Ilitiga neoprana vuna.
Ne, ne, čekaj, ajmo mi to malo vidjeti prije nego što ga proglasimo smrdom. Dakle, Ofco, govorimo li samo o zimskom periodu? Govorimo li samo o preskakanju jednoga dana?
jednokratni klon » wrote: Utjecaj reklama je kad kupiš nešto što ti ne treba, a ne kad održavaš osobnu higijenu.
Tipkajte po google, dermatology, skin oil i slične pojmove. Osim toga možete i nešto o apsorpciji šampona u kožu. Mislim kada se namažete nekom kremom i sl. mirišite dovoljno dugo baš zato što se krema upila u kožu ... suha koža, .... no dostanina williams wrote: E, tako isto sad ja tebi mogu reć da je znoj skoro pa isto što i urin. Pa su ti koji se ne peru, ustvari, zapišani.![]()
Da ali prvi korak je stvoriti nepotrebnu potrebujednokratni klon » wrote:Utjecaj reklama je kad kupiš nešto što ti ne treba, a ne kad održavaš osobnu higijenu.
Hm, u tebi čuči jean mali tiranin.Zekoslawa » wrote: Pa ne ubijam ih ni ja, nije da ih mrzim. Ali ih se bojim. I onda stalno gledam hoće li mi doći blizu i ne približavam mu se i nemam mira dok ne ode ća. I ne mogu ga staviti na papir, nino, to znači da bih mu se morala približiti, a ja to ne mogu. Mlatnula sam ga refleksno jer mi je banuo pred nosom, nije da bih to mogla planski.
A lipo sam ga zamolila da izađe. A šta ću kad neće.nina williams » wrote:
Hm, u tebi čuči jean mali tiranin.![]()
Čuj, čuj, bojim ga se pa ga ubijem.
Hm.
Ne b te volila srest po mraku.
Ti si jedna od onih što prvo pucaju, a onda pitaju "ko je", a?
Juh, ne bi se to od tebe nadala. Bome ne.
Druga je mrakZekoslawa » wrote: Hm, ne znam koja je bila druga, ali ako si otkrio tek dvije, to znači da si tek na početku.
A, ovaj, da. Malo potrčim kad ugasim svjetlo iza sebe. I jako se dobro pripremim ako postoji i najmanja šansa da će nestati struje.Karl Jozef » wrote: Pa žalila si se na mrak
Koji su sastojci svega?
A, fluorossentno runo? Onako, da svijetli u mraku?Zekoslawa » wrote: A, ovaj, da. Malo potrčim kad ugasim svjetlo iza sebe. I jako se dobro pripremim ako postoji i najmanja šansa da će nestati struje.
Pa čekam i ja, naravno. Ali, brate mili, nije način spustiti mi se po nevidljivoj niti ravno ispred nosa. Stvarno nije najs. Eto ti strop, pa šetaj.jednokratni klon » wrote:Ja čekam da sami odu.Jednom sam dugo imala dva.
Već sam smišljala imena, a onda su me napustili.
Ovo je već crtić scena.Zekoslawa » wrote: Pa čekam i ja, naravno. Ali, brate mili, nije način spustiti mi se po nevidljivoj niti ravno ispred nosa. Stvarno nije najs. Eto ti strop, pa šetaj.
A budem o nešto okačio onda to zvonce, pošto nema svugdje tog runaZekoslawa » wrote: Ili barem da mu zvonce bude fluorescentno, čisto da nešto vidim.
Kako to misliš zadnjanina williams » wrote: Ljudi moji, zadnja strana topića, niko ni Titu, ni Džavaharlala ni Gamala ne spominje!
Nemoj plakit, ni-na-na-na, bit će treći samit.Karl Jozef » wrote: Kako to misliš zadnja
Jednokratni klon?
Ja na tvom mjestu ne bih spominjala runo nakon ovih razgovora o pranju. Moglo bi biti da će te se sad upitati o depilaciji.
Sva sreća pa ih ovdje i nema previšenina williams » wrote: Nemoj plakit, ni-na-na-na, bit će treći samit.![]()
(Topići idu do 200-te stranice. More i dalje, ovismo o prisutnositi modova.)
nepismenjednokratni klon wrote: Prvi sam ja, drugi Tea, tko će treći?![]()
Depilacija freeZekoslawa » wrote: Ja na tvom mjestu ne bih spominjala runo nakon ovih razgovora o pranju. Moglo bi biti da će te se sad upitati o depilaciji.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests