E jebiga, ako joj serviraš one drvenaste dijelove, ne čudim se.Tupelo » wrote:
Šmizla jednako mrzi i korabicu i korabu.![]()
Korabičicu još nije probala, ali mislim da će i ona završiti na zidu.
Oću biti Purger!
Mah, ne pada mi na pamet više joj je nuditi.
Može sasvim sretno živjeti i bez korabe.
Kad navrši osamnaest neka sama vidi želi li primiti sakramente i jesti korabu.
Može sasvim sretno živjeti i bez korabe.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Jesam li ja jedini dobio seksualnu aluziju?Tupelo » wrote:Mah, ne pada mi na pamet više joj je nuditi.
Može sasvim sretno živjeti i bez korabe.![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Bojim se da nisi jedini.
Srećom, šmizla je djevojčica pa za nju sakramenti nisu toliko opasni.
Srećom, šmizla je djevojčica pa za nju sakramenti nisu toliko opasni.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
- Beta ženka
Btw, kod mene se govori(lo) firanjga.
Prekić i frendić sam čula na prošlom poslu, od generacije 70-ih.
Kad bi mi netko rekao "evo ti brojček", doslovno bi mi se zamračilo.
Iritantni su mi i fotić, fotkati, cugica itd.
Ne govori se tako samo u ZG, i Sisak je pod tim utjecajem.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
zeleni zub
Ja se izgleda krećem posebnom dimenzijom u kojoj ljudi koriste pomalo imbecilni lingoA.P. » wrote:
Ozbiljno, ja ovo nikad niti jednom nisam čula od niti jedne osobe koja je rođena i odrasla u Zagrebu, a s kojom sam bila u kontaktu. Odakle ti to?![]()
A rukica i juhica nije nešto specifično zagrebačkom govoru, svakom klincu se hrana umanjuje ne bi li pojeo prokulicu, kupusić i slično.
Prekjučer sam doslovno čula od nekog klinca kako izgovara zmješal bum si protiće, a konobar od 2m i 100kg je rekao- znači kavicu za mladu damu. Baka na placu me pita jel bum još salatice, matovilčeka... U mesnici te čovjek nad 150kg mrtvog mesa pita- nekaj meseka za vas?
Ovo je samo odgovor na pitanje, uopće mi se ne da ustrajati u uvjeravanju toga da čujem dnevno hrpu umanjenica. Iako možda su to neki dotepenci u asimilaciji pa su ih krivo informirali
Hem(b)ići su baš genijalni. Kad mi je frend pri jedenju fefića rekao kako će to biti veselo za njegove hembiće, krepao sam od smijeha.blue » wrote:Fotić mi je više nego prihvatljiva verzija od fotografski aparat ili fotografska kamera ili kako se fotić već zove u punoj verziji![]()
Hem(b)ići, abići i drkice su strašne![]()
Onako, fuuuuj
Abić baš i ne koristim nešto, ali drkica upravo divno opisuje tu radnju. Drkica se čak ne referira na masturbaciju koliko na mentalno izdrkavanje.
Frendovi od moje stare često govore juhica, kavica, pivica. Ja kažem juhica samo kada sam toliko zgažen da ne mogu jesti ništa kruto. Ali zato dnevno koristim pljugicu.zeleni zub wrote:
Ja se izgleda krećem posebnom dimenzijom u kojoj ljudi koriste pomalo imbecilni lingo.
Prekjučer sam doslovno čula od nekog klinca kako izgovara zmješal bum si protiće, a konobar od 2m i 100kg je rekao- znači kavicu za mladu damu. Baka na placu me pita jel bum još salatice, matovilčeka... U mesnici te čovjek nad 150kg mrtvog mesa pita- nekaj meseka za vas?
Ovo je samo odgovor na pitanje, uopće mi se ne da ustrajati u uvjeravanju toga da čujem dnevno hrpu umanjenica. Iako možda su to neki dotepenci u asimilaciji pa su ih krivo informirali.
Klinca. Dakle, nije generacija osamdesetih.zeleni zub » wrote:Prekjučer sam doslovno čula od nekog klinca kako izgovara zmješal bum si protiće,
I kao što je već netko rekao, umanjenice nisu nimalo neuobičajene kod kumica na placu i srodnih zanimanja. S time da kumice nikad nisu bile iz Zagreba (ma što se konkretno u nekom trenutku smatralo Zagrebom), nego iz okolnih mjesta. U gradu je, naime, prilika za uzgoj raznih poljoprivrednih proizvoda razmjerno malo.a konobar od 2m i 100kg je rekao- znači kavicu za mladu damu. Baka na placu me pita jel bum još salatice, matovilčeka... U mesnici te čovjek nad 150kg mrtvog mesa pita- nekaj meseka za vas?
Čuješ ih u vrlo specifičnim kontekstima. U razgovoru se, rekao bih, ne pojavljuju baš često.Ovo je samo odgovor na pitanje, uopće mi se ne da ustrajati u uvjeravanju toga da čujem dnevno hrpu umanjenica. Iako možda su to neki dotepenci u asimilaciji pa su ih krivo informirali.
Nazovimo stvari pravim imenom - mentalno izdrkavanje je mentalno izdrkavanje, čemu eufemizamvrrrlet » wrote:
Hem(b)ići su baš genijalni. Kad mi je frend pri jedenju fefića rekao kako će to biti veselo za njegove hembiće, krepao sam od smijeha.
Abić baš i ne koristim nešto, ali drkica upravo divno opisuje tu radnju. Drkica se čak ne referira na masturbaciju koliko na mentalno izdrkavanje.
Frendovi od moje stare često govore juhica, kavica, pivica. Ja kažem juhica samo kada sam toliko zgažen da ne mogu jesti ništa kruto. Ali zato dnevno koristim pljugicu.
Pivica već može, ali to je iz ljubavi
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Blue, išla sam potražiti neki reprezentativniji primjerak u tim gaćama i ugooglala sam "muške gaćice", odabrala "Slike" i dobila prvih par slika koje su jednostavno, ne znam, neopisive. 
Drkica je isto iz ljubavi.blue » wrote: Nazovimo stvari pravim imenom - mentalno izdrkavanje je mentalno izdrkavanje, čemu eufemizamDrkicu eventualno mogu bacati predpubertetlije, sve nakon toga zvuči totalno gej
to je kao obuć one gaće za stare djedove pa krenut u lov na žene nadajuć se happy endu - totalno neprivlačno
![]()
Pivica već može, ali to je iz ljubavi
Znam da je vama poganima samo seks na pameti, ali drkica ima najmanje veze sa seksom.
Da.blue » wrote:Fotić mi je više nego prihvatljiva verzija od fotografski aparat ili fotografska kamera ili kako se fotić već zove u punoj verziji![]()
Hem(b)ići, abići i drkice su strašne![]()
Onako, fuuuuj
Ovaj...amen.
Cugica nisam u zivotu cula, ali kazem i sama fotic. Iako mi nije jasno zasto bi netko hemeroide skratio na hemBice.
I da citiram vrrleta, idem sad citati daljnju drkicu ovdje.
-
- Information
-