » wrote:
... olinjali junfer....
..... kronična nejebica...

:trep:
Imaš li manje od 23 godine?
nodens

Post 13 Dec 2011, 00:05

Perzefona » wrote:Nemoj se ljutiti, ali ne da mi se baviti tobom. Samo reagiram na tvoj pokušaj falsificiranja mojih rečenica.
Vidi ove. :rofl: Nemoj se ljutiti, kažeš ti. :bicedobro:

Tea Tree » wrote::trep:
Imaš li manje od 23 godine?
Nemam. Prođi me se, nesuđena samaritanko. :rofl:
ali

Post 13 Dec 2011, 00:09

Ajde, neka neki samaritanac objasni u dvije rečenice o čemu se tu radi :moli:

Šta vas konkretno grebe kod Nodensovih stavova i koji su to :D

edit: Nodens, ja sam isto nekad bila djevica :trep:

(uz tebe sam :usama:. Ove babe i meni idu na živce)
nodens

Post 13 Dec 2011, 00:13

m.za » wrote:Ajde, neka neki samaritanac objasni u dvije rečenice o čemu se tu radi :moli:

Nodens: olinjali junfer s fiks idejom nalaska slične takve olinjale junferice. (Ali da ima velike sise. :rofl: )

Ostali: iz nekog razloga pizde na gorespomenutog nodensa, valjda zato što je prgav i ima opaku jezičinu. :xzubo:

Inače, ovo sa sisama se zezam... više volim onak' srednje veličine. :cerek:
Tea Tree

Post 13 Dec 2011, 00:15

nodens » wrote:

Nemam. Prođi me se, nesuđena samaritanko. :rofl:
Lažeš.
Mislim, stvarno, ono, kako sad tu možeš reći da hoćeš nevinu ženu i šta sad imam čekati i ovo i ono, proći će mi život, pitat će me mladost gdje mi je bila starost, jooj, ne obrnuto. Meni je jedan pravi, drugi krivi, otkud ja znam koji je pravi, kojem je kurac krivi, ti si svakakav i svi ste vi isti.
:rofl:
Nisam u filmu za raspravljanje pa sam nešto improvizirala, učinilo mi se da si ti u tom filmu pa da ti se približim. Jel' dobro?
Aj sad razmisli, imaš li manje od 23 godine? :duh: :trep:
ali

Post 13 Dec 2011, 00:16

nodens » wrote:
Inače, ovo sa sisama se zezam... više volim onak' srednje veličine. :cerek:
Nodens, jesi li za ples :xo:
Lastan

Post 13 Dec 2011, 00:21

nodens » wrote:Dobro. Prihvaćam. Eto, možda fakat i voliš tu curu.
Možda. Iz nekog smo razloga već godinama skupa, u svakom slučaju.
No to nije dio koji se tebe nešto posebno tiče.
No, ako se ne želiš preseravati s time ovdje, kojeg kurca mi stalno nešto spuštaš i lupaš te iritantne kave? Što time misliš da dokazuješ? Koga želiš impresionirati, ako si ionako sretan s tom curom? Ugrožava li te olinjali junfer da mu osjećaš želju spustiti?
Mikica, tema nije moja veza već važnost djevičanstva. A tebi stalno nešto spuštaš jer se praviš pametnim, a još čekam odgovor na jedno važno pitanje. :kava:
Ja bar imam opravdanje što sam ovako ciničan i ogorčen: kronična nejebica. Koje je tvoje opravdanje?
To je ključni dio mog neodoljiva šarma. :kava:
nodens

Post 13 Dec 2011, 00:24

Tea Tree » wrote:Lažeš.
Mislim, stvarno, ono, kako sad tu možeš reći da hoćeš nevinu ženu i šta sad imam čekati i ovo i ono, proći će mi život, pitat će me mladost gdje mi je bila starost, jooj, ne obrnuto. Meni je jedan pravi, drugi krivi, otkud ja znam koji je pravi, kojem je kurac krivi, ti si svakakav i svi ste vi isti.
Tu si sad pomiješala 1/3 mojih stavova, 1/3 tuđih sarkazama, 1/3 stereotipova i 1/3 besmislica.

