Tema za ustaše i partizane

Stare teme i začeci foruma
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 14:46

Gzena » wrote:kaj me netko tražio? :zubo:
Ksena! Imamo ustašu! :lux: :rofl: :love:

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Gzena

Post 06 Oct 2011, 14:46

gazda, prvo rec' šta su tvoji bili... jel domobrani, jel ustaše il partizani..

vrlete, nesrićo... kaki ustaša, nisam ja koljač po karakteru... ja u fino, ali dostojno volim svoje... :cerek:
Gazda

Post 06 Oct 2011, 14:48

Gzena » wrote:prvo rec' šta su tvoji bili... jel domobrani, jel ustaše il partizani..

vrlete, nesrićo... kaki ustaša, nisam ja koljač po karaketru... ja u fino, ali dostojno volim svoje... :cerek:
Nisu bili ništa.
Gzena

Post 06 Oct 2011, 14:50

kako ništa? nijedan čovjek nije ništa...

moj dedo bio domobran, a ovaj drugi zidar na skeli...:ne zna:
Gazda

Post 06 Oct 2011, 14:50

Gzena » wrote:kako ništa? nijedan čovjek nije ništa...

moj dedo bio domobran, a ovaj drugi zidar na skeli...:ne zna:
Ponavljam, nisu radili ništa.
Gzena

Post 06 Oct 2011, 14:52

kako da provajdam pusi onda...?
oš mi barem otpjevat Moja domovino?
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 15:01

Gazda » wrote: Ponavljam, nisu radili ništa.
Morali su raditi nešto, barem se skrivati od svih. Ispričavam se ako su pili koktele na Baliju i čekali da sranje prođe.
Gazda

Post 06 Oct 2011, 15:07

Gzena » wrote:kako da provajdam pusi onda...?
oš mi barem otpjevat Moja domovino?
I Moju domovinu i Bože čuvaj Hrvatsku, dvaput je dvaput. :mig:
JPK

Post 06 Oct 2011, 15:14

Gzena » wrote: vrlete, nesrićo... kaki ustaša, nisam ja koljač po karakteru... ja u fino, ali dostojno volim svoje... :cerek:
Pa ni klanje srpske djece zapravo nije klanje, jelda gzeno? :D
Biti i mniti svemiropolisno
Gzena

Post 06 Oct 2011, 15:28

e sad, što je previše je previše... :durica:

: pita se kako biti umjereni domoljub :
Herp
Nikki Gauda

Post 06 Oct 2011, 23:19

vrrrlet » wrote:Ksena! Imamo ustašu! :lux: :rofl: :love:
Samo da napomenem kako vrrrlet ni danas nije odolio da ne spomene Srbe. Zatrolao je vlastito izlaganje. BEAT THAT, amateri. :kava:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Gazda

Post 07 Oct 2011, 09:39

Gzena » wrote:e sad, što je previše je previše... :durica:

: pita se kako biti umjereni domoljub :
Ne kolješ sjekirom nego lijepo kažeš Đakiću: e, onaj tamo ti je mali srbin.
Gzena

Post 07 Oct 2011, 12:55

a ne, guzd, to ti nije moja retorika... to vrletu reci :D
vrrrlet

Post 07 Oct 2011, 14:08

Gzena » wrote:a ne, guzd, to ti nije moja retorika... to vrletu reci :D
Ajme Kseno, pa što ću ga ja klat' kraj tebe i Đakića? Mislim, šta? Oćemo sestru Bernardicu slat' na natjecanje u motanju u Amsterdam? Jadranku Kosor na natjecanje iz engleskog? Ili matematike?

Bože tebe...
dimnjak

Post 07 Oct 2011, 23:14

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
vrrrlet

Post 17 Apr 2012, 11:25

Beta ženka » wrote: :rolleyes:

Živi 400 km dalje. I on duvani, i to dosta.
I na poslu ne mogu prakticirati tu tvoju metodu, npr. Ili dok čekam vlak na kolodvoru. Ili na pivi s društvom. Jebi ga, sve najbolje situacije za uživanje u dimu...

Nije ti loša ideja, al ko što rekoh... :ne zna:
I znam koja ti je sljedeća replika, ne moraš se truditi. :kava:

Do sad sam na najdulji rok ostavila cigarete pijući pivu navečer na prazan želudac, da me ošamuti i zaspim. Ne znam zašto, ali ponovni pokušaji ne djeluju.
Ne slažem se da ne možeš popušiti na kolodvoru. Tamo barem ima ljudi, lako nađeš nekog zgodnog. U društvu nije pristojno, osim ako nije neko orgijaško. Na poslu je sigurno bar jedan kulturan, zgodan i diskretan kolega.

Pa koliko ti pušiš da si toliko ovisna? 2-3 kutije dnevno?

Jesi probala kombinirati s drogom? Nakon pljuge imam negdje tri puta manju potrebu za cigaretom slijedećih par sati.
ombia

Post 17 Apr 2012, 11:49

Moze se i na poslu. Pitaj Clintona.
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 12:12

ombia wrote:Da nije iz Splita? :E Sorry. :zubo:
vrrrlet » wrote:Slično, iz Beograda.
Tačno da je iz Beograda, a bilo koji grad mentalitetom uspoređivati sa Splitom - veliki je grijeh i uvreda. :kava:
No to poslovični zagrebački jal prema većem i zanimljivijem gradu s ljepšim ženama i muškarcima progovara iz tebe. :kava:
vrrrlet wrote:Ne slažem se da ne možeš popušiti na kolodvoru. Tamo barem ima ljudi, lako nađeš nekog zgodnog. U društvu nije pristojno, osim ako nije neko orgijaško. Na poslu je sigurno bar jedan kulturan, zgodan i diskretan kolega.

