Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
visekratni klon

Post 05 Sep 2013, 20:50

elma » wrote::facepalm: :rofl:
Ne znam jel etično keljiti to ovdje, ali mali je biser.

Mene i dalje boli zub. Ne luđački, ali boli, jebiga, dovoljno da iritira i muči. A već sam joj danas išla na dug, znači, ponedjeljak it is. Jebomeludu, ako se više u ovakvu situaciju dovedem.

Nah, izguglah da je normalno da boli par dana ako je živac pod otrovom.

elma

Post 06 Sep 2013, 00:13

ni nemoraš keljit, završit će već po portalima vjerojatno :zubo:

glupi zubi :(
elma

Post 06 Sep 2013, 19:10

višekratna, jesu ta tvoja dva zuba još na broju? :zubo:
elma

Post 11 Sep 2013, 03:44

babo, loše se osjećam :tuzni:
elma

Post 11 Sep 2013, 19:11

Drug završio fax, oženio devojku sa medicine, dobio dete, a ja evo jedem kinder jaje i nerviram se što mi je igračka glupa.
:S :crying: :lol: :zubo: :facepalm: :rofl: :mama:
elma

Post 14 Sep 2013, 01:29

koji mi je kruckrac bio da sam stalkala diplomirane ljude iz moje generacije na linkedinu :crying: :(
Bara huda

Post 16 Sep 2013, 01:50

elma » wrote:koji mi je kruckrac bio da sam stalkala diplomirane ljude iz moje generacije na linkedinu :crying: :(
Autodestruktivnost.
Volis muciti samu sebe.
:laicka psihologia. Ili nije ?: :ne zna:
Bara huda

Post 21 Sep 2013, 21:06

Buaahahhhaaaa! :crying:
Otiso mi najbolji trener! :crying:
Ne trebam utjehu, ne moze je ni bit jer takvog majka vise ne radja, samo se zalim u spajzi. :crying:
I :bicedobro: ...ne, nece! :crying:
Éowyn

Post 21 Sep 2013, 21:34

Bara huda » wrote:Buaahahhhaaaa! :crying:
Otiso mi najbolji trener! :crying:
Ne trebam utjehu, ne moze je ni bit jer takvog majka vise ne radja, samo se zalim u spajzi. :crying:
I :bicedobro: ...ne, nece! :crying:
Moja trenerica je najbolja na svijetu. Uspjela je na meni stvoriti struk :zubo: (ja sam onako bezvezne stupaste građe).

Mene sve živo uspijeva rasplakati zadnjih par dana, a nisam čak ni u PMS-u :facepalm:
Desire makes slaves out of kings.
Bara huda

Post 21 Sep 2013, 21:55

Éowyn » wrote:
Moja trenerica je najbolja na svijetu. Uspjela je na meni stvoriti struk :zubo: (ja sam onako bezvezne stupaste građe).
Ovaj moj je bio mlad, zgodan, energican i znao je napravit atmosferu.
Malo je bio i preenegican, ja sam povremeno zabusavala na satu jer, jebiga, nije mi 30, ali svejedno mi je muskulfiber drugi dan bio drag. Znala sam da sam ziva. :lux:
Mene sve živo uspijeva rasplakati zadnjih par dana, a nisam čak ni u PMS-u :facepalm:
Nisam nikad vodila racuna o tom pms-u, ono...da bih brojila dane ili tako nesto.
Ali znam imati pizdrasto-placna raspolozenja i ona koja nisu takva. :D
Ne vodim racuna o tome zasto je tako kako je, uglavnom se prepustim pa slinavim na ono sto mi slinavljenje izazove i cekam da se pocnem smijati na ono na sto sam prije slinavila.

Zapravo, drugog nacina bas i nema. Ili ga ja ne vidim. :ne zna:
Drzim se one....Samo mijena stalna jest....tako nekako. :D
Éowyn

Post 21 Sep 2013, 22:01

Bara huda » wrote: Ovaj moj je bio mlad, zgodan, energican i znao je napravit atmosferu.
Malo je bio i preenegican, ja sam povremeno zabusavala na satu jer, jebiga, nije mi 30, ali svejedno mi je muskulfiber drugi dan bio drag. Znala sam da sam ziva. :lux:

Nisam nikad vodila racuna o tom pms-u, ono...da bih brojila dane ili tako nesto.
Ali znam imati pizdrasto-placna raspolozenja i ona koja nisu takva. :D
Ne vodim racuna o tome zasto je tako kako je, uglavnom se prepustim pa slinavim na ono sto mi slinavljenje izazove i cekam da se pocnem smijati na ono na sto sam prije slinavila.

Zapravo, drugog nacina bas i nema. Ili ga ja ne vidim. :ne zna:
Drzim se one....Samo mijena stalna jest....tako nekako. :D
Ma ja baš i nisam plačljiva inače, osim za vrijeme PMS-a. Vjerojatno su mi hormoni u gadnoj neravnoteži jer me može rasplakati i reklama za sredstvo za čišćenje zahoda i sl.

