Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
visekratni klon

Post 25 Sep 2013, 20:55

Bara huda » wrote: Pa sto cekas? :eek:
Sta nema vec vise godina od toga? Ili se radi o drugom tipu? :confused:
Jebemu, ti si tako pametna zenska za druge savjetovat, sta ti se desi kad si ti u problemu? :ne zna:
Mastil ladne vode na glavu i tako dok se ne oladis. :D
Pa o drugom tipu, naravno. Upoznala sam ga nedavno. Privlačan mi je jako, ali mi je od svega toga i loše, valjda mi je anksioznost prijatelj u ovom slučaju. Doslovce imam nalete mučnine povremeno.

Ali nije samo to, on je samo simbol nečeg što ja moram očito ipak ostaviti za sobom i više se ne osvrtati i to me boli. Jer više ne surađujem sa sobom oko toga, očito, to je ona- pazi što želiš jer bi ti se moglo ostvariti. A kad se ostvaruje onda sam turbo loše.

Neću ga ja ionako vidjeti do iduće godine, međutim tad bi moglo biti frke, itekakve. Zato bi najpametnije bilo da neke stvari potpuno prekrižim s popisa snova. Jer tužnjikavo je kad ti san postane više noćna mora nego san. Ne mogu biti jasnija od ovoga, ali vjerujem da ionako dosta njih kuži.

Bara huda

Post 25 Sep 2013, 20:55

Éowyn » wrote:

Planirala sam, ali mislim da mi to trenutno nije najpametnija ideja. Svi koje znam da su otišli raditi vani su kad-tad zapali u tešku depresiju i jitko baš nije oduševljen.
pa odes na godinu, dvije, toliko mozes izdurat.
Ili odes negdje blize.

A mozda naletis na kojeg slicnog tebi i voala...hepi end samo takav. :)

Meni svi ljudi koji su me ikad upoznali kažu da previše razmišljam :mig:

Ja jednostavno moram sve secirati do najmanjih dijelova i prokužiti što se i kako dogodilo, a ovaj put nisam imala dovoljno vremena da razmišljam u miru. A i užasno mi fale odgovori na neka pitanja da složim slagalicu do kraja i pospremim je u kutiju, a odlučila sam ne pitati.

Znam da previše kompliciram, i mene samu to živcira.
Pitaj tu, sve cemo ti odgovorit. :D
I usput ga ogadit, za brze pospremanje u ladicu. :zubo:
Bara huda

Post 25 Sep 2013, 21:05

visekratni klon » wrote:
Pa o drugom tipu, naravno. Upoznala sam ga nedavno. Privlačan mi je jako, ali mi je od svega toga i loše, valjda mi je anksioznost prijatelj u ovom slučaju. Doslovce imam nalete mučnine povremeno.

Ali nije samo to, on je samo simbol nečeg što ja moram očito ipak ostaviti za sobom i više se ne osvrtati i to me boli. Jer više ne surađujem sa sobom oko toga, očito, to je ona- pazi što želiš jer bi ti se moglo ostvariti. A kad se ostvaruje onda sam turbo loše.

Neću ga ja ionako vidjeti do iduće godine, međutim tad bi moglo biti frke, itekakve. Zato bi najpametnije bilo da neke stvari potpuno prekrižim s popisa snova. Jer tužnjikavo je kad ti san postane više noćna mora nego san. Ne mogu biti jasnija od ovoga, ali vjerujem da ionako dosta njih kuži.
Ja se na tvom mjestu ne bih puno brinula oko toga ko sta kuzi jer si sve toliko smotala da ni ti sebe kurca ne kuzis. :D

Dobro, shvatila sam i ja da je ovo neki drugi tip. :D
Ali sam vise mislila na ovaj drugi dio, ovo sto ne mozes ostaviti za sobom bez gledanja natrag. Ti kao da zelis samu sebe muciti.
Ili bjezati od drugih problema tako da otkapas stare kosture, to ti se cini laksim nego rjesavati ono sto je pred tobom.

Jel ti kad palo na pamet da se tebi svidjaju zauzeti zato jer su....zauzeti?
Da ti netko slobodan nije privlacan jer ako je slobodan...di mu je falinga da se jos nije upario?

Sta se tice maste, jebiga, ne hrani trola. :D
visekratni klon

Post 25 Sep 2013, 21:10

Imaš pp. :)
Éowyn

Post 25 Sep 2013, 21:19

Bara huda » wrote: pa odes na godinu, dvije, toliko mozes izdurat.
Ili odes negdje blize.

