Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
JPK

Post 04 Nov 2011, 18:19

Lord Byron » wrote: "Ti si ozbiljno poremećena" nije sprdanje, nego reakcija kad te netko takne u živac. Zanimljivo da je ona bila "bahata", a druga strana se samo sprdala.
Ne bih znao, mene Gizela sigurno nije takla u živac, sprdao sam se. Vjerojatno i bahato.
ex_anais » wrote: Eto vam. To je forum. Zašto ovaj topic, zašto se uzrujavate? Kad povežeš konce i skužiš tko kome :s :s onda ti je jasnije tko i zašto prigovara kome i čemu. Patetično.
Nemoj se toliko živcirati, od te razine stresa će ti se osušiti maternica s jajovodima, pa ćeš postati jalova i u RL.

Biti i mniti svemiropolisno
dimnjak

Post 04 Nov 2011, 18:22

..a unda » wrote:..:kako vam kupus? :kava:

..kupus! :gaah:

..ovo bi mogla bit neka sifra..:cheer:
za prdjenje? :zubo:

klonka :grli:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 848 times
Been thanked: 1628 times
Post 04 Nov 2011, 18:25

klonka » wrote: Što predlažeš?
Vama dvjema ništa; Jevgenija je pokušala kontrolirati duhove, ali zalud. Kad jednom započne, takvu je raspravu teško usmjeriti drugim tokom.

Iz toga proizlazi da je najbolje dvaput razmisliti o napisanom prije klikanja na Submit.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Nov 2011, 18:28

dimnjak » wrote:za prdjenje? : zubo:
:tuzni:

ne. za npr virtualni fles mob. :cheer:

npr, nas tridesetak ili vise, dogovorimo se, napravimo klonove negdje, na onom forumu, nekom drugom forumu, negdje, ulogiramo se i svi u isto vrijeme na jednom topiku ili na vise topika ili kako god, napisemo..kupus! :gaah:

:cheer:
klonka :grli:
..potpis, +1, :top: :grli: :cerek: :klopa:

:D
ali

Post 04 Nov 2011, 18:40

Hekatonhir » wrote:
Ne, krivo si shvatila - uopće nije riječ o nedodirljivosti nego o načinu i pristupu. Nikoga ne treba "rastezati", a pogotovo ne one koji se ne mogu braniti. To je pizdinski, kad već potežeš tu riječ.
Oprosti, ali sad iz ovoga vidim da sam dobro shvatila.

Pa to upravo: ti zamjeraš način....pristup.... Zašto? U čemu je razlika?
Smije se reći npr. "pizde su me permabanirale..XY nije normalan...poglečte ovo na PŽK hahahahahah....." i tome slično, a ne smije se reći "gle 100 bodova za šta :facepalm: " ?
Ako netko ima potrebu komentirati, ovo je topic za to, ne? :ne zna:
Tko se više ne želi baviti Fhr nek ne čita topic o Fhru jebemu, sigurno je to nekad već netko rekao na ovoj temi :rofl:

Mogla sam i ja danas Baju i pripadajuće joj motive secirati zbog ogavne fotografije koju je nakeljila :zubo: , jer se meni to osobno gadi. Pa sam umjesto toga pobjegla na drugu stranicu.
A čak nije ni tema o koljenima nego o gutanju.

Do I feel lucky, ha :mig:

ex_anais » wrote:Mirza, Šmokljan nije isprva komentirao sam ban nego moderatorsko upozorenje nazvavši ga nekakvim "novogovorom". Provjeri unazad. Ali nije na koncu ni bitno.
Da, ne znam sad točno, ali kakve veze ima?

Da li je tebi najveći problem u tome što je on čačkao mečku, a znao je da se radi o osobi koja je tu ili nešto drugo?
ali

Post 04 Nov 2011, 18:50

Lord Byron » wrote: "Novogovor je nula s obzirom što se tamo događa."
Figura pobogu :confused: , dozvoli ljudima da budu pogođeni stvarima koje tebe ne pogađaju u takvoj mjeri i da pritom primjenjuju literarni izraz koji im se u tom trenutku čini pogodnim.

