Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
Beau

Post 06 Jan 2015, 14:32

Euklid wrote:Dakle, Rade Šerbedžija iz mlađih dana... :ne zna:
Pa da, recimo :o
Odelo ko ivica, a gard i cigara ala matan :D

karambol

Post 06 Jan 2015, 14:34

Beau » wrote: Pa da, recimo :o
Odelo ko ivica, a gard i cigara ala matan :D

Ne priznajem. Nema šešira nigdje, a ne vidi se ni boca four rosesa... :D
blue
Asgard

Post 07 Jan 2015, 22:38

Što je Euklid stavio neku fotki iz, kako ste opisali, hipi faze?
Mora bit zanimljiva mladost tamo kasnih šezdesetih :cheer:
:D
Euklid
old school

Post 07 Jan 2015, 22:55

Eto je i naša blue, iako rijedak gost, našla mjesto u maloj crnoj tekici... :raspa:
'if you fall, i'll be there' (floor)
blue
Asgard

Post 07 Jan 2015, 23:24

:rofl:

De baci urok da se igramo :B
Euklid
old school

Post 08 Jan 2015, 00:14

:gaah:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Margarita

Post 13 Jan 2015, 19:11

Misterij mi je ova inovacija:
http://www.womeninadria.com/na5u/
Vozim 30 godina skoro svaki dan u svakakvim cipelama i nikad mi se nisu zgulile od vožnje. Naslonim cipelu potpeticom (bilo visokom ili niskom), ne stružem zadnjim dijelom cipele. Onda bi trebalo takve nastavke i za muške cipele. :ne zna:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
karambol

Post 13 Jan 2015, 19:15

Margarita » wrote:Misterij mi je ova inovacija:
Vozim 30 godina skoro svaki dan u svakakvim cipelama i nikad mi se nisu zgulile od vožnje. Naslonim cipelu potpeticom (bilo visokom ili niskom), ne stružem zadnjim dijelom cipele. Onda bi trebalo takve nastavke i za muške cipele. :ne zna:
E. Vidiš ti diskriminacije. :durica:

:zubo:
Tea Tree

Post 13 Jan 2015, 19:26

Margarita » wrote:Misterij mi je ova inovacija:
Kako? :crying:
Meni su sve pete izguljene. Bila sam kupila takav "izum" još prije 6-7 godina na ebayu, ali je toliko stiskao nogu da sam odustala. Osim toga, radilo se o američkom izumu pa sam u pošiljci dobila samo jedan štitnik jer Amerima ne trebaju dva.
Margarita

Post 13 Jan 2015, 20:05

A kajaznam. Imam kratke noge pa dođu samo do pedala a ne i do poda. :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jan 2015, 20:11

Margarita » wrote:A kajaznam. Imam kratke noge pa dođu samo do pedala a ne i do poda. :zubo:
Meni se najmanje štete dogodi kad vozim u japankama. :zubo: Onda imam samo crne noge k'o ciganka.
karambol

Post 13 Jan 2015, 20:26

Najbolje je vozit u rolama. :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jan 2015, 21:09

karambol » wrote:Najbolje je vozit u rolama. :zubo:
Nije, bolje je u kupacim k'o moj stari pa te zaustavi policija i kazni jer vozis bez majice, kad vec nema zbog cega drugog. :D
Mozda bi peraje isle uz kupace? :misli:
Beau

Post 13 Jan 2015, 22:01

:confused:

Nikad mi se peta nije zgulila niti malo :ne zna:
Niti sam znala dosad da drugi s tim imaju problema.

Sic si puno odmaknem od volana, da su mi noge ful ispruzene, pa mozda ni moje pete ne doticu pod :zubo:
Margarita

Post 13 Jan 2015, 22:40

Sad sam obratila pažnju kad sam vozila. Lijeva noga mi je položena cijelim stopalom na pod (ili sa strane na kosinu) kad nije aktivna, a kad stisnem kuplung onda mi uopće peta ne dotiče pod nego samo stopalo stišće pedalu. Peta je u zraku. Premalo mi je stopalo da mogu držati petu na podu i doseći pedalu, probala sam ali dosežem onda samo vrškom cipele što mi nije dobro. Desnom nogom na isti način gazim kočnicu, ono nagazim je bez dodira s podom. Pedala gasa mi ne ide odozgo nego je dugačka poluga iz poda tako da držim nogu i na njoj i malo na podu ali donjim đonovskim dijelom pete pa se nema što zguliti,
Beau

Post 13 Jan 2015, 22:46

Tako i ja nekako.
Ne mogu zamislit da upirem petom u pod dok stiscem pedale :ne zna:
A imam jako veliko stopalo :o
Tea Tree

Post 14 Jan 2015, 00:23

I ja odmaknem sic jer ne volim kad mi je volan u krilu, ali izgleda da to nema veze s deranjem cipela.

Morat ću malo obratiti pažnju na ove Margaritine upute.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 14:13

Margarita » wrote:Sad sam obratila pažnju kad sam vozila. Lijeva noga mi je položena cijelim stopalom na pod (ili sa strane na kosinu) kad nije aktivna, a kad stisnem kuplung onda mi uopće peta ne dotiče pod nego samo stopalo stišće pedalu. Peta je u zraku. Premalo mi je stopalo da mogu držati petu na podu i doseći pedalu, probala sam ali dosežem onda samo vrškom cipele što mi nije dobro. Desnom nogom na isti način gazim kočnicu, ono nagazim je bez dodira s podom. Pedala gasa mi ne ide odozgo nego je dugačka poluga iz poda tako da držim nogu i na njoj i malo na podu ali donjim đonovskim dijelom pete pa se nema što zguliti,
Isuse kriste, pa ti ne samo da nisi nalik na ljudsko biće - nego ni na četveronžnu živinu...

