Nesvrstani

Stare teme i začeci foruma
sabaa

Post 13 Dec 2011, 21:25

nina williams » wrote:Mene odma neka tuga uvati kad to čujem.
Rad ovakih stvari, valjda:
http://www.youtube.com/watch?v=Qhg5hwUpT6Q
Kad to tako kažeš... :tuzni:
Ali zato volim sladoled od oraha iz Lidla.

Inače, upravo kupih napolitanke. :xlux:
Kraševe.

Presvukli su ih i jedva sam ih pronašla na polici.
Ružne su mi sada.:tuzni:

I kupila sam prvi put u životu časpois "Lisa".
Košta 7,90 kn, a uz njega se dobije kutija Orea. :xlux:

The planet is fine. The people are fucked.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 13 Dec 2011, 22:02

Men taj Oreo nije baš fin, al može proć. Moto mi je puno bolji.
Uopće se ne vidi da sam dijete socijalizma, a? :misli: Kraš, Moto, Kviki-gric, Čokolino, Smoki...jebo Nestle, u mene se to ne pika. :zubo:

Inače, skroz razumijem potrebu kupovanja nečeg desetog radi gratis-sitnice. :cerek: Ja kupila 9 kila Ariela radi nekih štraftastih čarapa. :zubo:
Ono, u kupaoni fakat nemam mjesta za toliku kutiju. Ondak, ja taj Ariel uopće nisam koristila, mislim koristim Ariel, al tekući.
Na kraju je ispalo da je neko maznuo čarapice iz mog pakiranja. E kad tad nisam nekog priklala, neću nikad. :rofl:
sabaa

Post 13 Dec 2011, 22:13

Jedva sam se spriječila kupiti Elle ili tako neki kurac jer su poklanjali uz njega žuti lak. :facepalm:
Trebala mi je velika samokontrola, ali da je lak bio bilo koje druge boje...

Volim poklone, pa makar ih sama plaćam. :xlux:

Edit: a ovo s Lisom je bilo super povoljno jer je inače Oreo po 17 kuna. :xzubo:
aisling

Post 14 Dec 2011, 00:28

Upravo mi se desila situacija u kojoj bi netko drugi temeljito popizdio, psovao, svašta nešto. Meni je samo bilo krivo što se to desilo i što neću doći doma onda kad sam htjela. Stvarno nemam talenta za dramu, a materijala ko u priči :(
Happy Easter!
Eks

Post 14 Dec 2011, 00:29

aisling » wrote:Upravo mi se desila situacija u kojoj bi netko drugi temeljito popizdio, psovao, svašta nešto. Meni je samo bilo krivo što se to desilo i što neću doći doma onda kad sam htjela. Stvarno nemam talenta za dramu, a materijala ko u priči :(
Vidjet ćemo sad.

Otišao je Oliver.
aisling

Post 14 Dec 2011, 00:30

Što je bilo?
Happy Easter!
Eks

Post 14 Dec 2011, 00:32

aisling » wrote:Što je bilo?
Već sam napisala posvuda, samo si povećavam broj postova. :facepalm:
Politika. :xd:

Kad ima tako mnogo obožavateljica. :hekla:
Silajn

Post 14 Dec 2011, 00:33

Babo tužibao :eek: :eek: Uostalom, da otišao :lol:
aisling

Post 14 Dec 2011, 00:34

A daj barem link ili pričaj,ne mogu sad još politiku kopat.

Ne večeras :D
Happy Easter!
Eks

Post 14 Dec 2011, 00:35

Silajn » wrote:Babo tužibao :eek: :eek: Uostalom, da otišao :lol:
:brukica: :rofl:

Dobro, ima crni avatar. Hm, da, to ne znači nužno da je otišao, može biti i stajling. Itekako. :xzubo:
aisling

Post 14 Dec 2011, 00:55

Uglavnom, nije da vas zanima, al meni se priča.

Sve je počelo tako da sam išla na jedno mjesto na koje mi se nikako nije išlo. Ali, baš nikako. Mora se, jedno od tih mjesta. Tako bih rado ostala doma umjesto toga, ali rekoh OK, 2 sata ću nekako preživit, i to će proć.

I odoh ja tamo, i bilo mi je jako ružno :D
Dva sata su trajala grozno dugo. Ko riba u pustinji otprilike, lijepo je tamo, sve je to divno i krasno, ali ne mogu. Ne ide. I nekako prođu ta dva sata i uspijem se iskrast od tamo.

Krenem prema parkingu koji sam jedva našla kad sam dolazila, jedan dosta čudan parking. S glavne ceste se vidi plavi znak za parking i rampa, ali kad se uzme kartica i kad se prođe rampa završi se na nekom makadamu u nečijem dvorištu. Dođem do auta i gledam di ću platit parking, kad evo ipak nekog automata. Tikovnica i kuglica za miš, čitač barkoda. Kaže 15 kuna. Krenem ubacivati kovanice i kod 14 skužim da su mi ostale još samo 2 kune, al reko nema veze, nek pojede, ili nek vrati tu jednu kunu. Vraga, pojeo mi svih 16kn i ništa, ni a ni b. Prislonim karticu ponovno, kad kaže javite se na glavnu blagajnu, kartica već očitana. Kakvu glavnu blagajnu :confused:

Krenem tumarati okolo, nigdje nikog. Izađem na glavnu cestu, tamo neka vrata oblijepljena u kući pored i gori svjetlo. Dođem, virim, kucam. Gospodin od svojih 70tak godina s cigaretom u ustima otvara i pita što je. Pitam zna li gdje je glavna blagajna. Kaže, tu je. Rekoh da me automat poslao tu i da sam platila i previše, i da ću platit ponovno, samo da bi ja van i doma. Kaže on da će sad doći pogledati što je, samo da obuje cipele. Bio je bos.

I izađe on sa mnom, odemo do automata, pokažem mu ja što se događa kad očitam karticu, a on gleda u taj automat ko da ga prvi put vidi. Ko ja. Pitam ga može li mi otvoriti rampu, da bi ja doma, i da sam stvarno platila, al eto, neće automat primit novac ni kad opet hoću platit. Kaže da može, nek dođem s autom do rampe. Dođem i on digne rampu i ja idem doma :cerek:

Nakon 3 metra nešto čudno. Prazna mi je guma. Jako mi je prazna guma. Sad me strah vratiti se tamo, idem dalje do nekog drugog parkinga. Stajem, obje prednje gume su mi prazne, jedna skroz do kraja, druga malo manje (0,6 se kasnije pokazalo).

Ja ne znam promjeniti gumu. Odlučim premjestiti auto u podzemnu garažu koja je bila par metara dalje i ostaviti ga tamo do sutra. Dovučem se nekako do garaže. U trenu kad izlazim iz auta sjetim se koga bi mogla nazvati da mi promjeni gumu. Zovem, javlja se, tu je iza ugla :) Neugodno mi je što zovem, al računam, platit ću ručak isto koliko bi me koštao parking, al bar ću nešto riješiti. Promjenjena mi je jedna guma i krećem prema benzinskoj da je napumpam, jer naravno da je i rezerva bila polupraza, a onda druga jedva da ima nešto zraka.

Najbliža benzinska se renovira. Vozim se s polupraznom rezervnom i polupraznom drugom do iduće. Ta radi. Parkiram kod Voda/Zrak znaka. Izlazim iz auta i hoću uzet crijevo da napumpam gumu. Nema crijeva. :)

Dobro veče, dobro veče, recite molim vas, imam dvije prazne gume, a ne znam ih napumpati bez onog crijeva, kako to ide? :D
Nikako, reče gospodin na benzinskoj. I ode po crijevo i napumpa mi obje gume. Laku noć, hvala :)

I tako, ogladnila sam pa sam sad pojela dva sendviča. Sva sreća da tamo gdje sam išla nisam imala apetita i sva ona hrana mi je izgledala ne baš fino. Doma sam. Lijepo mi je :cerek:
Happy Easter!
Eks

Post 14 Dec 2011, 01:00

Ovo ima elemente horora. Vizualizirala sam sve i :trk:
aisling

Post 14 Dec 2011, 01:04

E, još da ja imam spisateljskog dara i i smisla za dramu, svašta bi se moglo napisati :D
Happy Easter!
ali

Post 14 Dec 2011, 01:05

Kako je priča tekla, mene je jeza sve više hvatala i očekivala sam da će se na kraju ispostaviti da taj tip s parkinga drži namjerno pokvaren automat i da je on ispustio zrak iz guma, jer je manijak koji u pripizdini čeka žrtve i da si mu jedva pobjegla vozeći na felgama. A ovaj sa benzinske je sa njim u dosluhu i on te opet trebao preusmjeriti na njegovu kuću na osami sa škripavim portunom :horor:

Drago mi je da je sve u redu :s
:grli:
Eks

Post 14 Dec 2011, 01:08

aisling » wrote:E, još da ja imam spisateljskog dara i i smisla za dramu, svašta bi se moglo napisati :D
Nisi osjetila potrebu kad si se odvezla da zavrištiš u autu? Poše, da sam ja bila na tvom mjestu, mogu misliti kako bi izgledalo moje javljanje na trkeljanje večeras. :facepalm:
aisling

Post 14 Dec 2011, 01:08

Pa nije mi palo na pamet vratiti se tamo u rikverc i tražiti pomoć. Nekako mi nije mirišalo na dobro. Došla sam sa dvije 'zdrave' gume, izašla s dvije prazne. Slučajnost? Možda. Vidjet ću što vulkanizer kaže.

Mislila sam ovaj mjesec preskočiti popravke i slično, ali moj auto ili netko treći to nije mislio :bicedobro:
Happy Easter!
aisling

Post 14 Dec 2011, 01:09

ex_anais » wrote:
Nisi osjetila potrebu kad si se odvezla da zavrištiš u autu? Poše, da sam ja bila na tvom mjestu, mogu misliti kako bi izgledalo moje javljanje na trkeljanje večeras. :facepalm:
Ne, uhvatila me malo tugica. Htjela sam biti doma, jako sam htjela biti doma cijelo vrijeme.
Happy Easter!
Eks

Post 14 Dec 2011, 01:10

aisling » wrote: Ne, uhvatila me malo tugica. Htjela sam biti doma, jako sam htjela biti doma cijelo vrijeme.
aisling

Post 14 Dec 2011, 01:11

Doma sam sad :cerek:

Ne brini. :)

Laku noć, radim ujutro. I moram se ranije probuditi jer tko zna kakve gume će me dočekat. Bezveze dan.
Happy Easter!
sabaa

Post 14 Dec 2011, 08:12

Dobro jutro! :xlux:

aisling :grli: koja priča, ja bi vjerojatno vrištala u autu na putu doma, ako prije ne bi posijedila od straha u onom dvorištu/parkingu.
Morticia

Post 14 Dec 2011, 08:48

m.za » wrote:Kako je priča tekla, mene je jeza sve više hvatala i očekivala sam da će se na kraju ispostaviti da taj tip s parkinga drži namjerno pokvaren automat i da je on ispustio zrak iz guma, jer je manijak koji u pripizdini čeka žrtve i da si mu jedva pobjegla vozeći na felgama. A ovaj sa benzinske je sa njim u dosluhu i on te opet trebao preusmjeriti na njegovu kuću na osami sa škripavim portunom :horor:

Drago mi je da je sve u redu :s
Također.

Gledam previše horora, to je to. :o

Aisling, drago mi je da je ipak sve prošlo ok. Koliko toliko.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Eks

Post 14 Dec 2011, 09:45

Što, nema nikoga jutros?
Spavala sam samo tri sata. I učinilo mi se da je sunčan dan pa sam ustala. Idem nazad u krevet još dva sata. Susjed pušta muziku od osam, sto mu veprova. :mad:
ali

Post 14 Dec 2011, 13:53

Morticia » wrote:
Također.

Gledam previše horora, to je to. :o
Ja uopće ne gledam horore :zubo:

Šta sad :xne zna:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 14 Dec 2011, 18:21

O.K. volim kretena. Kakav manijak, pa to nisu istine.
Izlazi on iz stana prije 10 minuta, ispraćam ga ja, pusa-pusa, i nešto dobaci o zaključavanju vrata, ja nešto promrmljam 'ma znaš da ja to ne zaključavam'...
I nakon 5 minuta, ja u sobi za kompom, nešto izvana lupa po balkonskim vratima i vidim ruku. :eek:
Koji klinac, kako neko može bit na balkonu, šta tamo radi, zašto pušim pa su mi vrata otvorena na kip, đe je ona letva što sam od nje klupicu htjela napravit...
Dođem do balkonskih vrata (goloruka, jelte), kad tamo nikog. Al vidim da je prozor od spavaće, koji isto gleda na balkon, otvoren. A ne bi trebo bit. I mislim, majebemusve meni našo neko provaljivat, sad kad tamo uletim...i nako kaubojski ja uletavam u spavaću, palim svjetlo i nako skroz prijeteći procijedim 'koji kurac'? :rofl:
U mene, očito, ni brige ni pameti.
I vidim nečija leđa, sagnuo se provalnik ispod kreveta. I onda se soj počne smijat. :confused: I diže se moja sreća s poda i veli "samo ti nemoj vrata zaključavat" i puca od smijeha.

A bokte perverznjaka. Zaboravio novčanik pa usput odlučio mene zajebavat. Sad sam nagurala ključ u bravu, pa nek zvoni kad se vrati. :zubo:
aisling

Post 14 Dec 2011, 18:27

Istukla bi ga. Da mu više nikad takva glupost ne padne na pamet. Kreten.

Btw, Carte Dor sladoled Banana Chocolate je nešto najfinije što sam pojela u zadnjih dosta vremena. Vulkanizer je danas odlučio ranije zatvoriti pa sam poljubila vrata. Al je sladoled mrak :cerek:
Happy Easter!
  • Information