Kako se ono kaže :misli:
Aha!
Tolerancija :rofl:
Eks

Post 04 Nov 2011, 18:53

Ma u pravu ste. Ja sam budala. :don kihot: :vjetrenjača: :D

Sve ok. :cerek:
Nemam više volje. :ne zna:
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 04 Nov 2011, 18:55

ex_anais » wrote:
Samo sam čekala da netko to izjavi. I nekako sam znala da će to biti ili Šmokljan ili JPK ili ti.
Koja zadnja rečenica, koja briljantna dijagnoza. :s
Stvarno ima budala koje esaju na ovo? Koje se vlaže na ovo?
Jebote, neki admini su male bebe za neke.

To sam i slutila, zato sam i pitala. Ako je ovo mjesto koje je oslobođeno ikakve kritike, a jest, jer inače jučer ne bi izostala, ako tu caruju Dritovi klončići i svi koji se pale na taj način govora, au revoir. :drama queen i što god već, da se ne trudite:
O.K., kužim da si ljuta i da vjerojatno nećeš doživjet ovaj post na način na koji bih ja to htjela...al...men žao da se ovako ljutiš...
Upade ti u spiralu, bogamu. Krenulo je (ovo sad) od toga da je schmokljan napisao jedan post koji ti se nije svidio, za koji misliš da je bezobrazan.
Aj da te sad pitam, nakon onog što je on tebi ovdje napisao (EDIT: e da, to je bilo ružno), otvoreno, bez imalo uvijanja...
: trenutak u kom duboko udahneš/staneš na loptu i nastaviš s čitanjem :
zar stvarno misliš da je njemu takvom bilo potrebno pisati neke uvijene postove s prikrivenim porukama o Tupelo?
Kam on, giv him sam kredit, dajem po plaće da baca jabuke.

Nemoj ići, meni bi bilo žao. :crying:
Melody

Post 04 Nov 2011, 18:58

A.P. wrote:Ja sam primjetila zanimljiv modus operandi ovog topika: ko god se ne slaže s "fhr je nepravedan i zao, duboko nas boli i imamo pravo razvlačit ih i cipelarit dokle mi oćemo jer je to naše bogomdano ustavno pravo" - dobije lomaču :serek:
Ajde bre Afriko, nemoj mi tu brabonjati ovako u petak navečer. :D :D
Ne biti nepravedna!
Mi smo govorili o ljupafi, također. Hek je čak upotrijebio riječ, gle:
Hekatonhir wrote: iz ljubavi
A ja sam isto iskoristila skoro pa sve parafraze i sinonime za ljubav, pa mi ne preostaje ništa drugo nego upotrebljavati samu riječ :cerek:
Eks

Post 04 Nov 2011, 19:03

Ali uopće nije govorio o Tupelo isprva. Što i nije bitno jer o kojoj god da je govorio ružno je.

Tu sam. Ne dramim, ne idem. :D
Možda je u pravu. Možda projiciram. Možda mi se gadi određena vrsta komunikacije pa sam isprojicirala i na njega.
Možda sam u pravu. Možda je ono stvarno bilo podlo. Možda sam blesava što jedina o ovome govorim.
Ali najvjerojatnije Gazda jest u pravu. Meni odgovara pc world, kako već reče. Ne odgovara mi svijet u kojem se po ljudima izdrkava bez kraja i konca. Problem je samo, što takvog svijeta nema, ni vamo ni tamo. I što meni jedinoj smetaju neke stvari na ovom topicu. Doduše, nekima smetaju neke slične pa se tu i tamo susretnemo, ali nitko nije ubrao cijelu bit. Jer je nekima ostatak te biti kul i :s . To je moj problem u komunikaciji s nekima.

I sutra će netko opet napisati post o ovome, adresiran meni i ja ću opet na to odgovarati i ovo me sve užasno podsjeća na neke situacije tamo. Jebeš to sve, kome to treba. I zašto?
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 19:03

nina williams » wrote:.., dajem po plaće da baca jabuke.