Pet nogu, majko issova... :križa se ter krsti: :giggle:
ali

Post 14 Jan 2015, 14:25

Ni meni se nkad nisu zgulile ravne cipele ili tenisice jer u njima držim petu komotno oslonjenu na pod, otprilike mi je isti položaj stopala onda kao i kod desne noge na gasu.
Težina/oslonac na lijevoj nozi (u pauzama stiskanja kuplunga) mi je đon na vrhu pete cipele (ne 5. cipele nego na dijelu stopala :zubo: )

Ali ako vozim u visokim petama onda se lijeva obavezno bar malo poguli na peti iznad potpetice.
Ako se opustim kao u ravnima onda mi dio gdje je peta struže po podu. Ako pazim da ne upirem onda mi noga mora lebdit pa me počne bolit kvadriceps :rofl:
Eventualno se može savit noga u koljenu pod 90 ili manje stupnjeva tako da je kompletna površina potplata i potpetice na podu ali nespretno je i neprirodno tako vozit. POgotovo ako ti se žuri :D

Ako kojom nesrećom nisam u ravnim cipelama a vožnja će trajat dulje od 10min, onda za vožnju preobujem druge cipele. Za gradsku vožnju s puno kuplunga i tih 10 minuta bi bilo previše :ne zna:
Beau

Post 14 Jan 2015, 14:37

Otkad vozim auto samo sam jednom obukla cipele na petu :zubo:
Mislila sam da mi nece bit neki problem vozit, pa nisam uzela zamjenske suze za voznju.
Medjutuoa, sok i nevjerica :eek: nisam mogla ni auto pokrenut :rofl:
Vozila sam bosa na kraju :ne zna:
A mrezaste carape su ostale nezguljene :mirko: :zubo:
ali

Post 14 Jan 2015, 14:46

Beau » wrote:Otkad vozim auto samo sam jednom obukla cipele na petu :zubo:
Mislila sam da mi nece bit neki problem vozit, pa nisam uzela zamjenske suze za voznju.
Medjutuoa, sok i nevjerica :eek: nisam mogla ni auto pokrenut :rofl:
Vozila sam bosa na kraju :ne zna:
A mrezaste carape su ostale nezguljene :mirko: :zubo:
A zdrapane?

:ckzubo:

Kad malo bolje razmislim, preobuvam se i problem mi je samo ako cipele koje ne želim zgulit imaju tanku petu.
Sad sam skužila da redovno vozim u nekima s punom ili debljom petom i zguljene su zapravo, imaju 5cm bijelog ošlajfanog iza ali to mi ne smeta pa nisam ni računala :facepalm: :rofl:
Margarita

Post 14 Jan 2015, 14:49

ali » wrote:Ni meni se nkad nisu zgulile ravne cipele ili tenisice jer u njima držim petu komotno oslonjenu na pod, otprilike mi je isti položaj stopala onda kao i kod desne noge na gasu.
Težina/oslonac na lijevoj nozi (u pauzama stiskanja kuplunga) mi je đon na vrhu pete cipele (ne 5. cipele nego na dijelu stopala :zubo: )

Ali ako vozim u visokim petama onda se lijeva obavezno bar malo poguli na peti iznad potpetice.
Ako se opustim kao u ravnima onda mi dio gdje je peta struže po podu. Ako pazim da ne upirem onda mi noga mora lebdit pa me počne bolit kvadriceps :rofl:
Eventualno se može savit noga u koljenu pod 90 ili manje stupnjeva tako da je kompletna površina potplata i potpetice na podu ali nespretno je i neprirodno tako vozit. POgotovo ako ti se žuri :D

Ako kojom nesrećom nisam u ravnim cipelama a vožnja će trajat dulje od 10min, onda za vožnju preobujem druge cipele. Za gradsku vožnju s puno kuplunga i tih 10 minuta bi bilo previše :ne zna:
Morala bih voziti ležećki da mi peta iznad potpetice bude na podu. :zubo:
Beau

Post 14 Jan 2015, 14:50

Ja ne mogu vjerovat da zene u tome voze. Respect :S

Ove moje sandale su imale jako visoku petu, ali punu....a brijem da je u punoj ipak lakse :ne zna:

Ma neokrhnute su ostale :raspa:
Margarita

Post 14 Jan 2015, 14:55

Beau » wrote:Ja ne mogu vjerovat da zene u tome voze. Respect :S

Ove moje sandale su imale jako visoku petu, ali punu....a brijem da je u punoj ipak lakse :ne zna:

Ma neokrhnute su ostale :raspa:
Bez problema vozim u bilo koliko visokim štiklama, čak mi je i lakše. Ali platforme su užas, nikakav osjećaj kod pritiska, pa malo turiram malo malo mi se gasi. :D
Beau

Post 14 Jan 2015, 15:04

Margarita wrote: Bez problema vozim u bilo koliko visokim štiklama, čak mi je i lakše. Ali platforme su užas, nikakav osjećaj kod pritiska, pa malo turiram malo malo mi se gasi. :D
Svaka cast :D
Valjda treba prakse.

Dzombaste cipele s debelim djonom mi, pak, ne predstavljaju nikakav problem. Ako su ravne, jelte.
  • Information