Ma nisam ja to zapravo, to samo onako, na par dana.ElliQuinn » wrote:A gle, globalni si moderator: kako god ispadne s tom ćeš se temom bakćati ti.
Evo pogledaj ovo:
I kako da ja onda ne posumnjam u vaše motive? Ovaj čiča me predložio, ti sudjelovala u toj prljavoj raboti... Meni sve ovo skupa miriše na podvođenje i tako to.Hekatonhir wrote:Zekoslava, ponavljam - radi kako misliš da treba. Vjerujem ti, stojim iza tebe. Pametna si, dobra i dosljedna. Jedan si od najboljih forumaša koje sam ikad upoznao. Samo naprijed.![]()
No da, ajmo ozbiljno. Odlučih da Šmokljina tema ostaje zaključana jer čišćenje nema smisla, previše je offtopica bilo i prije ovoga događaja. Drugo, ako tkogod želi razgovarati o forumhaeru, neka o tome otvori temu, bilo ovdje, bilo na OSO, ovisno o tome kakvu razinu diskusije preferira. U načelu nije loše da takva tema postoji, ali i nije to baš neki materijal za raspravu. No, tko voli, nek' izvoli. Dokle god se te stvari budu spominjale na drugim temama, koje za to nisu predviđene, i dalje će biti smatrane offtopicom, a moderatori forumhaera ovdje su trkeljaši ko i svi drugi, pa će se tako i provokacije na račun njihova tamošnjeg angažmana tretirati kao bilo kakve druge provokacije, dakle kao trolanje. Također, na ppdf-u Trkeljanje postoji tema Ajmo se svaDŽati. Izvorno nije bila namijenjena stvarnom svađanju, ali na njoj su se već vodili neki razgovori s moderatorima s forumhaera, pa može poslužiti i dalje. Za razgovor, ne za svađu. Imajte na umu i tu opciju.
Polinin je ban istekao i nije trodnevni, kako je ispočetka izgledalo, nego jednodnevni. Pogreška, to je Hek zaboravio napomenuti. U Rim je dobrodošla, Rimljanka ne mora biti, niti se mora asimilirati više nego što želi, ali ovih par jednostavnih pravila naše male kloake trebala bi poštovati. To je sve.