..sta?
Magnet za subverziv vonabije (vehabije..a unda » wrote: .. ok..i najgori zizek je jedno trideset puta bolji i poucniji i multiplikativniji i iinspirativniji od, ne znam sad, recimooo..slavena letice., ali imam dojam kao da se na njega ide kao na neku sigurnu kartu, mislim, drago mi je da je npr on nezaobilazan, ali ne bih htio da to predje u nesto drugo, ne znam sad objasnit u sto..
Nezaobilaznna figura u krugovima mladih filozofa koji preko tjedna uče a vikendom idu na cajke
Mainstream?
Che za kućanice?
Šta
Evo, ajmo preksutra..ako ce ko ic gore na nesto od festivala, da preprica ovdje svoje dojmove, detalje, tako to..
Ja ionako moram ić nešto obavit u Zg. Za to vrijeme Silajn čuva kuću (oprosti S al neko mora ostat
http://www.subversivefestival.com/forum ... -i-pobjede
I vratimo se odmah ako treba, evo ja ću i vozit i sve a vi samo spremite pohano i šutite putem
Nego, sad vidim da će ti film biti ponovo u subotu 18.
Etarik? il ti je tarik rodjo? ..ma njega valja dovest u zagreb svake godine samo da izrecitira recenicu..vjecna slava i hvala boljsevicima.. i moze ic ca.
A ovaj drugi... ako može onako fino skinut Ćirino Ć onda bi mu Žižekov FLjĆŠ sjeo kao budali šamar
Uključen je.Zekoslawa » wrote:Usput, ofčurino, uključi jebeni mobitel!!!!!!!!!!!!!1111111111
Pokušajte za 5-10 minuta ponovno. :din dong:
Di se kurvaš?Karl Jozef » wrote: Uključen je.Možda da ga ugasim pa upalim, ako to duže vremena ne napravim, pošandrca.
Pokušajte za 5-10 minuta ponovno. :din dong:
-
Whereabout
A i ali se malo ubacuje.
Dobro, možda bar ovdje bude nešto, neki rusvaj, preokret, nova ljubav - danas tamo nema padobranki da zabavljaju narod osobnim pripovijestima i uvjeravaju u ispravnost administracije.
Dobro, možda bar ovdje bude nešto, neki rusvaj, preokret, nova ljubav - danas tamo nema padobranki da zabavljaju narod osobnim pripovijestima i uvjeravaju u ispravnost administracije.
.
..a unda » wrote: pa da. npr, nakon sto izadje iz bana..ili uopce ne treba bit banan, nego samo..svako dva tri dana koji post,. trazit ga okolo po pdfovima..pa kako si, pa sta ima, jel ti sta fali, jel se zalis na nesto, samo reci, malo cemo popricat..
E, fakat ste mi uljepšali dan.
Ja nekako moram pitat šta će bit makar na usmenom.MightyMe » wrote:Ja nikad ne znan šta bi pita pa nikad ne iden tamo. A nije da mi je baš uvik sve jasno.
Muči. I to za obje godine u jednom ljetnom roku.MightyMe » wrote:
Ako me ne ispali iz topa kroz prozor, javit ću vam.
A zasto za konzultacije trema?
Pa nece on pitat tebe nego ti njega.
-
- Information
-