Zajebano je kad si najviši objekt u okolici.ex anais » wrote:
Da ne potrči za tobom, šta? Po lojtrici gor i dol.Čak ima i takav oblik, donekle.
.. simbol zvan čežnja...
Mene je kod tih koma najviše strah svjesnosti ili bizarnih snova koji nikad ne prestaju. Koliko puta se svjesno probudim iz noćne more, a tamo nemaš tu opciju.MightyMe » wrote: Neman pojma. Mislin da je problem u tome šta niko kome zapravo mozak umra nije se vratia pa ispriča priču s tunelon.
Jedino imamo informacije od ovih kojima je mozak osta netaknut u kliničkim smrtima/komama.
Zekoslawa » wrote: Zajebano je kad si najviši objekt u okolici.
Još si i pundžu montirala, pokte.
Di je onaj bisetuke, tukebise biser?
Je, al moš cili život ležat i ništa ne radit plus rugati se ovima oko sebe kako misle da ih ne čuješ.ex anais » wrote:
Mene je kod tih koma najviše strah svjesnosti ili bizarnih snova koji nikad ne prestaju. Koliko puta se svjesno probudim iz noćne more, a tamo nemaš tu opciju.
I to s milijun ukosnica. Ja ne znam kako me nikad nije opizdio grom, stvarno ne znam.
Ne znam, biće na prajdu.
Isto nije fora. Jednom sam nešto zanijemila u trećoj godini i ni a ni be nije izlazilo iz mene iako sam se derala i nije neki filing. Nemam pojma šta mi je bilo te večeri.Zekoslawa » wrote: Je, al moš cili život ležat i ništa ne radit plus rugati se ovima oko sebe kako misle da ih ne čuješ.
Sad sam skužila da mi je bitno lajat.
Ja mičem mobitel od sebe, a jutros sam se sjetila metalnih dijelova kreveta, al šta ću sad, nisam popizdila dizat se.Zekoslawa wrote: I to s milijun ukosnica. Ja ne znam kako me nikad nije opizdio grom, stvarno ne znam.![]()
Ne znam, biće na prajdu.
Samo da mu se guzica šeće.
Jel to bilo ono kad nisi tila izist slaninu?ex anais » wrote:
Isto nije fora. Jednom sam nešto zanijemila u trećoj godini i ni a ni be nije izlazilo iz mene iako sam se derala i nije neki filing. Nemam pojma šta mi je bilo te večeri.![]()
Sad sam skužila da mi je bitno lajat.![]()
Ja mičem mobitel od sebe, a jutros sam se sjetila metalnih dijelova kreveta, al šta ću sad, nisam popizdila dizat se.
Samo da mu se guzica šeće.![]()
To je bilo prije toga. Vrag odnija ako znam šta je bilo.Zekoslawa » wrote: Jel to bilo ono kad nisi tila izist slaninu?
Pa, poznavajući te, vjerojatno nisi tila iz principa.
Čemu? Ekonomija općenito teži zadovoljiti nekakve potrebe pametno upravljajući resursima. Ako postoji manjak nečega, a onda treba težiti povećanju resursa u nekom smjeru.Zekoslawa » wrote: Ne da jezična ekonomija, jebiga.
Nije problem imati recimo tri različite riječi za recimo transfer topline, konvekcija, kondukcija, zračenje. Sve predstavljaju neku razliku temperature, sve se mjere u istim jedinicama, ... samo im je eto nekakva unutarnja dinamika različita što se prepoznaje i jezično.
Ili recimo za glasve, štajaznam kako se zovu palatali, alveolari, dentali, ... čini se da su sve to nekakvi glasovi.
Ma zvala sam mater. Ko će znat.Zekoslawa » wrote: Pa, poznavajući te, vjerojatno nisi tila iz principa.
Pokati, Karl, kad kontekst zahtijeva, onda se razlikuje. U razgovornom neznanstvenom diskursu nema potrebe za tim i takvim razlikovanjem. O tome se radi.Karl Jozef » wrote: Čemu? Ekonomija općenito teži zadovoljiti nekakve potrebe pametno upravljajući resursima. Ako postoji manjak nečega, a onda treba težiti povećanju resursa u nekom smjeru.
Nije problem imati recimo tri različite riječi za recimo transfer topline, konvekcija, kondukcija, zračenje. Sve predstavljaju neku razliku temperature, sve se mjere u istim jedinicama, ... samo im je eto nekakva unutarnja dinamika različita što se prepoznaje i jezično.![]()
![]()
Ili recimo za glasve, štajaznam kako se zovu palatali, alveolari, dentali, ... čini se da su sve to nekakvi glasovi.Onda recimo prekršajno i kazneno djelo, sve je to rad na nečiju štetu pa opet prepoznajemo različitu sadržajnost, ...
Kako si zvala kad si bila mutava?ex anais wrote:
Ma zvala sam mater. Ko će znat.![]()
![]()
Zekoslawa » wrote:Ma biće si dan prije puno lajala, pa ostala bez glasa.
Viš, toga se nikad nisam sjetila. Uvijek mi je to bio misterij. Ali ovo skroz ima smisla.
A nu, odma teorije zavjere, šta će ona drugo.ex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
Viš, toga se nikad nisam sjetila. Uvijek mi je to bio misterij. Ali ovo skroz ima smisla.
A ono prosto ko pasulj.
Morala bih do dućana, a prokleto mi se ne da.
Čmar.Zekoslawa » wrote:Ja mislim da će se na kraju eksača i nodens zaljupit.
Ovo umjesto jea rajt, oće kurac. Čmar.
Ne bi morala kuhati. Nema hrane, nema čmara.ex anais » wrote:Ma ti nisi normalna, kako bi nam izgledali ručkovi?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-