Pa nisam se mogla sjetiti ni blizu. Samo znam da je bilo ono još nešto drugo. Jel to ide u paru ko briškula i trešeta? Ono, ako nije bela, onda mora da je šnaps, ili ima još toga, samo što ja ne znam nego ovo dvoje?nina williams » wrote: Ajeboteja, pa šnaps je skoro isti ko trešeta i bela, đe si tu uspila omanut?
Da asocijacije na razne vrste rakije ni ne spominjem.
Drugi summit Nesvrstanih
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A onoZekoslawa » wrote: Ali, ali, kako ti uopće znaš smrdiš li nakon par dana nepranja? Molim te, reci da je to bilo jednom zato što si imao nogu u gipsu ili ti je pukla vodovodna cijev.![]()
. Nikad nisam strgao niti jedan ud Što ja znam. Ja ozbiljno mislim da ne smrdim ako se jedan dan ne tuširam a dan je bio bez ikakvih većih fizičkih napora
Možda ipak bolje da se rastanemo. Vratit ću ovog malog ex
A nu tebe, pa ne smrdiš sad tu ne znam kako, ali ono... Nekako je dan nedorečen ako se ne opereš.Karl Jozef » wrote: A ono. Nikad nisam strgao niti jedan ud
.
Što ja znam. Ja ozbiljno mislim da ne smrdim ako se jedan dan ne tuširam a dan je bio bez ikakvih većih fizičkih napora![]()
Možda ipak bolje da se rastanemo. Vratit ću ovog malog ex
Mislim, ne mogu reći da si mi ikad zaudarao, stvarno nisi. E sad, je li to zato što smo još u fazi zaljubljenosti ili što...
Pih, i onda ja lako odustajem? A ne bi se ti potrudio da me zadržiš, ha? Ne bi mijenao svoje navike?
- nina williams
Aha, može u dvoje, troje i četvoro.Zekoslawa » wrote: Pa nisam se mogla sjetiti ni blizu. Samo znam da je bilo ono još nešto drugo. Jel to ide u paru ko briškula i trešeta? Ono, ako nije bela, onda mora da je šnaps, ili ima još toga, samo što ja ne znam nego ovo dvoje?
A ima još mnoštvo toga, jebga...preferans, skat, raub, poker,...sedmice
EDIT: Kako loru izostavih na užem popisu, sram me bilo, a tako sjajna igra.
-
jednokratni klon
Poše, Zeko, pa što je ovčja koža bez malo loja?
Odvratna sam.
Odvratna sam.
Ma, lako za pranje .... ali di je onda krajZekoslawa » wrote: Pih, i onda ja lako odustajem? A ne bi se ti potrudio da me zadržiš, ha? Ne bi mijenao svoje navike?
Pa zapravo stvar i je u tome. Pretjeranim pranjem se izaziva pretjerana reakcija kože u smislu pojačanog lučenja svačega
A da znaš da si me zgadila sada.
Ajme, nisam vam se pohvalila. Ubila sam pauka.
-
jednokratni klon
E, to su te bapske priče. Tradicijske.Karl Jozef » wrote: Pa zapravo stvar i je u tome. Pretjeranim pranjem se izaziva pretjerana reakcija kože u smislu pojačanog lučenja svačega
Zec, a mogla si mu dati ime.
- nina williams
Tako je govorio čukundeda čukundede Žalosne sove. Haug!Karl Jozef » wrote: Pa zapravo stvar i je u tome. Pretjeranim pranjem se izaziva pretjerana reakcija kože u smislu lučenja svega i svačega
Mnogo smiješan lik, inače.
Ja ne ubijam paukićeZekoslawa » wrote: Ajme, nisam vam se pohvalila. Ubila sam pauka.Promjera nekih 2cm.
Ali ponosna sam na sebe, budite i vi.
- nina williams
Ubojico!Zekoslawa » wrote: A da znaš da si me zgadila sada.
Ajme, nisam vam se pohvalila. Ubila sam pauka.Promjera nekih 2cm. I to nije bio onaj kućni dugonogi i mršavonogi, nego neka opaka mrcina. Gledala sam ga i gledala, izbjegavala taj kut sobe, a onda se počeo spuštati na niti i pojavio mi se pred nosom.
I doveo me pred gotov čin. I jesam ga, bogme. Jesam. Junački. Onda sam cipelu s gađenjem bacila na balkon i mislim da ih neću nositi desetak dana, a večeru sam odgodila na par sati. Ali ponosna sam na sebe, budite i vi.
Mogla si ga metnit na papir i izbacit van.
Oko daske ćemo se lako dogovoriti, bez brige. Robu perem s guštom, i oko toga se lako dogovorimo. Ali kuhanje... To bi ipak mogao ti.Karl Jozef » wrote: Ma, lako za pranje .... ali di je onda krajjoš ću morat i dasku dizat, sam robu prat, kuhat. Ili još gore da ja idem na porodiljski
Porodiljni...
