Pročitao sam lijepa i beskorisna...kukuriku » wrote:odurano sam lijena i beskorisna. a ne bih smjela biti.
Što na umu, to na drumu.
da sam lijepa ne bih bila beskorisna. ljepota je, naime, uvijek korisna.
Nek(v)arljiva.
Mejl je stigao.
U njemu su bile rijeci i 6 usklicnika.
Neki tamo švabo ni znao nije sto ce se dogoditi stisnuvši send.
Rasplakala sam se. I plakala i plakala i ni 'bletice me smirile nisu. Kroz mozak su mi isle misli, brzinom puža. Nisam spavala. Sunce me trgnulo.
Sjetih se kajle. Kako posloziti stvari u glavi.
Ma rekoh si, nikakve vajde od tvoje glave.
Da ista vrijedi ta tvoja siva tvar, ne bi bila di jesi.
A siva tvar mi odgovori: sto ti tocno ocekujes od mene?
Baby steps, malo po malo, cmi po cma.
Ne znam sto bih.
Pa si rekoh-dvije kutije. Na dan. I jesam.
Pa jos dvije, i jos dvije...
U njemu su bile rijeci i 6 usklicnika.
Neki tamo švabo ni znao nije sto ce se dogoditi stisnuvši send.
Rasplakala sam se. I plakala i plakala i ni 'bletice me smirile nisu. Kroz mozak su mi isle misli, brzinom puža. Nisam spavala. Sunce me trgnulo.
Sjetih se kajle. Kako posloziti stvari u glavi.
Ma rekoh si, nikakve vajde od tvoje glave.
Da ista vrijedi ta tvoja siva tvar, ne bi bila di jesi.
A siva tvar mi odgovori: sto ti tocno ocekujes od mene?
Baby steps, malo po malo, cmi po cma.
Ne znam sto bih.
Pa si rekoh-dvije kutije. Na dan. I jesam.
Pa jos dvije, i jos dvije...
Cucumis melo vulgaris
He, nu ovo iznad. 
Iiiiiii, good riddance.
Nego, idemo dalje.
Negdje sam vam obećala postati sliku nadgrobnog spomenika s merđom.
Ne mogu naći temu, o trešu, mislim.
Ugl, evo.
http://i1288.photobucket.com/albums/b49 ... ef4630.jpg
Iiiiiii, good riddance.
Nego, idemo dalje.
Ugl, evo.
Cucumis melo vulgaris
Uf,uf, jelenskih mi rogova...moj ce biti s audijem i krugovima...eh, i metalik, u boji...Dinja » wrote:He, nu ovo iznad.
Iiiiiii, good riddance.
Nego, idemo dalje.
Ugl, evo.
-
Moj s petokrakom. Stara komunjara. Kenjam, ne želim kamenje. Čekam novi zakon da me smiju rasuti u more.karambol » wrote:
Uf,uf, jelenskih mi rogova...moj ce biti s audijem i krugovima...eh, i metalik, u boji...
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Počela si s petokrakim felgama...Margarita » wrote:-
Moj s petokrakom. Stara komunjara. Kenjam, ne želim kamenje. Čekam novi zakon da me smiju rasuti u more.
Ožalošćena porodica.Margarita » wrote: Ne zvuči dobro. Ili je praktično. Ako se s tom felgom negdje smandrljam i završi mi na glavi, samo me tako ostavite.
Tak su i Janis Joplin rasipali, ne?Margarita » wrote:-
Moj s petokrakom. Stara komunjara. Kenjam, ne želim kamenje. Čekam novi zakon da me smiju rasuti u more.
Glavno je da me skurenog ne cuvaju doma u vitrini. To mi je sick. Na kraju te neka dementna bakica metne u pilecu juhicu jer pomisli - poglec mene tulavu, kupujem, a doma puna skatula papra stoji...
Joj, pričala mi frendica kako je oca tako držala u dnevnoj sobi zbog birokracije. A poslali su joj ga u kuverti poštom iz Australije. Plakale smo i smijale se dok mi je pričala.karambol » wrote:
Tak su i Janis Joplin rasipali, ne?
Glavno je da me skurenog ne cuvaju doma u vitrini. To mi je sick. Na kraju te neka dementna bakica metne u pilecu juhicu jer pomisli - poglec mene tulavu, kupujem, a doma puna skatula papra stoji...
Meni je to umiranje cisti cirkus, tak i tak... Imam i ja nekoliko tih prica s umrlima zbog kojih se rasplaces od smijeha...na kraju, jel'?Margarita » wrote: Joj, pričala mi frendica kako je oca tako držala u dnevnoj sobi zbog birokracije. A poslali su joj ga u kuverti poštom iz Australije. Plakale smo i smijale se dok mi je pričala.
Ne može se rezervirati ni mjesto u tramvaju a kamo li pjesma. Pjesme ni ljude ne možeš zauzeti. Osim toga, kad je ja iskoristim, izaći će iz mode, pa će opet ući u modu dok Pješčana dođe na red.
-
- Information
-