miky0 » wrote:Unda, ti se ljutis sta ti je neko na trkljanju poremetija san...ok, mozda nisam koncentriran na ono sta si mi napisa, pa mozda i nisam svatija, al onako ugrubo, milim da se ljutis na ljude sta se ne slazu s tvojim misljenjem, i to nazivas fasizmom? A nije fasizam ljudima namecat svoj stav...ili ban

pa ne bas da se ljutim, ali eto, cak i ako hoces tako, recimo da da. i to nema veze s razlikom u misljenjima, jednostavno nekog mos probudit iz sna tako sto ces rec, ne znam..dan je lijep, ticice cvrkucu, a nekog mozes probudit tako da damu govoris..danjelijep, danjelijep, danjelijep,danjelijep, danjelijep.. ok, shvatio sam, probudit cu se..ali avaj..danjelijep,danjelijep,danjelijep,danjelijep.. ok, ok, evo idem., i onda opet cujes danjelijep,danjelijep, danjelijep, danjelijep, danjelijep..
e, pa jebemumatej, dan vise nije lijep..
i kad ti neko kaze skini mi se skurca s tim lijepim danom, onda pocnes plakat o neslobodi, o nedemokraciji i onda nastavis..ajmestajedanbiolijep, ajmestajedanbiolijep, ajmestajedanbiolijep, ajmestajedanbiolijep..
o fasizmu mi se uopce vice ne da. po obicaju ti se pravis blesav. ti mislis da je fasizam samo rijec, ono, kao sladoled ili kao gulas..kao bilo koja rijec. rijec, pa sta, nes ti. ti uopce ne razumijes sto je to fasizam niti te to zanima, a ne zanima te zato jer si nemas nikakvih problema sa svojim fasistickim stavovima, koje uopce ne prepoznajes kao fasisticke i onda kad ti se to kaze, onda si ti samo provocirao, eto, malo se zajebavao i u medjuvremenu konzultirao indeks pa onda to nekako ti zavidas zajedno, zbrljas..
mislim, eto, kao hoces, da, san, ok, mozemo i tako rec ako ti to tako mozes shvatit, ali onda cu te snove podijelit s nekim drugima, na miru..dopizdi vise gledat kopi pejst stvaranja zrtava od sebe na bazi naslova na indeksu ili na bazi drzavotvorno zrtvoslovnog etickog povjerenstva za hrvastku nacional socijalisticku tolerantnost.
da ja mogu sta nametat, onda bi sevnarmi bi bio u permabanu onog trenutka kad bi pomislio doc na trkeljanje.
enivej, shvatio ti kako shvatio ili neshvatio kako neshvatio, to je iskljucivo tvoj problem.