Što je tu dobro?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
karambol

Post 16 Mar 2013, 22:20

To sto Bara prica...trenutak u kojem se dogadja nesto i stvar koja svira u pozadini....i onda godinama iza te zvucne kulise - ista zvucna kulisa, a potpuno druga slika...
Recimo... Ja, 1980 i neka (je, imam nesto godina :zubo:), studiram i sljakam za ljeto. Kadar-industrijska zona, Zitnjak, RO tajitaj, SOUR tajitaj, OUR vakinaki, OOUR otraj dotraj...dolazim smjenskim autobusom marke TAM u pola 6 (!)ujutro s gomilom sljakera sto locu kaj pesi... U glavi moj dzuboks svira...plamene zore,mpa,mpa,mpa, budeme iz sna....itd...
30 godina kasnije, za volanom Audija A6 iz Bose zvucnika picne ista stvar. Jutro je rumeno i hladnjikavo kao i ono davno prije, ali nema mirisa, nema okusa mirogojceka u zraku, nema buke i skripe smjenskog autobusa....samo se nasmijem i otpjevam refren...
U tom trenutku je to tako dobro...

:zubo:

Bara huda

Post 16 Mar 2013, 22:59

karambol » wrote:To sto Bara prica...trenutak u kojem se dogadja nesto i stvar koja svira u pozadini....i onda godinama iza te zvucne kulise - ista zvucna kulisa, a potpuno druga slika...
Recimo... Ja, 1980 i neka (je, imam nesto godina :zubo:), studiram i sljakam za ljeto. Kadar-industrijska zona, Zitnjak, RO tajitaj, SOUR tajitaj, OUR vakinaki, OOUR otraj dotraj...dolazim smjenskim autobusom marke TAM u pola 6 (!)ujutro s gomilom sljakera sto locu kaj pesi... U glavi moj dzuboks svira...plamene zore,mpa,mpa,mpa, budeme iz sna....itd...
30 godina kasnije, za volanom Audija A6 iz Bose zvucnika picne ista stvar. Jutro je rumeno i hladnjikavo kao i ono davno prije, ali nema mirisa, nema okusa mirogojceka u zraku, nema buke i skripe smjenskog autobusa....samo se nasmijem i otpjevam refren...
U tom trenutku je to tako dobro...

:zubo:
Aaaaaa....smrc....lijepo! :lux:

Da, da, ima nekih stvari sto izvuku sjecanja na neke druge stvari i iako ne mozes osjetiti sto si onda osjecao, drago ti je da si onda osjecao sto jesi i da se danas mozes toga sjecati. Doduse, treba nesto godina proc da se ima nesto u skladistu sjecanja, ne mozes izvlacit dozivljaje kad imas 20 i kad nisi skoro nista ni dozivio (iako si sebi u tim godinama jako velik i vazan i mislis da sve znas :D ).

A koja je to bila prednost....imati vlastiti ipod u glavi i slusati sto zelis bez da trebas slusalice, baterije i aparat koji producira zvuk.

Slicna je stvar i sa ruznim dogadajima, onima koji su nas svojevremeno povrijedili, koji su nas bolili da smo mislili da nikad vise necemo ozdraviti. Pa kad se s vremenske distance sjetis kako ti je bilo i osjetis kako ti je sada....pa dodje ti da vristis od veselja. :lux:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Mar 2013, 23:59

..je vas lako kupit trenutcima.. :D
Blesava

Post 17 Mar 2013, 01:03

..a unda » wrote:1. koje su to eksperimentalne situacije?
2. koja je razlika?
3. ovo drugo pitanje mi je mocno..podsjeca me kad je mujo pitao hasu..koja je razlika izmedju pijevca.
4. sta, kakvo citanje iscitavanje gramatika emocija? zasto..sta..cemu..di..sta..kuda..posto..?
4. o cemu se uopce trenutno prica, o kome i zasto?
1.a) loop..jel onaj performans eksperimentalna ili neeksperimentalna situacija?

itd, itd..

:D
Jel ti to mene zajebaješ? :zubeki:
..a unda wrote:o cemu blesava prica, nista mi vise nije jasno. :D
Ma jok... Ti samo lijepis fotke. Da probudis i potaknes raspravu :kava:
:D

Edit: ajmemajko! :facepalm: Ne, ne NE mudulirani, nego modulirani :shy: Ocni kontakt, ofkors..
Bara huda

Post 17 Mar 2013, 21:42

..a unda » wrote:..je vas lako kupit trenutcima.. :D
Raznjezila me pomisao da bi me itko zelio kupiti makar samo i trenucima. Bas obazrivo od tebe.
:psihozec: :zecohop: :psihozec:
Nekako sam vec navikla da sam ja ta koja placam drugima a ne da se mene kupuje. :zecoD:
  • Information