Pa koliko ti pušiš da si toliko ovisna? 2-3 kutije dnevno?

Jesi probala kombinirati s drogom? Nakon pljuge imam negdje tri puta manju potrebu za cigaretom slijedećih par sati.
Ne zanima me ni droga nit pušenje kurčeva po kolodvorima i uredima.
Pol kutije do kutiju.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
vrrrlet

Post 17 Apr 2012, 12:22

Beta ženka » wrote:Tačno da je iz Beograda, a bilo koji grad mentalitetom uspoređivati sa Splitom - veliki je grijeh i uvreda. :kava:
No to poslovični zagrebački jal prema većem i zanimljivijem gradu s ljepšim ženama i muškarcima progovara iz tebe. :kava:

Ne zanima me ni droga nit pušenje kurčeva po kolodvorima i uredima.
Pol kutije do kutiju.
Ta droga je manje droga od nikotina, samo je malo ilegalna. Što joj zapravo daje dodatnu draž. Ne izaziva ovisnost, čak i liječi neke bolesti.

Kako hoćeš, ja sam ti htio pomoći. Osobno, mislim da spadaš u onu skupinu žena koja uživa radeći nešto prljavo oko čega se gade same sebi. Ti recimo pušiš i imaš dečka četnika.

Dečko ti je iz Beograda, ne iz Praga. Ponovi zemljopis. :D
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 12:27

vrrrlet » wrote:Ta droga je manje droga od nikotina, samo je malo ilegalna. Što joj zapravo daje dodatnu draž. Ne izaziva ovisnost, čak i liječi neke bolesti.
Meni je od te droge preloše, gore nego od nikotina i katrana i CO.
Bila bih sretna da se mogu blentravo cerekati, ali na mene ne djeluje tako.
Kako hoćeš, ja sam ti htio pomoći. Osobno, mislim da spadaš u onu skupinu žena koja uživa radeći nešto prljavo oko čega se gade same sebi. Ti recimo pušiš i imaš dečka četnika.
Svakako bolje nego ustaša. :raspa:
Dečko ti je iz Beograda, ne iz Praga. Ponovi zemljopis. :D
:rofl:
Samo se ti tješi, ZagrepĆanec. :bicedobro:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
vrrrlet

Post 17 Apr 2012, 12:40

Beta ženka » wrote:Svakako bolje nego ustaša. :raspa:
Ne znam baš. :ne zna: Ustaše su imale ljepše uniforme i češće su se prali.
Beta ženka » wrote: :rofl:
Samo se ti tješi, ZagrepĆanec. :bicedobro:
A što misliš, zašto pijem i pušim? Razdiru me kompleksi čim uprem pogled preko Drine. :tuzni: Kada ćemo mi na taj stupanj? Još deset godina Tuđmana i Rojsa ne bi nas izbavilo do tog stadija, a gdje su nama danas Franjo i Ljubo naši? Zaboravljeni, prognani, kuće im ruše.
JPK

Post 17 Apr 2012, 12:54

Beta ženka » wrote: Tačno da je iz Beograda, a bilo koji grad mentalitetom uspoređivati sa Splitom - veliki je grijeh i uvreda. :kava:
Meni je bilo vrlo zanimljivo obići beogradski botanički vrt, koji izgleda kao černobilska zona isključenja netom nakon eksplozije, a htio sam nakon toga i u zoološki, ali mojoj tadašnjoj curi se nije dalo jer je osjetljiva na prizore poput:

Image
Biti i mniti svemiropolisno
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 12:58

JPK » wrote: Meni je bilo vrlo zanimljivo obići beogradski botanički vrt, koji izgleda kao černobilska zona isključenja netom nakon eksplozije, a htio sam nakon toga i u zoološki, ali mojoj tadašnjoj curi se nije dalo jer je osjetljiva na prizore poput:

Image
Nisam bila u botaničkom vrtu, a ZOO je valjda među najgorima na svijetu.
Ovo je baš slikano u BG-ZOO-u? :misli:

Nije. A ja nisam vidjela takvih prizora tamo.

http://informer.ba/tekstovi/zanimljivos ... hupacabra/
vrrrlet

Post 17 Apr 2012, 13:00

Beta ženka » wrote:Nisam bila u botaničkom vrtu, a ZOO je valjda među najgorima na svijetu.
Ovo je baš slikano u BG-ZOO-u? :misli:
Ma nije, trola, odmah se vidi da na slici nije Srbin, nego Musliman, vidi kako je mršav i mrtav od gladi. Ovo je iz Srebreničkog ZOO-a.
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 13:05

vrrrlet » wrote:Ma nije, trola, odmah se vidi da na slici nije Srbin, nego Musliman, vidi kako je mršav i mrtav od gladi. Ovo je iz Srebreničkog ZOO-a.
Pih, prije bih rekla da je Srbin iz jasenovačkog. :kava:
  • Information