A mozda naletis na kojeg slicnog tebi i voala...hepi end samo takav. :)

Pitaj tu, sve cemo ti odgovorit. :D
I usput ga ogadit, za brze pospremanje u ladicu. :zubo:
Ne znam da li mi itko osim njega može odgovoriti na pitanje zašto ja u njegovom svijetu vrijedim tako malo. Meni je jasnom da ne mogu svima biti baš super i da se neće svi na svijetu zaljubiti u mene i situacije kad se nekom ne svidim mi malo povrijede ego, ali zaključim da osoba nema ukusa i idem dalje.

Ovo... koja god da je bila situacija, nije bilo sekunde u kojoj nisam bila svijesna činjenice da vrijedim tek toliko da bih bila privremena zabava. I o tom razmišljam još uvijek, svaki dan :tuzni:

I jasno je meni da bi mi bilo pametnije zapitati se koji je meni bio vrag da sam ostala u odnosu u kojem sam se tako jadno osjećala, ali mene svejedno muči ovo prvo.
Desire makes slaves out of kings.
visekratni klon

Post 25 Sep 2013, 21:21

Éowyn » wrote:
Ne znam da li mi itko osim njega može odgovoriti na pitanje zašto ja u njegovom svijetu vrijedim tako malo. Meni je jasnom da ne mogu svima biti baš super i da se neće svi na svijetu zaljubiti u mene i situacije kad se nekom ne svidim mi malo povrijede ego, ali zaključim da osoba nema ukusa i idem dalje.

Ovo... koja god da je bila situacija, nije bilo sekunde u kojoj nisam bila svijesna činjenice da vrijedim tek toliko da bih bila privremena zabava. I o tom razmišljam još uvijek, svaki dan :tuzni:

I jasno je meni da bi mi bilo pametnije zapitati se koji je meni bio vrag da sam ostala u odnosu u kojem sam se tako jadno osjećala, ali mene svejedno muči ovo prvo.
Da se barem možeš vidjeti mojim očima (makar te poznajem samo preko foruma) u odnosu na njega, koliko si više, ma sve više od njega. Možda bi ti bilo lakše. Ali tako je to uvijek, uvijek druge bolje vidimo i jasnije nego sebe, barem mi koji se očito ne volimo toliko mnogo kao neki.
Éowyn

Post 25 Sep 2013, 21:27

visekratni klon » wrote:
Da se barem možeš vidjeti mojim očima (makar te poznajem samo preko foruma) u odnosu na njega, koliko si više, ma sve više od njega. Možda bi ti bilo lakše. Ali tako je to uvijek, uvijek druge bolje vidimo i jasnije nego sebe, barem mi koji se očito ne volimo toliko mnogo kao neki.
Ja to vidim još na gori način. Ja o sebi nemam loše mišljenje uopće nit za njega mislim da je bogomdan. I onda ispada da ako on misli da nisam dovoljno dobra za njega, postoji mogućnost da sam se precijenila. Ili da je on jednostavno glup :ne zna:
visekratni klon

Post 25 Sep 2013, 21:29

Éowyn » wrote:
Ja to vidim još na gori način. Ja o sebi nemam loše mišljenje uopće nit za njega mislim da je bogomdan. I onda ispada da ako on misli da nisam dovoljno dobra za njega, postoji mogućnost da sam se precijenila. Ili da je on jednostavno glup :ne zna:
Pa ne mislim da misliš. Ne mislim ni ja o sebi, iskreno i objektivno, ali očito neki manjak ljubavi prema sebi postoji ako si čovjek dozvoli biti u odnosu u kojem je tužan i jadan. Nema to veze s mišljenjem o sebi nego nečim iznutra.
A on je vjerojatno površan i sumnjam da ti može dati odgovore, to ćeš nažalost morati sama. Tako mi se čini sve to.

I nema to veze s precjenjivanjem, možeš ti biti super, a neka gora od tebe po nekom objektivnom metru, može njemu biti bolja, nažalost. Takve stvari nisu razumske.
Éowyn

Post 25 Sep 2013, 21:41

visekratni klon » wrote:
Pa ne mislim da misliš. Ne mislim ni ja o sebi, iskreno i objektivno, ali očito neki manjak ljubavi prema sebi postoji ako si čovjek dozvoli biti u odnosu u kojem je tužan i jadan. Nema to veze s mišljenjem o sebi nego nečim iznutra.
A on je vjerojatno površan i sumnjam da ti može dati odgovore, to ćeš nažalost morati sama. Tako mi se čini sve to.

