Idem na blind date u petak

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Almost Rosey

Post 25 Oct 2011, 19:58

Imaš pravo. Ja isto mislim da je najbolje da odustaneš. Kome to treba u životu, ionako, nalaženje i druženje s ljudima? :ne zna:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 803 times
Been thanked: 1533 times
Post 25 Oct 2011, 19:59

jevgenija » wrote:Pa ZNAM da nisam. Zato i dramim. Nisi baš od pomoći, znaš?!?! :o
Pa i nisam došao pomoći. Došao sam se pohvaliti. :D
Potpisi su za budale.
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:01

Almost Rosey » wrote:Imaš pravo. Ja isto mislim da je najbolje da odustaneš. Kome to treba u životu, ionako, nalaženje i druženje s ljudima? :ne zna:
možda još nije kasno da preraspodijelim petak?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:02

bliss » wrote:
Nisam ni ja u tome dobra, ne znam prepoznat, odnosno ja pomislim da sam zabrijala oa ne budem sigurna hoće li nešto ili ne. Nekako hintaj govorom tijela. Drži razmak, ne naginji se prema njemu kad pričate. Tak neš. :ne zna:
Ovo zvuči smisleno. Samo onda ne bih smjela pit. Pijana grlim ljude :rolleyes:
aisling

Post 25 Oct 2011, 20:02

jevgenija » wrote:Pa ZNAM da nisam. Zato i dramim. Nisi baš od pomoći, znaš?!?! :o
Al ako je potrebna priprema, pa stigneš još do petka. Imaš njegov broj? :D
Učini ga virtualnim čovjekom :mudri:
Happy Easter!
bliss

Post 25 Oct 2011, 20:03

jevgenija » wrote: Ovo zvuči smisleno. Samo onda ne bih smjela pit. Pijana grlim ljude :rolleyes:
Onda ni slučajno nemoj pit. Pij samo ako ti se svidi.
Stitch
Head Honcho
Post 25 Oct 2011, 20:05

jevgenija » wrote:
Ovo zvuči smisleno. Samo onda ne bih smjela pit. Pijana grlim ljude :rolleyes:
Samo ti pij. Svidjet će ti se sigurno. :zubo:
Potpisi su za budale.
Almost Rosey

Post 25 Oct 2011, 20:05

jevgenija » wrote: možda još nije kasno da preraspodijelim petak?
Toliko interneta za zuriti u, toliko postova za odgovoriti na, toliko stropa za pregledati :cerek:

Dobra ti je planirana oblekica :kava: idi i provjeri ima li u čovjeku nešto što bi te moglo oboriti s nogu. Najgore što se može dogoditi jest da te, štajaznam, proda u bijelo roblje. Sve mimo toga je win :top:
Lord Byron

Post 25 Oct 2011, 20:06

To ne možeš dati do znanja.

Ako mu na bilo koji način daješ do znanja da tiu je ugodno društvo, samo i jedino o njemu ovisi hoće li biti dovoljno pametan pa ostaviti mogućnost da ta ugoda ne podrazumijeva i placet za hvatanje za sisu. Možda budeš te sreće pa naletiš na jednog od onih rijetkih nespontanih koji osim iskazane ugode traže i pismenu ovjerenu pozivnicu za akciju.

Stavi se na drugu stranu pa procijeni: kako točno prepoznati (pa i razumjeti) da joj se sviđaš samo kao sugovornik, zabavljač ili što već, ali da joj je pomisao na tjelesni kontakt iz nekog razloga odbojna?
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:07

aisling » wrote: Al ako je potrebna priprema, pa stigneš još do petka. Imaš njegov broj? :D
Učini ga virtualnim čovjekom :mudri:
Nemam broj. imam samo datum, mjesto i K.ino uvjeravanje da ona i N. o "nama" razmišljaju još od proljećeta.
Opći zaključak dvočlanog žirija je bio da ćemo ili apsolutno kliknut na prvu i voljet se do smrti ili se zamrzit isti tren.
klonka