Pa ne ubijam ih ni ja, nije da ih mrzim. Ali ih se bojim. I onda stalno gledam hoće li mi doći blizu i ne približavam mu se i nemam mira dok ne ode ća. I ne mogu ga staviti na papir, nino, to znači da bih mu se morala približiti, a ja to ne mogu. Mlatnula sam ga refleksno jer mi je banuo pred nosom, nije da bih to mogla planski.Karl Jozef » wrote: Ja ne ubijam paukićeOno pustim ih da žive, mislim nije da mi baš treba taj ćošak zida :dalaj lama:
Ovo i ja radim.nina williams » wrote: Ubojico!
Mogla si ga metnit na papir i izbacit van.
Ahaa, kako je dobro imati muža kojem je ispod časti ići na porodni!Zekoslawa wrote: Oko daske ćemo se lako dogovoriti, bez brige. Robu perem s guštom, i oko toga se lako dogovorimo. Ali kuhanje... To bi ipak mogao ti.
Porodiljni...Ma jebate, ja ću, ti crnči.
![]()
Slažem se, Zeko, neka čovjek radi, rad je stvorio čovjeka, a ti se "pati" doma.
jednokratni klon » wrote: E, to su te bapske priče. Tradicijske.Nad tim sam se večeras zgražala tamo na fhr.
Ne bih vas htio uzrujati ali to su činjenice. Koža stvara određen sloj ulja koji ako se ispire stalno koža nastoji nadoknaditi, pogotovo ako se ispire stalno sa šamponima pa koža naravno upija te kemikalije koje onda imaju reakciju s tim uljem ....nina williams wrote: Tako je govorio čukundeda čukundede Žalosne sove. Haug!
Mnogo smiješan lik, inače.![]()
.... no ah, .... reklame čine čuda
-
jednokratni klon
Pa ja vjerujem da više od pola Hrvatske vjeruje u to. I u ono da se kosa pere tek kad ulje curi s nje.Karl Jozef » wrote:
Ne bih vas htio uzrujati ali to su činjenice. Koža stvara određen sloj ulja koji ako se ispire stalno koža nastoji nadoknaditi, pogotovo ako se ispire stalno sa šamponima pa koža naravno upija te kemikalije koje onda imaju reakciju s tim uljem ....
To je lakše nego se oprati i namazati kremom po potrebi.
I isto tako vjerujem da oni ljudi što smrde po čekaonama, tramvajima bi se nad Biblijom zakleli da ne smrde.
Utjecaj reklama je kad kupiš nešto što ti ne treba, a ne kad održavaš osobnu higijenu.
- nina williams
Kake reakcije? I kakvo ulje?Karl Jozef » wrote:
Ne bih vas htio uzrujati ali to su činjenice. Koža stvara određen sloj ulja koji ako se ispire stalno koža nastoji nadoknaditi, pogotovo ako se ispire stalno sa šamponima pa koža naravno upija te kemikalije koje onda imaju reakciju s tim uljem ....
E, tako isto sad ja tebi mogu reć da je znoj skoro pa isto što i urin. Pa su ti koji se ne peru, ustvari, zapišani.
Čekaj već sam nabrojao makar dvije tvoje fobije srećo.Zekoslawa » wrote: Pa ne ubijam ih ni ja, nije da ih mrzim. Ali ih se bojim. I onda stalno gledam hoće li mi doći blizu i ne približavam mu se i nemam mira dok ne ode ća. I ne mogu ga staviti na papir, nino, to znači da bih mu se morala približiti, a ja to ne mogu. Mlatnula sam ga refleksno jer mi je banuo pred nosom, nije da bih to mogla planski.
Što da radim, ... morat ću neki predbračni s tvojim ćaćaom potpisat
-
jednokratni klon
nina williams » wrote: Kake reakcije? I kakvo ulje?
E, tako isto sad ja tebi mogu reć da je znoj skoro pa isto što i urin. Pa su ti koji se ne peru, ustvari, zapišani.
U biti, kad bolje razmisliš, čak jesu i doslovno.
Hm, ne znam koja je bila druga, ali ako si otkrio tek dvije, to znači da si tek na početku.Karl Jozef » wrote: Čekaj već sam nabrojao makar dvije tvoje fobije srećo.
Što da radim, ... morat ću neki predbračni s tvojim ćaćaom potpisatda te mogu vratit ako nastavim otkrivat nove i nove fobije.
-
jednokratni klon
Druga je tuširanje.Zekoslawa » wrote: Hm, ne znam koja je bila druga, ali ako si otkrio tek dvije, to znači da si tek na početku.
-
- Information
-