Tea Tree » wrote:Nisam u filmu za raspravljanje pa sam nešto improvizirala, učinilo mi se da si ti u tom filmu pa da ti se približim. Jel' dobro?
Aj sad razmisli, imaš li manje od 23 godine? :duh: :trep:
Errrr... nemam. Rekoh ti već da me se prođeš, nisam ti ja piletina za podučavanje. :xzubo:

m.za » wrote: Nodens, jesi li za ples :xo:
Hmmm ne znam ni to radit. No, možda bi me se moglo naučiti? :misli:

A opet, teško. Can't teach an old horse new tricks. :zubo:

Tea Tree » wrote: Ja nisam ljubomorna ni posesivna.
Jesi za to da ga podijelimo? :xzubo:
Ja sam ljubomoran I posesivan, bolje vam se ne petljati s takvima.
JPK

Post 13 Dec 2011, 00:29

m.za wrote:Ajde, neka neki samaritanac objasni u dvije rečenice o čemu se tu radi :moli:

edit: Nodens, ja sam isto nekad bila djevica :trep:

(uz tebe sam :usama:. Ove babe i meni idu na živce)
Zanimljivo je koliko je zena popizdilo jer ne zadovoljavaju nodensove kriterije (iako sam siguran da ima bar jedna koja je popizdila jer zadovoljava).
Zanimljivo.
Biti i mniti svemiropolisno
nodens

Post 13 Dec 2011, 00:30

Lastan » wrote:Mikica, tema nije moja veza već važnost djevičanstva. A tebi stalno nešto spuštaš jer se praviš pametnim, a još čekam odgovor na jedno važno pitanje.
Zaboravio sam koje je pitanje. Osim toga, čini mi se da sam odgovorio na njega već.
ali

Post 13 Dec 2011, 00:30

nodens » wrote:

Hmmm ne znam ni to radit. No, možda bi me se moglo naučiti? :misli:

A opet, teško. Can't teach an old horse new tricks. :zubo:
A ono ka, no dance, pa sam mislila ples...

Ček, a ti si isto nevin :misli:
I baš čekaš olinjalu junfericu sa srednjim sisama?
Ono, ne bi prošla samo "olinjala sa srednjim sisama" :o :xzubo:
nodens

Post 13 Dec 2011, 00:33

JPK » wrote:Zanimljivo je koliko je zena popizdilo jer ne zadovoljavaju nodensove kriterije (iako sam siguran da ima bar jedna koja je popizdila jer zadovoljava).
Zanimljivo.
Čekaj, ti misliš samo na THE kriterij - o kojem se uglavnom raspravlja - ili hoćeš reći da ima 'bar jedna' koja zadovoljava i one ostale kriterije? :eek:

Zezaš. :cerek:
Pješčana

JPK » wrote: Zanimljivo je koliko je zena popizdilo jer ne zadovoljavaju nodensove kriterije (iako sam siguran da ima bar jedna koja je popizdila jer zadovoljava).
Zanimljivo.
koliko?
ja na primjer ne vidim da itko tu pizdi, pokušavamo shvatiti čovjeka.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ali

JPK » wrote: Zanimljivo je koliko je zena popizdilo jer ne zadovoljavaju nodensove kriterije (iako sam siguran da ima bar jedna koja je popizdila jer zadovoljava).
Zanimljivo.
Ja zadovoljavam 2 :rofl:
Tea Tree

Post 13 Dec 2011, 00:34

m.za » wrote: A ono ka, no dance, pa sam mislila ples...

Ček, a ti si isto nevin :misli:
I baš čekaš olinjalu junfericu sa srednjim sisama?
Ono, ne bi prošla samo "olinjala sa srednjim sisama" :o :xzubo:
Možda hoće srednju junfericu s olinjalim sisama?
Ili sise s olinjalim junfom?
Bitno da se nešto linja ili nije uvjet?
Aj, čekam ga. :D
Lastan

Post 13 Dec 2011, 00:40

nodens » wrote:
Zaboravio sam koje je pitanje. Osim toga, čini mi se da sam odgovorio na njega već.
Onda idi i podsjeti se. Ako si odgovorio, linkaj post s odgovorom.
  • Information