Post 25 Oct 2011, 20:08

jevgenija » wrote: Potrošite si ovu temu na opisivanje jeste ikad izašli na blind date, i kak je to ispalo :tuzni:
Jesam, nagovorio me frend da izađem s njegovim frendom. Kratki opis: :facepalm: :zubo: :rofl:
gonj špadi
Megalodona

Post 25 Oct 2011, 20:09

jevgenija je najebala :jumping:

i kombinacija ti je za otkačenu usidjelicu s 3 mačke, znači rana faza :o
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:10

klonka » wrote: Jesam. Opis: :facepalm: :zubo: :rofl:
:kokice:
klonka

Post 25 Oct 2011, 20:11

Lord Byron » wrote:stavi se na drugu stranu pa procijeni: kako točno prepoznati (pa i razumjeti) da joj se sviđaš samo kao sugovornik, zabavljač ili što već, ali da joj je pomisao na tjelesni kontakt iz nekog razloga odbojna?
Ni ne pokušavaš ga dotaknuti, ni u ludilu? :ne zna:
gonj špadi
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:12

Megalodona » wrote:jevgenija je najebala :jumping:

i kombinacija ti je za otkačenu usidjelicu s 3 mačke, znači rana faza :o
na tren sam imala vrišteći neonski fleš na post "CURKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! daaaaaaaaaaaaajte mi pliiiiiiiiiiiiiiiiz KOMBU za petaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!" :rofl: :facepalm:
bliss

Post 25 Oct 2011, 20:13

jevgenija » wrote: Nemam broj. imam samo datum, mjesto i K.ino uvjeravanje da ona i N. o "nama" razmišljaju još od proljećeta.
A nikako ne možeš dobiti nekakav kontakt pa da si malo početate prije petka?
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:14

Lord Byron » wrote: To ne možeš dati do znanja.

Ako mu na bilo koji način daješ do znanja da tiu je ugodno društvo, samo i jedino o njemu ovisi hoće li biti dovoljno pametan pa ostaviti mogućnost da ta ugoda ne podrazumijeva i placet za hvatanje za sisu. Možda budeš te sreće pa naletiš na jednog od onih rijetkih nespontanih koji osim iskazane ugode traže i pismenu ovjerenu pozivnicu za akciju.

Stavi se na drugu stranu pa procijeni: kako točno prepoznati (pa i razumjeti) da joj se sviđaš samo kao sugovornik, zabavljač ili što već, ali da joj je pomisao na tjelesni kontakt iz nekog razloga odbojna?
veliš, da mu kažem - nemoj me dirat?
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:15

bliss » wrote:
A nikako ne možeš dobiti nekakav kontakt pa da si malo početate prije petka?
jok. ovo je kao romantično :confused:
romantika je za luđake i bungee skakače, ako se mene pita :o
Lord Byron

Post 25 Oct 2011, 20:16

klonka » wrote: Ni ne pokušavaš ga dotaknuti, ni u ludilu? :ne zna:
Dakle, u situaciji u kojoj je "njoj" očito ludo i nezaboravno zabavno i ugodno i svakojako, izostanak bilo kakvog dotaknuća je "znak"? Ni u snu se ne može raditi o tome da dotaknuća nema samo zato što je s druge strane stola? :confused:
Megalodona

Post 25 Oct 2011, 20:18

jevgenija » wrote: na tren sam imala vrišteći neonski fleš na post "CURKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! daaaaaaaaaaaaajte mi pliiiiiiiiiiiiiiiiz KOMBU za petaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!" :rofl: :facepalm:
:rofl:
traperice i majica.
nemoj mi te alternativno/usidjeličko/kontrast boja kombinacije.
nisam nikad upoznala ženu kojoj bolje stoji samtana suknja od dobrih traperica.
doduše, ja mrzim samtane suknje. i sve samtano. i najlonke u bojama.
opet nisam kompetentna.

a i u trapericama si gipkija za bijeg :o

pa ako su rekli da ćete ili kliknut ili se mrzit, svjesni su situacije, dakle, možeš ić opušteno :zubo:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Lord Byron

Post 25 Oct 2011, 20:18

jevgenija » wrote: veliš, da mu kažem - nemoj me dirat?
Ako te počne dirati, da.

