Ako ti kažem, morat ću te ubit. Bolje ti je doživjeti 90 (sad sam našla da ima 90blue » wrote: Kako?
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
Držiš joj noge?Tea Tree » wrote: Ako ti kažem, morat ću te ubit. Bolje ti je doživjeti 90 (sad sam našla da ima 90) pa da i tebi netko pomaže.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1536 times
Nisi ti ni lud, prekrasna je.
Potpisi su za budale.
..a tebe. ti bi odma palio.Hekatonhir » wrote:
Ah, na Klonku se, znači, pališ?
Nisi ti ni lud, prekrasna je.Ali to ne znači da je znam. Pitaj je.
sad mi nista nije jasno. jel je znas, ne znas, slika, neslika? ..ili se samo ne zelis izletat?
- Stitch
- Head Honcho
Viđao sam je na televiziji...a unda » wrote: sad mi nista nije jasno. jel je znas, ne znas, slika, neslika? ..ili se samo ne zelis izletat?
Potpisi su za budale.
...a unda se nešto srami pa ću ja (isto sramežljivo) staviti ovo ovdje da se bolje vidi
Tea Tree » wrote:...a unda se nešto srami pa ću ja (isto sramežljivo) staviti ovo ovdje da se bolje vidi![]()
Mace!

..sta je to bilo 82.?Margarita » wrote: Ako uspiješ to izdeverat, daj nekako da se i ja nađem negdje, recimo, 1982. može i sama sa sobom.
uf sad. ti mene uces navuc na politiku.Margarita » wrote: A šta nije?
znaci, bilo je svasta nesto?
e, da se bilo vratit onda kad smo poceli bucat, pa sve ispocetka i onda zabucat jos gore..
- Stitch
- Head Honcho
Sve smo to već negdje razjasnili.slafko wrote:<padobranac>
Kakvoj televiziji, koga i gdje?
</padobranac>
Potpisi su za budale.
Ko je sad ostao? Od svih koje si spomenuo ne bih više znala...a unda » wrote:ajde ex_rujana, sta ciribimbis, tu smo. tj onaj ko je ostao i preostao..
-
- Information
-