Promašila si cijelu poantu. Da si ti otvorila topic u kojem raspravljamo o moderatorskim potezima, ja ti ne bi rekla ni riječ. Bitan je način. I namjera. Da sutra netko otvori topic o tebi i krene posprdno i džonom ja ne bih išla konstruktivno i argumentirano postati tamo o tebi (o tome o čemu on govori) čak i da je taj lik u pravu. Ali ja sam čudna.aisling » wrote:Anais - moja moderatura tamo je trajala jako kratko između ostalog i iz ovog razloga: znala sam da kad napravim neko sranje mi nitko neće reći napravila si sranje. Mene je toga bilo strah.
Ako mi netko kaže da sam napravila sranje ili povukla neki potez s kojim se ne slaže, da li to automatski znači da sam ja u kompletu govno od čovjeka? Pa nadam se da ne.
Ako kažem da se nekim potezom ne slažem, to znači upravo to. Da se ne slažem s tim potezom. Ne da tu osobu smatram manje vrijednom, lošom, bilo kakvom. Nicu ovdje nisam ni spomenula, a sad imam potrebu pisati koliko mi je draga. I kad mi je ona sama ne tako davno napisala da se s nekim mojim potezima ne slaže nije mi postala manje draga. Pa jebemu, upravo to i cijenim kod ljudi da mi jesu u stanju reći kad neke moje poteze vide kao loše. Ne mislim da to rade da me ocrne i popljuju, niti ja to radim njima. Nadam se da to vide i oni. Tupelo ja uopće ne poznajem, moj komentar se odnosio na baniranje jedne izjave, na jedan postupak. Ne na nju kao osobu.
Ono s čim imam problem je da se sad moram braniti jer napadam Tupelo - a zapravo uopće ne želim napadati Tupelo. Samo se ne slažem s nekim njenim postupkom.
I ne mogu se načuditi da ti zaista misliš da ja mislim da je problem u kritici moderature.