Pokušavam reći da je iščitavanje tih signala zajebata stvar. Za razliku od mnogo toga drugog što u ljudima, (a naročito ženama :D) s lakoćom iščitavam, u tom sam dijelu potpuni tuntlek. Ja to rješavam nemuževnim ostajanjem on the safe side.
Stitch
Head Honcho
Post 25 Oct 2011, 20:20

Lord Byron » wrote:Ja to rješavam nemuževnim ostajanjem on the safe side.
Veliš, ako joj je do toga - silovat će te? :D
Potpisi su za budale.
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:20

Megalodona » wrote: :rofl:
traperice i majica.
nemoj mi te alternativno/usidjeličko/kontrast boja kombinacije.
nisam nikad upoznala ženu kojoj bolje stoji samtana suknja od dobrih traperica.
doduše, ja mrzim samtane suknje. i sve samtano. i najlonke u bojama.
opet nisam kompetentna.

a i u trapericama si gipkija za bijeg :o

pa ako su rekli da ćete ili kliknut ili se mrzit, svjesni su situacije, dakle, možeš ić opušteno :zubo:
Ti nisi vidla tu suknju - ta je suknja umjetničko djelo. Pitaj dejz ako meni ne vjeruješ :o

nisu najlonke, nego su ono, debele štrample na srčeka :D :rofl: :facepalm:

Mislim da sam već spomenula da je njena procjena u najmanju ruku upitna, ona zbilja misli da sam ja draga i super ikad :facepalm:
jevgenija

Post 25 Oct 2011, 20:22

Lord Byron » wrote: Ako te počne dirati, da.

Pokušavam reći da je iščitavanje tih signala zajebata stvar. Za razliku od mnogo toga drugog što u ljudima, (a naročito ženama :D) s lakoćom iščitavam, u tom sam dijelu potpuni tuntlek. Ja to rješavam nemuževnim ostajanjem on the safe side.
Meni je to isto malo onak... nečitljivo. Niti znam kakvi se signali od mene očekuju u kojem trenutku. Valjda sam se zato tako lako uklopila u internetske sheme - tu unaprijed ugovoriš pravila i riješiš gomilu stvari unaprijed.
klonka

Post 25 Oct 2011, 20:29

Lord Byron » wrote: Dakle, u situaciji u kojoj je "njoj" očito ludo i nezaboravno zabavno i ugodno i svakojako, izostanak bilo kakvog dotaknuća je "znak"? Ni u snu se ne može raditi o tome da dotaknuća nema samo zato što je s druge strane stola? :confused:
Osim ako su baš jako jako mutavi oboje, da. Meni je dodir, želja da se nekoga dodirne i ugodnost nečijeg dodira druge osobe najjači pokazatelj želje da se s nekim bude. Ne govorim sad o pipanju ispod stola, dodir je i kad nekome pružiš ruku ili mu makneš dlaku s džempera, ako postoji volja, postoji i spontani dodir, iz toga se može užasno puno iščitati.
jevgenija » wrote: :kokice:
Zapravo uopće nije bilo lošije od nekih prvih neblajnd dejtova s kojih sam htjela vrišteći pobjeći jer smo se toliko fundamentalno razlikovali da nije imalo smisla ni prvih pet minuta. I ovaj se prilično razlikovao od mene, toliko da uopće ne znam što bih radila s njim u bilo kakvom pokušaju bilo čega. Osim sličnog glazbenog ukusa, nismo imali ni jednu jedinu zajedničku stvar.

Detaljniji opis ne dam. :zubo:
gonj špadi
  • Information