Zadnjih nekoliko dana imam osjećaj kao da me sa zakašnjenjem rasplaču nešto što se dogodilo prije par mjeseci. Jučer sam se sjetila svog mačka i baš sam bila tužna.

Imala sam neki dan ispit i bila sam izvan sebe jer mi jednostavno ne ide i sjetila sam se kako sam prošle godine u isto vrijeme upoznala jednu osobu i bilo mi je sasvim ravno i za ispit i za sve-

Ne znam da li je to normalno ili sam pred slomom živaca :ne zna:
Bara huda

Post 21 Sep 2013, 22:27

Éowyn » wrote:
Ma ja baš i nisam plačljiva inače, osim za vrijeme PMS-a. Vjerojatno su mi hormoni u gadnoj neravnoteži jer me može rasplakati i reklama za sredstvo za čišćenje zahoda i sl.
Zapravo, mene njacesce, kad sam u takvoj fazi, i rasplacu totalne nebuloze. Sto gluplje, to bolje. :lux:
A svjesna sam da je bedarija, da nema smisla ali mozak se posvadja sa ocima i onda suzim na totalne srcedrapateljne reklame za Pampersice.
Kao...slatka djeca...a uopce si ih vise ne zelim, ni njih ni pelene. Stovise, strava bi me prosla da moram opet kroz to. E, to bi tek bio razlog za plakanje. :D
Zadnjih nekoliko dana imam osjećaj kao da me sa zakašnjenjem rasplaču nešto što se dogodilo prije par mjeseci. Jučer sam se sjetila svog mačka i baš sam bila tužna.
Ne bih rekla da je do macka nego do tvog pizdrastog osjecanja. Za koji ne znam sto ga je izazavalo, ali da nije macak, bilo bi nesto drugo.
Ne znam sto bih ti rekla....placi i cekaj da te prodje. Pa onda jovo nanovo...kad se desi.
Ja nisam pristalica potiskivanja osjecaja, sto ne znaci da moras okolinu maltretirati svojim osjecajima, ali ako se uvijek susprezes, potiskujes...a ne znam...meni to zvuci frustrirajuce. Mora se nekad prolupat, pozalit se, isplakat, dat mjesta emocijama da izadju.
Napisat ih isto nije lose, makar to bilo i tamo gdje te nitko ne zna.
To je prednost interneta, mozes se zalit i uvijek ce se nac netko tko ce te utjesit, tko te razumije, tko se prepozna u tebi.
Samo se moras naucit zanemarit one koji nisu takvi i ne uzimat ih srcu. Ionako je to tek pomocna terapija. :D
Imala sam neki dan ispit i bila sam izvan sebe jer mi jednostavno ne ide i sjetila sam se kako sam prošle godine u isto vrijeme upoznala jednu osobu i bilo mi je sasvim ravno i za ispit i za sve-

Ne znam da li je to normalno ili sam pred slomom živaca :ne zna:
Nisi pred slomom zivaca, barem mi se ovako odoka cini.
Ali zelis si nekog tko ce sad biti uz tebe ida se smijete ili placete uz seriju i da ne trebas trkeljanje. Ili da dodjes na trkeljanje tek da ostavis koji :cerek: ili :bliss:
Éowyn

Post 21 Sep 2013, 22:35

Hvala Bara :five:

Kod mene na poslu su već dvije cure u zadnjih mjesec dana završile na psihijatriji i počela sam se malo bojati za svoj zdravi razum. Nakupilo mi se svega, a dolazi zima kad sam obično depresivna.

Danas je kolegica na poslu počela histerično plakati, a ja nisam imala pojma što da radim. Počela sam joj pričati neke gluposti kako treba rješavati jednu po jednu stvar i da se smiri i skoncentrira na ispit, pa će dalje vidjeti. Grozno tješim ljude, ali sjela sam na kavu s njom pa joj je bilo bolje.

Zapravo mi fali da se mogu nekome javiti i samo se izjadati i reći da je grozan dan i da mrzim kišu. Mislim, nekom samo svom.
Bara huda

