ex anais wrote:Erm, ... malo me sram, ali bože moj, navikla sam.
Naime, pisala sam krivi ispit. Za petu godinu bolonje. Nije se žena mogla načuditi nada mnom pošto je na ispitu pisalo talijanski jezik V (znam rimske brojeve).
A šta sam ja znala, bilo nas je troje, nisam pitala ništa nego počela pisat.
Uglavnom, da, rekla sam da mi je bilo malo čudno što nema poslovnih pisama, ali eto...
REkla je da sam skoro položila petu godinu, doduše rekla je potom da prvo pitanje nije bilo ok, ono sia bravessimo što nisam prevela. Ne znam bih li bila prošla petu godinu, možda i bih.
Tad mi je rekla da dođem u pon u deset i isprintala hrpetinu slajdova, rekla da kopiram skriptu u kopirnici i da imam posla preko vikenda (tu se nasmijala). Pokazala mi je ispit za treću godinu (fala bogu da ga nisam pisala jer bih pala) i pitala me oću li da me pita iz tih papira što mi je dala za usmeni ili ću pisat poslovno pismo na pismenom, ja sam odabrala usmeni, nabubat ću to i bok.
Eto.
Ža mi vas je malo. Nisam stigla s tača javit jer me pogodio pljusak kad sam se vraćala. A čekala sam u hodniku prvo naravno i strahovala šta ih toliko ispituje

i srela sam profesora od prošlog ispita koji je htio da odgovaram kod njega (a ne, ne, stari s tobom sam završila

) i tako.. onda sam išla u kopirnicu i eto, vrijeme proletilo.