Odgađanje prvog seksa
Dobro polazis od toga da je lik na forumu, a sta ako nije?kuki » wrote:Msn, sms, pozivi, prosrćam mu kompletan opus na forumu, i onda prvog spoja bude ili ne bude. Ja sam od onih poremećenih ljudi.
Ili mozda je na nekomforumu al ne znas mu jezik, da da bilo je i toga
A mozda ti uopce ne zeli reci nick, sto je isto o.k. prije prvog dejta.
Msn mi isto ide na zifce i skype.
Ili polazis od toga da je inicijalni kontakt bas na forumu?
Nego koliko je sati zapravo? Tamo prijeko je sat vremena vise nego kod mene doma.
edit: da sam tako cekala tipa jos bih bila djevica, vecina likova s kojima sam bila ni ne zna hrvatski a kamoli da bi bili na istom forumu
Onda nek s nekom drugom ide na dejtove, sa mnom neće!ombia » wrote:
Dobro polazis od toga da je lik na forumu, a sta ako nije?
Ako ne znam tko je na forumu, kako znam da želim na prvi dejt s njim?A mozda ti uopce ne zeli reci nick, sto je isto o.k. prije prvog dejta.
Ne nužno.Ili polazis od toga da je inicijalni kontakt bas na forumu?![]()
![]()
00:27Nego koliko je sati zapravo?
Ja ne.. ne želim odgovoriti na ovo.edit: da sam tako cekala tipa jos bih bila djevica, vecina likova s kojima sam bila ni ne zna hrvatski a kamoli da bi bili na istom forumu
Potpisujem ovo. Skupa s poremećenošću.kuki » wrote:Msn, sms, pozivi, prosrćam mu kompletan opus na forumu, i onda prvog spoja bude ili ne bude. Ja sam od onih poremećenih ljudi.
I dodajem skajp i gmail.
Jebote, zadnji put kad sam imala RL dejt je bilo s bratom od cimerice koja je bila s foruma.
Bojim se tih ljudi iz ril lajfa.
Oftopičarim na vlastitom topiku. Nek netko otvori temu o ovakvim stvarima, meni se sad ne da.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Znaci ak nije forumas diskvalificiraskuki » wrote: Onda nek s nekom drugom ide na dejtove, sa mnom neće!
Pa upoznala si ga izvan foruma.Ako ne znam tko je na forumu, kako znam da želim na prvi dejt s njim?
Hvala za tocno vrijeme, tamo se onda na forumu nesto poshemerilo.
edit: skajp sam deinstalirala, islo mi na zifce
Bivši forumaši su isto prihvatljivi. Bitno je samo da mi ne dođe s pitanjem "a šta ti je to forum" i "zašto ti pričaš s ljudima iz kompjutera".ombia » wrote:
Znaci ak nije forumas diskvalificirasJa bih ga prije diskvalificirala ak je forumas.
![]()
O ljudima koji nisu na forumu nikad ne znam dovoljno da s njima odem na prvi spoj.Pa upoznala si ga izvan foruma.![]()
Zašto?ombia » wrote: Ja bih ga prije diskvalificirala ak je forumas.![]()
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Ne lažite, sve bi dale bajronu ili heku 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Štajaznam, očito. Oni su mi prvi pali na pamet
Preuzimam krivnju, dakako.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Skužila sam između redova i razgovora da su neki ljudi (ne ovdje, premalo ih je; tamo), tako, omiljeniji među ženama.
Što je to što žene vole na forumu, a nije odgađanje seksa? Mislim, da spomenem i temu, kad smo već tu.
:PLO:Preuzimam krivnju, dakako.
- Lord Byron
Objašnjenje, naravno, postoji, i razmjerno je jednostavno - ali, nije kratko i definitivno ga nemam namjeru ispisivati igdje izvan OSO-aTea Tree » wrote: Što je to što žene vole na forumu, a nije odgađanje seksa?
E, baš si neki.Lord Byron » wrote: Objašnjenje, naravno, postoji, i razmjerno je jednostavno - ali, nije kratko i definitivno ga nemam namjeru ispisivati igdje izvan OSO-a.
A, ja ti se razveselila kad si došao, vidi:
Pa ne misliš valjda da ću otvoriti temu na OSO: Zašto se žene na forumu pale na Lorda?
- Lord Byron
O, Bože, pa naravno - zašto bi ti bila izuzetak?Tea Tree » wrote: A, ja ti se razveselila kad si došao, vidi:
BTW, "rođo" implicira aseksualnost tvoga radovanja. Zbogom.
Tei ništa nije strano.
- Lord Byron
Što, ti nisi vidio zoofilni dio chata na Nesvrstanima? Što je rođak spram delfina.Lord Byron » wrote: Imaš nešto za podijeliti s forumom?
E, vidiš, ima nečeg u tome. Bliskim prijateljima nekada kažem: buraz, druže pa i rođo, samo što je rođo rjeđi. Da, to je aseksualno.Lord Byron » wrote: O, Bože, pa naravno - zašto bi ti bila izuzetak?
![]()
BTW, "rođo" implicira aseksualnost tvoga radovanja. Zbogom.
![]()
Ako otvorim onu temu, mogu li te zvati Rođo? Pazi, s velikim R?
A?
Pa mozak. Općenito, načini na koji ljudima funkcionira mozak čine ih poželjnim ili nepoželjnim sugovornicima. Meni bar.Tea Tree » wrote: Što je to što žene vole na forumu,
Ne znam što bi drugo moglo biti, avatar?
- Lord Byron
O, kako si epohalno sjebala quote - drhte ručice, jel'da?Tea Tree » wrote: Ako otvorim onu temu, mogu li te zvati Rođo? Pazi, s velikim R?
S velikim, naravno - umeneje sve velko
Samo, ako je aseksualno, zaludu ti otvarat' topic, kako me zvala da zvala
Eh, sad, epohalno.Lord Byron » wrote: O, kako si epohalno sjebala quote - drhte ručice, jel'da?
Sjebala, naravno. Vidi koliko je sati, a dogodi mi se i nakon toliko izmlaćene slame ovdje. Ipak mi je ovo prvo slamarenje pa molim da mi se to uračuna.
I u mene. U koga je veće?S velikim, naravno - umeneje sve velko
Nećeš reći ako je aseksualno? Pa šta ima veze? Neću ti ja otimati obožavateljice, a uvijek možemo biti Rođaci.Samo, ako je aseksualno, zaludu ti otvarat' topic, kako me zvala da zvala.
Hm, doduše, zaboravim da ovo i drugi čitaju pa bi ih mogao oteti netko drugi.
Kako ćemo taj problem riješiti?
Patentirati nešto, zaštititi intelektualno vlasništvo?
Jebo vas čet.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-