I nema to veze s precjenjivanjem, možeš ti biti super, a neka gora od tebe po nekom objektivnom metru, može njemu biti bolja, nažalost. Takve stvari nisu razumske.
Ne događa mi se često da nečije motive ne mogu niti približno shvatiti. Mi se nismo vidjeli 4 ili 3 mjeseca jer je on 'imao problema', ali mi je istovremeno pričao kako je rijetko doma jer ide s kave na kavu i kako je neku random forumašicu vodio na more. Mrtav-hladan.

Tu i tamo, kad mu je dosadno, mi pošalje poruku. Čisto da se malo javi. Na forumu odgovara na moje postove kao da ništa nije bilo... Ja jednostavno ne mogu shvatiti razmjere njegove drskosti.

Naravno da mi on ne može dati nikakve odgovore. Što se njega tiče, mi smo si vjerojatno super :ne zna:
Bara huda

Post 25 Sep 2013, 21:44

Éowyn » wrote:
Ajde probaj se sjetiti nekog svog frenda, udvaraca, poznanika, nekog za kog znas da si mu se svidjala, mozda cak i jako svidjala i ti znas da je on super osoba, kvalitetna, pametna, zabavna...ali...tebi se on ne svidja tako kao ti njemu.
Mozes li objasniti zasto ti se ne svidja a stvarno mu je tesko nac zamjerku.
Eto, to je tako nekako, ima ljudi za koje se pitas kako da ih itko hoce a ono...netko lud za njima.
I onih koje nece a kvalitetne su osobe.

Ja se drzim teorije feromona...neko ti mirise, neko ne. :D

Ovaj je najvecim dijelom bio pizda jer je iskoristavao to sto je znao da on tebi mirisi puno vise nego ti njemu. Ono...pripitomio lisicu ali ne osjeca brigu za nju.
Dobro, tako je bilo receno od pocetka ali svejedno, kad vidis u kojem smjeru stvari idu, treba pokazat malo humanosti. Trebao te prije pustit a ne se pravit tup i glup kao sto se pravio.

A ti...jebiga, oprosti sebi, drugo ce se samo poslozit. :)
visekratni klon

Post 25 Sep 2013, 21:53

Éowyn » wrote:
Ne događa mi se često da nečije motive ne mogu niti približno shvatiti. Mi se nismo vidjeli 4 ili 3 mjeseca jer je on 'imao problema', ali mi je istovremeno pričao kako je rijetko doma jer ide s kave na kavu i kako je neku random forumašicu vodio na more. Mrtav-hladan.

Tu i tamo, kad mu je dosadno, mi pošalje poruku. Čisto da se malo javi. Na forumu odgovara na moje postove kao da ništa nije bilo... Ja jednostavno ne mogu shvatiti razmjere njegove drskosti.

Naravno da mi on ne može dati nikakve odgovore. Što se njega tiče, mi smo si vjerojatno super :ne zna:
On je, kako ja to vidim, totalni kreten. I čini mi se malo poglup i ujedno bezobrazan u smislu da ga zapravo nije briga kako je tebi jer je njemu dobro tako kako jest.
Nema empatije ni socijalne inteligencije. A najgadnije mi je što te pravi ludom, radio on to nesvjesno ili svjesno, ispada da je u tebi problem jer eto vi ste si super. Podsjetio me malo na jednog mog luđaka iz davne prošlosti s kojim sam kratko bila, ali sam dugo patila oko toga i koji totalno nije shvaćao svoje akcije i postupke i kad sam ga oprala nakon puno godina za sve gluposti i laži onda je stajao kao glupo pokunjeno dijete tužan što vičem na njega ne shvaćajući apsolutno što je i gdje zasrao jer njemu to naprosto nije bilo ništa strašno nego eto, tako, samorazumljivo i nije on jadan ništa kriv. Takvo tupilo nisam više nikad vidjela sve do ovog sad što pričaš.
Éowyn