Post 21 Sep 2013, 23:05

Éowyn » wrote:Hvala Bara :five:
Nema na cemu, i moj je gust ako mislim da sam nekome vrijedila. Ne mora to biti velika vrijednost ali covjeka veseli i kad se osjeca i malo korisnim. :)
Kod mene na poslu su već dvije cure u zadnjih mjesec dana završile na psihijatriji i počela sam se malo bojati za svoj zdravi razum. Nakupilo mi se svega, a dolazi zima kad sam obično depresivna.
Da, zime znaju biti gadne. Samo pomankanje sunceve svjetlosti djeluje na covjeka. A da ne govorim o ostalim 'blagodatima' suvremenog nacina zivota.
Proci ce i ova zima, kao i sto su druge prosle i ti neces prolupati. Koliko te ja citam, prejaka si za to.
Mozda ti se desi nesto lijepo, ono sto ti treba, ali ako i ne, nece biti nista losije nego je sad. Bit ce barem isto. A to ipak nije bas najgore sto se moze dogoditi.
Danas je kolegica na poslu počela histerično plakati, a ja nisam imala pojma što da radim. Počela sam joj pričati neke gluposti kako treba rješavati jednu po jednu stvar i da se smiri i skoncentrira na ispit, pa će dalje vidjeti. Grozno tješim ljude, ali sjela sam na kavu s njom pa joj je bilo bolje.
Po meni, puno si napravila. Ti to mozda ne vidis tako ali ja vidim. Kad bi svatko imao nekog s kim bi mogao sjesti na kavu i nakon toga se osjecati pinkicu bolje...pa svijet bi ipak bio ugodnije mjesto.
Znam da je zajeb kad imas osjecaj da si dobar samo za tjesiti druge a kad tebi treba kava s nekim,...da tko te sisa, ali sta sad...nekad ce naletit i tebi netko tko ce te slusat.
Makar grcala u nerazumljivim suzama.
Zapravo mi fali da se mogu nekome javiti i samo se izjadati i reći da je grozan dan i da mrzim kišu. Mislim, nekom samo svom.
Jebemu, znam.
I ne znam sto bih ti rekla. Osim da ti zelim iz sveg srca da nadjes nekog takvog. :grli:
Tea Tree

Post 21 Sep 2013, 23:50

Éowyn » wrote:Hvala Bara :five:

Mogu ti reći što meni pomaže. Ne kažem da je primjenjivo u tvom slučaju, svatko funkcionira drukčije, ali možeš probati.

Kad me sastavi sa svih strana, onda moram početi mahnito rješavati nastala sranja. Ali baš mahnito. Valjda taj osjećaj da poduzimaš nešto u cilju smanjenja te muke već olakšava muku samu po sebi.
Éowyn

Post 22 Sep 2013, 14:14

Ma nemam neki konkretan problem koji već nisam počla rješavati. Zato se i brinem da pomalo ludim.

Odlučila sam upisati novi faks i prekvlificirati se. S jedne strane mi se čini da sam potratila previše godina na građevinu, ali nije baš da na to mogu utjecati. Mogu naći hrpu isprika ili misliti da sam baš bila glupa, ali ionako ću opet doći na isto. Ne želim se time baviti i našla sam nešto drugo :D I sve sam se već dogovorila sama sa sobom što ću i kako ću, tako da me taj dio baš i ne brine. Zapravo se jako veselim početku predavanja.

Mislim da neke stvari od ove godine još nisam probavila kako treba. Vjerojatno je sad došlo vrijeme da to napravim :ne zna:
karambol

Post 22 Sep 2013, 14:22

Znaci, ipak ides na bogosloviju... :zubo:
Éowyn

Post 22 Sep 2013, 14:40

karambol » wrote:Znaci, ipak ides na bogosloviju... :zubo:
Da :cerek: Baš sam se našla u tome :zubo:
Starfish

Post 22 Sep 2013, 14:42

karambol » wrote:Znaci, ipak ides na bogosloviju... :zubo:
:rofl:

Eowyn, novi faks. :S završi meni ovaj moj umjesto da sebi upisuješ novi! :zubo:
Éowyn

Post 22 Sep 2013, 15:35

Starfish » wrote:

Eowyn, novi faks. :S završi meni ovaj moj umjesto da sebi upisuješ novi! :zubo:
Koji? :zubo:
Starfish

Post 22 Sep 2013, 16:49

trivijalan. :zubo: samo toliko ću reći. :durica: :o

hoćeš nastaviti raditi uz faks?
Éowyn

Post 22 Sep 2013, 18:54

Naravno. Ja sam i uz Građevinu radila. Povremeno doduše, ali radila sam. Imam u planu preko tjedna raditi i ići na predavanja, a učiti samo vikendom i to jedan dan. Vidjet ću kako će mi ići :zubo:
visekratni klon

Post 22 Sep 2013, 19:42

:S

Eto, Starko, eto Kare. Ma briga Karla, on se uhljebio kod Euklida, ali nas dvije najebasmo, nas neće nitko ženit. ;debele lole:

Ja počinjem učiti sutra, planiram riješiti do veljače najkasnije, da imam vremena za druge stvari. :raspa:
Starfish

Post 22 Sep 2013, 20:07

Eowyn :S
visekratni klon » wrote::S

Eto, Starko, eto Kare. Ma briga Karla, on se uhljebio kod Euklida, ali nas dvije najebasmo, nas neće nitko ženit. ;debele lole:

Ja počinjem učiti sutra, planiram riješiti do veljače najkasnije, da imam vremena za druge stvari. :raspa:
više nema prevlasti ljenivaca nad uzornim studentima, izjednačeno je - Eowyn, Serena i Majti s jedne strane te Karl, ti i ja s druge. :crying: :rofl:

ti i ja se možda uspijemo udati u drugom krugu, kako je jednom netko tu na trkelju rekao - kad se ovi oženjeni razvedu. :o
visekratni klon

Post 23 Sep 2013, 00:40

Nek se razvode, jebo im sve. :usama:
  • Information