..
kako mislis..sta to znaci..bacat jabuke? :ne zna:

mislis na schmokljana? on? ..ma, stara kurba picaskandalovska..pgledaj malo kako on podjebaje okolo, a sve kao da nece. :cerek:

inace, ja tu imam jednu drugu teoriju, ali mene niko ne slusa. radi se, naime, o namjerno pogresno usmjerenoj energiji. :kava:

:raspa: :raspa: :raspa:
ali

Post 04 Nov 2011, 19:08

ex_anais » wrote:Ma u pravu ste. Ja sam budala. :don kihot: :vjetrenjača: :D

Sve ok. :cerek:
Nemam više volje. :ne zna:
Ajde daj, nećemo sad pobjeć i plakat :mig:

Apropo ovog što si rekla JPKu ( koji se tog ne sjeća) za govor (ne novogovor, molim :D ), moguće da je fakat bila riječ o Nimoyu koji je također spomenut :ne zna:
Sjetila sam se da sam baš njemu na jed(i)nom svom pokušaju postanja na US (ili ŽuD, to mi je sve isto :misli:) prilično netaktično rekla da mi zvuči kao loša kopija Drita.
Pa mi je pol (i konstruktivnih, da, bilo je i takvih ali su ostali neshvaćeni ) postova obrisala upravo Tupelo :zubo: :Svijet je veliko selo:
Melody » wrote:Dajte mi slike sisa!
Ev' ja sam tražila. Sa' će cure poslat'.
Ma oće kurac :cerek:
blaze

Post 04 Nov 2011, 19:10

proučila sam malo postove banirane boni, da ne griješim dušu

žena ima trojke :cerek: . i onda se od nje očekuje da propagira "nunanje na zahtjev", hranjenje kad se kom sprdne :lol:

naravno da se kraljicama majkama s jednom bebicom diže kosa na glavi kad boni napiše da se dijete mora naučiti samo zaspati hahahhaha

ili da nema noćnog hranjenja s 9 mjeseci

stvarno je nemajka :lol:

ex_anais, ma ja bih tebi uvalila trojke na jedan jedincati dan (i noć) :lol: i snimala te za fotodnevnik
to bi bilo bolje od tisuću riječi

što se mene tiče, spomenik bih podigla i majkama blizanaca, a kamo ne trojki
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 04 Nov 2011, 19:11

ex_anais » wrote:Ali uopće nije govorio o Tupelo isprva.
Upravo to. Jabučar.
..a unda wrote: kako mislis..sta to znaci..bacat jabuke? :ne zna:
Aj guglaj Eridu, to mu je piljarica. :zubo:
..a unda wrote:[quote="[url=viewtopic.php?p=42058#p42058]mislis na schmokljana? on? ..ma, stara kurba picaskandalovska..pgledaj malo kako on podjebaje okolo, a sve kao da nece. :cerek:

inace, ja tu imam jednu drugu teoriju, ali mene niko ne slusa. radi se, naime, o namjerno pogresno usmjerenoj energiji. :kava:

:raspa: :raspa: :raspa:
Ovaaaaj, pa to ti je ista teorija. Jebemu de se skoncentriraj.

Hm, kad malo razmislim...nisam sad baš ziher...al, jesi ti bio onaj koji je stalno pitao šta je OKP?
:cerek:
jevgenija

Post 04 Nov 2011, 19:11

just for the record - drito je kreten koji živi na staroj slavi ako se mene pita. Forumska vrsta kretena, to mislim.
Razlika između njega i đepike je je u tom što đepika napravi sranje, spuši karton, i ne cvili, a drito je imao alate, pa je radio sranje, ter dobio priliku da "uredi" usamljena srca.
Ex, ti si jučer rekla šmokljanu, a danas đepiki i gazdi (za kog mi nije baš jasno kak se točno našao na udaru, iako će mi slomit koljena jer mislim da je drito krelac) točno što misliš o njima, nimalo ugodnim rječnikom. Niti te tko spriječio u tom niti to namjerava činiti, koliko ja znam. Ni jedan ni drugi ni treći nisu bespomoćna jarad pa da im treba nježna no opet zaštitnička ruka, al bome ne treba ni moderatorkama odande. Svi se jako dobro znaju branit sami, pa neka to i čine.

Da se radi isključivo o mržnji prema svemu što predstavlja forum.hr i svi modovi otamo, najebale bi i Bliss i Herp, a ne vidim baš da ih se nešto proziva, razvlači, zajebava, proglašava nečim i štatigajaznam. Bile su korektne tamo, korektne su i ovdje, što se tiče korištenja alata, a i osobno ovako mi se čini da ih svi volu.

Briješ, jebogati. Ako imaš problem sa šmokljanom, eno vam prijedlogada i pokefajte se, nitko vam ne brani. Samo nas prestanite proglašavat bolesnicima zato što nam stvari otamo još uvijek smetaju, svakom iz svojih razloga.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 848 times
Been thanked: 1628 times
Post 04 Nov 2011, 19:12

m.za » wrote: Oprosti, ali sad iz ovoga vidim da sam dobro shvatila.

