Samo je jedno oko bitno.
subkultura ili?
Vidi sad nje. 
Htjela sam bit korektna.
Ali definitivno mi nešto ima i u "mjeri", jbga, kao i sa svime u životu.
Onako, za ženu s jednim pirsom u pipici ne bih pomislila nešto posebno, možda kad bih se baš, baš potrudila razmišljati o tome.
Al' za neku s 10 komada bih pomislila da je kuku, da.
Htjela sam bit korektna.
Ali definitivno mi nešto ima i u "mjeri", jbga, kao i sa svime u životu.
Onako, za ženu s jednim pirsom u pipici ne bih pomislila nešto posebno, možda kad bih se baš, baš potrudila razmišljati o tome.
Al' za neku s 10 komada bih pomislila da je kuku, da.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
poznam samo jednu koja je to napravila; akumulirala je puno previše boli prije pirsanja tako da je samim činom na neki način dala svojoj patnji spomenikLyla » wrote: Ajmo ovako, zašto bi ijedna prisebna žena pirsala klit i nanosila toliku bol svom tijelu?
Lijepo od tebe da si mu dao da gleda
Nije, oboje su kuku.Lyla » wrote:
Draga, pirsaju SVE!!![]()
![]()
@Morti, jel onda drugačije ako neko visi na jednoj do dvije kuke na suspenziji ili ako visi na 30??
Ako ćemo pravo, samo jedna kuka više boli:D
Nemoj ti tu sad mene ispitivat što i kako, nisam ja neki psihijatar, ja samo pišem svoje, subjektivno viđenje stvari.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lako za skretanje pažnje s pameti na spolni organ, poruka je jasna... ali koja je poruka kada žena ima spirsan nos, ili pupak?Lyla » wrote:
aaaaaa, tjdr jpćsodlčkjgćlxčk...wrong answer!!!
Svaki pirs na pipici je patološki motivirano skretanje pažnje s pameti na spolni organ.
Ajmo ovako, zašto bi ijedna prisebna žena pirsala klit i nanosila toliku bol svom tijelu?
Jel granica tu samo u mjeri ili?
Ala ga vi ovdje brijete... nemam ni tetovaža, niti pirseva, nisu mi niti lijepi niti ružni, nefunkcionalni su i koštaju, dakle potpuno bespotrebni po mom mišljenju, ali ovdje se probijaju granice dobrog ukusa.
Zašto mi uopće moramo znati zašto si je ona spirsala pičku? Koja je motivacija tvog dragog da se ubija biciklom po nizbrdicama? I on je patološki samoubojica sociopat? Prvo pati uzbrdo, a onda pati kada zarađuje prijelome i šavove? On je kao normalan, a ova kaj buši pičku je kao nakaza?
Da li je bolje pušiti ili imati pirs?
Jesmo li sami u svemiru? Ima li Boga?
Pustite vi nakaze na miru, kao da ste bolji od njih jer nemate rascijepljen jezik. Fantastično dostignuće. Ne znam tko je veća budala, ovaj kaj si reže jezik ili onaj koji ga smatra idiotom.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne mogu ti ništa više reć, frende, vidiš da su me kokoše provalile.
Nema problema, možemo sad malo o pederima i Srbima, ili još bolje o Srbima pederima, da ga odobrovoljimo.karambol » wrote:Slutim da je vrrrleta netko naljutio...
Ovo boldano, plus opasni, plus ružni. Bar meni.vrrrlet » wrote:
Lako za skretanje pažnje s pameti na spolni organ, poruka je jasna... ali koja je poruka kada žena ima spirsan nos, ili pupak?To su još veće nastrane bolesnice. Nakaze.
Ala ga vi ovdje brijete... nemam ni tetovaža, niti pirseva, nisu mi niti lijepi niti ružni, nefunkcionalni su i koštaju, dakle potpuno bespotrebni po mom mišljenju, ali ovdje se probijaju granice dobrog ukusa.
Zašto mi uopće moramo znati zašto si je ona spirsala pičku? Koja je motivacija tvog dragog da se ubija biciklom po nizbrdicama? I on je patološki samoubojica sociopat? Prvo pati uzbrdo, a onda pati kada zarađuje prijelome i šavove? On je kao normalan, a ova kaj buši pičku je kao nakaza?
Da li je bolje pušiti ili imati pirs?
Jesmo li sami u svemiru? Ima li Boga?
Pustite vi nakaze na miru, kao da ste bolji od njih jer nemate rascijepljen jezik. Fantastično dostignuće. Ne znam tko je veća budala, ovaj kaj si reže jezik ili onaj koji ga smatra idiotom.
A jebem i tu političku korektnost u kojoj ne smiješ idiota smatrati idiotom. Čime da ga smatram? Ljubičicom?
Napravio je taj cirkus iz sebe zato da se ljudi okreću i komentiraju. Pa što mu onda ne udovoljiti?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
karambol » wrote:Slutim da je vrrrleta netko naljutio...
Palach je isto nakaza jer se zapalio? Glavaš nije nakaza zato kaj ima kravatu? Čiuvave nisu nakaze? Kaj je Shrek, nakaza ili ne? Je li krivousti bio nakaza? Zbog krivih usta ili nečeg drugog?
Pa baš zato. Najviše će ispasti glup ako to uopće ne primjećujemo. Čim primjetiš, daješ mu za pravo, a ti ispadaš zadrt.Leteća » wrote:
Ovo boldano, plus opasni, plus ružni. Bar meni.
A jebem i tu političku korektnost u kojoj ne smiješ idiota smatrati idiotom. Čime da ga smatram? Ljubičicom?
Napravio je taj cirkus iz sebe zato da se ljudi okreću i komentiraju. Pa što mu onda ne udovoljiti?
Morticia wrote:Ja sam ih imala par komada, sad je ostao samo jedan, u nosu.
Plus nešto tetovaža.
Nakaza!!!
Sigurno i žvaku žvačeš. Pred djecom.
Jooojjj, pa ti si jedan slatki mali pošarani ementaler.Morticia » wrote:Ja sam ih imala par komada, sad je ostao samo jedan, u nosu.
Plus nešto tetovaža.
Ali ja uopće ne skrivam da sam kuku i ne ljutim se kad mi netko to kaže.![]()
Jel propuštaš vodu dok se kupaš?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
-
- Information
-