Post 25 Sep 2013, 22:02

visekratni klon » wrote:
On je, kako ja to vidim, totalni kreten. I čini mi se malo poglup i ujedno bezobrazan u smislu da ga zapravo nije briga kako je tebi jer je njemu dobro tako kako jest.
Nema empatije ni socijalne inteligencije. A najgadnije mi je što te pravi ludom, radio on to nesvjesno ili svjesno, ispada da je u tebi problem jer eto vi ste si super. Podsjetio me malo na jednog mog luđaka iz davne prošlosti s kojim sam kratko bila, ali sam dugo patila oko toga i koji totalno nije shvaćao svoje akcije i postupke i kad sam ga oprala nakon puno godina za sve gluposti i laži onda je stajao kao glupo pokunjeno dijete tužan što vičem na njega ne shvaćajući apsolutno što je i gdje zasrao jer njemu to naprosto nije bilo ništa strašno nego eto, tako, samorazumljivo i nije on jadan ništa kriv. Takvo tupilo nisam više nikad vidjela sve do ovog sad što pričaš.
On je mojoj frendici rekao da nemam pojma što se događa sa mnom, ali da pretpostavlja da sam sirota malo preopterećena s poslom u zadnje vrijeme i da je možda (ali samo možda) mrvicu i on kriv jer mi je obećao neku kavu pa nije imao vremena.

Preopterećena poslom :gaah: Ispada ko da sam apsolutno prolupala i pričam okolo da sam Napoleon.
visekratni klon

Post 25 Sep 2013, 22:25

Éowyn » wrote:
On je mojoj frendici rekao da nemam pojma što se događa sa mnom, ali da pretpostavlja da sam sirota malo preopterećena s poslom u zadnje vrijeme i da je možda (ali samo možda) mrvicu i on kriv jer mi je obećao neku kavu pa nije imao vremena.

Preopterećena poslom :gaah: Ispada ko da sam apsolutno prolupala i pričam okolo da sam Napoleon.
Jebote. :rofl: :facepalm:

On je ili ekstra glup ili se pravi glup, ja stvarno ne vidim drugog objašnjenja. Ok, postoji šansa da je on drukčije shvatio vaš odnos, u smislu da se on moež tako ponašati u tom odnosu bez da te time povrjeđuje, a kako ti nisi nikad zauzela se tu za sebe, to mu je potvrdilo dojam, možda stvarno misli da je među vama sve ok i da je on ok. To je ta neka treća opcija. No i dalje tipujem da za nešto tako moraš biti malo glup.
Bara huda

Post 25 Sep 2013, 22:30

Éowyn » wrote:

Nije da ga branim, ali ima ljudi koji su jednostavno emocionalno tupi. Pogotovo za tudje osjecaje.
Ono...bas kurca ne kuze kako je onom drugom. Cak i kad njima bude lose jer ih netko do koga je njima stalo odjebe ili se prema njima ponasa onako kako su oni prema drugome, nisu u stanju misliti drugacije a kamoli osjetiti druge.

To je tesko za shvatiti ljudima koji su pretjerano empaticni, obazrivi, koji puno analiziraju :D , ali tako je.
On mozda stvarno nije u stanju shvatiti sto tebe ima smetati u vasem odnosu.
Tim vise sto njemu nije tako kao tebi. On se ne osjeca glupo. Sebi je prav i zdrav.

Ti kanda vise sebi zamjeras nego njemu. :ne zna:
Starfish

Post 26 Sep 2013, 19:16

8 mjeseci odgađam odgovoriti nekome na mail. da odgovorim danas? :zubo:
mislim, vidjet ću tu osobu sad kad počnu predavanja, a moram joj nešto priznati (nisam joj ništa naštetila :o , ali recimo da bi bilo dobro obavijestiti je o nečemu :zubo: ), pa si mislim bolje mailom, nego uživo. :crying:
meni treba oduzeti internet. :S
visekratni klon

Post 26 Sep 2013, 19:17

Starfish » wrote:8 mjeseci odgađam odgovoriti nekome na mail. da odgovorim danas? :zubo:
mislim, vidjet ću tu osobu sad kad počnu predavanja, a moram joj nešto priznati (nisam joj ništa naštetila :o , ali recimo da bi bilo dobro obavijestiti je o nečemu :zubo: ), pa si mislim bolje mailom, nego uživo. :crying:
meni treba oduzeti internet. :S
Ja sam jednoj ženi obećala nešto pročitati prije godinu dana i nisam nikad i u međuvremenu smo se čule i ja sam umirala od sramote i nisam se čak ispričala. Ne znam jel kasno za to, uglavnom, ne mogu te savjetovati, ali sad opet imam napad savjesti jer sam se toga sjetila. Plus bih je trebala pitati za neke pare, ali ne mogu od sramote. :zubo: :facepalm:
Starfish