Pa to upravo: ti zamjeraš način....pristup.... Zašto? U čemu je razlika?
Smije se reći npr. "pizde su me permabanirale..XY nije normalan...poglečte ovo na PŽK hahahahahah....." i tome slično, a ne smije se reći "gle 100 bodova za šta :facepalm: " ?
Ako netko ima potrebu komentirati, ovo je topic za to, ne? :ne zna:
Tko se više ne želi baviti Fhr nek ne čita topic o Fhru jebemu, sigurno je to nekad već netko rekao na ovoj temi :rofl:
Oprosti, ali ja iz ovoga vidim da nisi dobro shvatila. :D

Tebi je, znači, bolje razgovarati u trećem licu s moderatorom Forumhaera kojeg imaš ovdje umjesto razgovarati s njim izravno? Bolje je unaprijed osuđivati nego pitati? Bolje je pisati zajedljive postove umjesto komunicirati?

Jebemu, ondje ste kukali da vas nitko ne želi slušati, a ovdje ne želite slušati druge. To je licemjerno. Nitko vas neće prekinuti, nitko vas neće ušutkati - govorite, pobogu. Kad vam se već ne da stvari iz prvog punskog rješavati PM-ovima.

Ali govorite jedno drugom. Govorite Paprici, Nici, Bliss, Tupelo, Herp..., a ne o Paprici, Nici, Bliss, Tupelo, Herp. Ide mi to na živce. :zubo:
Potpisi su za budale.
ali

Post 04 Nov 2011, 19:15

blaze » wrote:proučila sam malo postove banirane boni, da ne griješim dušu

žena ima trojke :cerek:
Mirza petice :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 19:20

nina williams » wrote:Upravo to. Jabučar.Aj guglaj Eridu, to mu je piljarica. :zubo:

Ovaaaaj, pa to ti je ista teorija. Jebemu de se skoncentriraj.

Hm, kad malo razmislim...nisam sad baš ziher...al, jesi ti bio onaj koji je stalno pitao šta je OKP?
:cerek:
daj se skoncentriraj, daj se skoncentriraj..:rolleyes: ..pa mos mi tako odmah trisku opalit, sta se mucis..:rolleyes:
:D

..jesam. :o

ali, :o, nisam uopce to htio pitat. :o
naime, jedna forumasica nika..cats, a bijase ona i modovka i superacica i adminka, imala je u svom katu napisano..okl.

i sad, ja sams e stalno pitao sto je to okl, ali nije htjela rec. i, ja sam, onako, srljavo to spojio. ustvari, htio sam pitat sto to znaci..okl? eto, ubi me..:ne zna:

inace, jel ko cats zvao? jel je zna ko? jel iko kontaktira s njojzi? treba je pribavit.. :cerek:
blaze

Post 04 Nov 2011, 19:22

m.za » wrote: Mirza petice :raspa:
ma bjavo milza :zubo:
Eks

Post 04 Nov 2011, 19:22

jevgenija » wrote:just for the
Briješ, jebogati. Ako imaš problem sa šmokljanom, eno vam prijedlogada i pokefajte se, nitko vam ne brani. Samo nas prestanite proglašavat bolesnicima zato što nam stvari otamo još uvijek smetaju, svakom iz svojih razloga.
Ček, ček, nisam ja nigdje nikome rekla da je bolestan. Ozbiljno, provjeri. Pomiješala si postove. Ja sam rekla što sam rekla. A to nisam.

A za tu trojku, ne znam što reći, srce mi se para. :o
Ne za one trojke, nego trojku trolku. :D
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 19:23

..sta petice, sta trojka? di ko sta gdje..:kokice:
Eks

Post 04 Nov 2011, 19:24

..a unda » wrote:..sta petice, sta trojka? di ko sta gdje..:kokice:
Ne spamaj. :kava:

Zakasnit ću van. Jepte se svi da ne bude da koga diskriminiram. Undu posebno. :bicedobro:
blaze

Post 04 Nov 2011, 19:24

..a unda » wrote:..sta petice, sta trojka? di ko sta gdje..:kokice:
milza je u školi
Melody

Post 04 Nov 2011, 19:25

Meni samo žao što kad sam odlazila otamo nisam napisala Zbogom, Kikidno, na kurac te nabijem!!
jevgenija

Post 04 Nov 2011, 19:27

ex_anais » wrote:
O tome, djelomice, ja pričam. Daleko od toga da se ovdje itko iživljava, ali neki upisi jučer su stvorili nelagodnu atmosferu za pisanje. Na fhru sam vidjela par cipelarenja, u nekima od njih mi je bilo degutantno ih i čitati bez obzira koliko se ja osobno ne slagala s osobom koju se cipelari i u jednom sam to i rekla (primjer Gizele na US-u prošle zime). Otad imam metlu u guzici i JPK ne propušta priliku da mi to kaže jer sam mu uvrijedila omiljenog pisca i tako to. Tu je negdje nastao čvor u mojoj glavi i možda se negdje to jučer primjetilo, kad je Šmokljan rekao da se obračunavam s projekcijama. Nisu projekcije nego stvari koje sam vidjela. Vidjela sam kako se masa može ponijeti sa svojim tobože pametnijim i kulerskijim stavom i cipelariti nekoga koga smatraju budalom, do iznemoglosti. A što se osoba više opire, to im je zabavnije. I da sam ja bila tad moderator i da moderatori nisu cipelarili dotičnu, ja bi im dala kartone. Možda se zato ne razumijemo. Neki od vas manje štete vide u kolektivnom ismijavanju nego u kartoniranju. Karton će netko preboljeti, a grupno virtualno silovanje baš i neće. Ja forum doživljavam ozbiljno, zaista. I cijeli VL. I ne mislim da samo zato što je netko pametan i duhovit ima pravo srati po ljudima nekažnjeno.
da, masa se može ponijeti - ali ovdje nitko nikoga nije iscipelario. Bilo je ekipe kojoj je taj postupak bio ok, ekipe kojoj nije, bio je šmokljan koji trola, i ekipe koju je bolio kurac za temu, pa nit su je čitali nit su je komentirali. Ismijavanje postupka nije isto što i ismijavanje osobe, po dvjestoti put. Pogledaj riječi koje koristiš - silovanje? Ej.... Nitko, ali nitko ovdje nije ni dotaknuo Tupelin osobni život, njezine osobne karakteristike ili nešto treće što bi spadalo u ad hominem. Nitko. Nijednom.
A budući da nitko nije dovoljno voljan da osudi budalu sankcijom ignoriranja ili verbalne pljuske, onda se svodi na iživljavače i promatrače. Srećom, pa su svi ti "glupaci" o kojima se priča dovoljno žilavi i tvrdoglavi da ih se baš ne ubije u pojam. Mislim, to nema veze s mojim mišljenjem o nekome. Ja se s tom istom osobom sutra mogu posvađati na mrtvo ime, ali ako je skupina cipelari, reagirat ću. Ili ako vidim da ide u tom smjeru. Da, možda jesam preventivno reagirala jer me već neko vrijeme muči pitanje- što će biti kad prva budala kroči ovdje? Ja ne bih voljela sudjelovati u nečemu što opisuješ. I draže mi je vidjeti karton od 100 bodova nego da skupina nekoga cipelari.

To što kažeš, ti si počela. Lijepo je što vidiš da si pogriješila. Ali po jučerašnjoj intonaciji kojom je šmokljan otvorio igralište, nisam primjetila da je to ovdje baš nepoželjno. Nepoželjan je svaki spomen kartona, ali se na stvaranje nelagodnih uvjeta nekome da uopće ovdje piše, odmahuje rukom u ime viših ciljeva.
Znači, ti predlažeš autocenzuru svakog tko pomisli reći nešto zbog čega bi nekom moglo biti neugodno? I o kojem višem cilju je riječ? O tom da ne postoje svete krave? Alal ti vera, stvarno... :ne zna:

Ne vidim rješenje. Mislim da ovdje ima jako puno pametnih ljudi, i kvalitetnih ljudi, ali ne bi bilo prvi put da vidim da su se i takvi poveli za nekakvim otvaranjima igrališta.
Ne govorim ovo da ikoga optužujem, nedajbože napadam, samo komentiram naglas i razjašnjavam i sebi neke svoje reakcije.
Rješenje je jednostavno - neka svak rješava svoje vlastite probleme, upravo zato što ovdje ima puno pametnih ljudi. Nitko još nije siromak nezaštićen, i bogufala, svi imamo jezičine.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
  • Information