Post 26 Sep 2013, 19:21

dobro je ovo trkeljanje, uvijek nađeš sebi sličnog pacijenta. :S :rofl:
mene sad već počinje biti strah reakcije kad odgovorim. nemam opravdanja. osim lijenosti.
a opet, pokušavam sebe opravdati :zubo:, ali - zar nemam pravo htjeti se maknuti od dopisivanja i svega? zar sama činjenica da imam internet znači da moram nekome odgovoriti. :ne zna:
meh, koga ja zavaravam, ovo je nenormalno. :rofl:
visekratni klon

Post 26 Sep 2013, 19:22

Starfish » wrote:dobro je ovo trkeljanje, uvijek nađeš sebi sličnog pacijenta. :S :rofl:
mene sad već počinje biti strah reakcije kad odgovorim. nemam opravdanja. osim lijenosti.
a opet, pokušavam sebe opravdati :zubo:, ali - zar nemam pravo htjeti se maknuti od dopisivanja i svega? zar sama činjenica da imam internet znači da moram nekome odgovoriti. :ne zna:
meh, koga ja zavaravam, ovo je nenormalno. :rofl:
Imaš, imaš. :rofl: :facepalm:

Puzi, štaš drugo.
Starfish

Post 26 Sep 2013, 19:24

visekratni klon » wrote:
Imaš, imaš. :rofl: :facepalm:

Puzi, štaš drugo.
ali, zanimljivo je to... ja sam toj osobi htjela odgovoriti, ono supač mi je i to sve :zubo: , ali - jednostavno nisam. samo sam odgađala dan po dan, dok mi nije postalo normalno NE odgovoriti. :facepalm:
visekratni klon

Post 26 Sep 2013, 19:24

Starfish » wrote:
ali, zanimljivo je to... ja sam toj osobi htjela odgovoriti, ono supač mi je i to sve :zubo: , ali - jednostavno nisam. samo sam odgađala dan po dan, dok mi nije postalo normalno NE odgovoriti. :facepalm:
Sve znam.

A da kažeš da si izgubila laptop, mislim to sam ja rekla kad se nisam javljala dugo, da sam izgubila mobitel. :facepalm: :zubo:
Starfish

Post 26 Sep 2013, 19:27

visekratni klon » wrote:
Sve znam.

A da kažeš da si izgubila laptop, mislim to sam ja rekla kad se nisam javljala dugo, da sam izgubila mobitel. :facepalm: :zubo:
:rofl:
al' mogla sam joj i sms poslati, mogla sam se s nekog drugog kompa javiti, mogla sam... ma i golub bi joj već pismo donio u 8 mjeseci. :zubo:
jedino da kažem da sam izgubila i laptop i mobitel i šifru od maila. :rofl:
visekratni klon

Post 26 Sep 2013, 19:28

Starfish » wrote:
ma i golub bi joj već pismo donio u 8 mjeseci. :zubo:
:rofl: :rofl:

E da se ja nisam nadala pismu i golubu, već bi ova ovrha u zastaru krenula. :tuzni:

Moram prestat o tome, mogo bi mi ćaća otkrit ovo mjesto. :facepalm: :S :rofl:
Starfish

Post 26 Sep 2013, 19:32

visekratni klon » wrote:
:rofl: :rofl:

E da se ja nisam nadala pismu i golubu, već bi ova ovrha u zastaru krenula. :tuzni:

Moram prestat o tome, mogo bi mi ćaća otkrit ovo mjesto. :facepalm: :S :rofl:
prije je vjerojatno super bilo, mogao si reći da se pismo izgubilo u pošti. :zubo: e, i novci su bili unutra, to je možda poštar ukrao. :rofl:

u kakve se ja glupe situacije uvalim, nevjerojatno. :facepalm:
visekratni klon

Post 26 Sep 2013, 19:34

Starfish » wrote:
prije je vjerojatno super bilo, mogao si reći da se pismo izgubilo u pošti. :zubo: e, i novci su bili unutra, to je možda poštar ukrao. :rofl:

u kakve se ja glupe situacije uvalim, nevjerojatno. :facepalm:
Da mi se samo vratit taj zadnji dan kad sam otišla na poštu i ne otići ili pitati a što je to prije nego potpišem. :mama:

Ajd, nisi jedina. :zubo:
Starfish

Post 26 Sep 2013, 19:39

e da, kad smo kod takvih situacija, ja nisam otišla u knjižnicu. :rofl: budem, evo, sutra. :facepalm:
  • Information