..ne znam kako..

Stare teme i začeci foruma
haram
persona non grata

Post 07 Nov 2015, 14:39

Ja sam za diktaturu proletarijata! :usama:

A dotle: come to get some - iliti; o'š se tuć?

Uglavnom, složio bih se sa @...a unda (ako sam dobro razumio) da malkice fali lagani dodir kulturne moderature o'đeka, pa se zbog toga sve svodi na survival of the fittest.

Al ko smo mi dva; tek oko 40% aktivnih članova ovog foruma. :zubo:

what we've got here is failure to communicate
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 07 Nov 2015, 15:09

Unda, ti se ljutis sta ti je neko na trkljanju poremetija san...ok, mozda nisam koncentriran na ono sta si mi napisa, pa mozda i nisam svatija, al onako ugrubo, milim da se ljutis na ljude sta se ne slazu s tvojim misljenjem, i to nazivas fasizmom? A nije fasizam ljudima namecat svoj stav...ili ban :ne zna:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Nov 2015, 15:22

miky0 » wrote:Unda, ti se ljutis sta ti je neko na trkljanju poremetija san...ok, mozda nisam koncentriran na ono sta si mi napisa, pa mozda i nisam svatija, al onako ugrubo, milim da se ljutis na ljude sta se ne slazu s tvojim misljenjem, i to nazivas fasizmom? A nije fasizam ljudima namecat svoj stav...ili ban :ne zna:
Ti baš ne čitaš njegove plahte. Koliko vidim, ne smeta njemu što se ljudi ne slažu s njegovim mišljenjem nego što s njima ne može ni pravo razgovarati te što se ovako malen forum koristi kao još jedna platforma za spamanje (kao brisač na automobilu, da se zatakne još jedan pamflet). Ne treba mnogo da se trkeljanje zaguši.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
haram
persona non grata

Post 07 Nov 2015, 15:37

ElliQuinn » wrote:
Ti baš ne čitaš njegove plahte. Koliko vidim, ne smeta njemu što se ljudi ne slažu s njegovim mišljenjem nego što s njima ne može ni pravo razgovarati te što se ovako malen forum koristi kao još jedna platforma za spamanje (kao brisač na automobilu, da se zatakne još jedan pamflet). Ne treba mnogo da se trkeljanje zaguši.
E, tako sam ga ja shvatio.
I krivo sam se odrazio u prijašnjem postu; o'đeka ne fali "kulturne" modrmature, nego komunikacijske. Ne moramo se slagati da bi se razumjeli, ali se moramo razumjeti da bi se ne/slagali. :D
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 15:39

ElliQuinn » wrote:
A fala na pojasnjenju :top: dobre su njegove plahte, al kad nije dobro vino za rucak, bile bi jos i bolje :)

U pravu je. Istina je i slazem se s njim. Ja i euklid smo misecima pokusali ljude uvjerit da isti vladaju vec 25 godina, al sudionici ovog foruma nikako svatit. Vajda tako mora bit :ne zna:

edit: ne misecima, godinama, godinama :)
haram
persona non grata

Post 07 Nov 2015, 15:42

miky0 » wrote:
A fala na pojasnjenju :top: dobre su njegove plahte, al kad nije dobro vino za rucak, bile bi jos i bolje :)

U pravu je. Istina je i slazem se s njim. Ja i euklid smo misecima pokusali ljude uvjerit da isti vladaju vec 25 godina, al sudionici ovog foruma nikako svatit. Vajda tako mora bit :ne zna:
Ma daj miki, namjerno skrećeš vodu na krivi mlin. Ne radi se o slaganju ili neslaganju (a u ovom rijetkom slučaju se čak i slažem s tobom), radi se o načinu komunikacije.
Ja se ne slažem sa brdom stvari koje je on iznio, ali užitak je ne slagati se s njime, dok je čak i slaganje s nekima ovdje pain in the ass.
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 15:51

haram » wrote:
Ma daj miki, namjerno skrećeš vodu na krivi mlin. Ne radi se o slaganju ili neslaganju (a u ovom rijetkom slučaju se čak i slažem s tobom), radi se o načinu komunikacije.
Ja se ne slažem sa brdom stvari koje je on iznio, ali užitak je ne slagati se s njime, dok je čak i slaganje s nekima ovdje pain in the ass.
Slazem se. Razina komunikacije ne trkelju je ovakva:

miky0: sdp je govno
unda: ti si hadezeovac
miky0: hdz je govno
sedmoarmijac: ti si sdpeovac

Prosto da prostije ne moze bit ;)
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Nov 2015, 15:56

miky0 » wrote:Unda, ti se ljutis sta ti je neko na trkljanju poremetija san...ok, mozda nisam koncentriran na ono sta si mi napisa, pa mozda i nisam svatija, al onako ugrubo, milim da se ljutis na ljude sta se ne slazu s tvojim misljenjem, i to nazivas fasizmom? A nije fasizam ljudima namecat svoj stav...ili ban :ne zna:
poše tebe... oli nismo undu odavno proglasili šampionom dvostrukih kriterija :D

kad SDP u Osijeku koalira s HDSSB-om ili kad u Splitu SDP i Baltazar dozvoljavaju crnokošuljašenje, pozdrave iz hrvatskih opera, mjerenje visine kukuruza i otvaranje ustaških spomen obilježja onda uvijek nađe neko opravdanje... takav je trenutak, nije se moglo drukčije, nije to baš tako kako se čini... ni traga borbi protiv takvih pojavnosti u našem društvu, onda nema lavine puzajućeg klerofašizma kojem se dozvoljava da zauzme pozicije koje nipošto ne bi smio zauzeti, onda se zatvaraju oči pred golom istinom... :giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
haram
persona non grata

Post 07 Nov 2015, 15:58

miky0 » wrote:
Slazem se. Razina komunikacije ne trkelju je ovakva:

miky0: sdp ke govno
unda: ti si hadezeovac
miky0: hdz je govno
sedmoarmijac: ti si sdpeovac

Prosto da prostije ne moze bit ;)
Jebote prosto. :p

Ajmo unijet malo argumentacije, umjesto živopisnosti i humora, oke?
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 16:00

Euklid » wrote:
poše tebe... oli nismo undu odavno proglasili šampionom dvostrukih kriterija :D

kad SDP u Osijeku koalira s HDSSB-om ili kad u Splitu SDP i Baltazar dozvoljavaju crnokošuljašenje, pozdrave iz hrvatskih opera, mjerenje visine kukuruza i otvaranje ustaških spomen obilježja onda uvijek nađe neko opravdanje... takav je trenutak, nije se moglo drukčije, nije to baš tako kako se čini... ni traga borbi protiv takvih pojavnosti u našem društvu, onda nema lavine puzajućeg klerofašizma kojem se dozvoljava da zauzme pozicije koje nipošto ne bi smio zauzeti, onda se zatvaraju oči pred golom istinom... :giggle:
Bas zato mi je interesantno ko je i otvorija ovu temu :)
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 16:05

..a unda » wrote:..ali, eto, da ne cekam bezveze i da ne bi poslije bilo nismo znali..

dakle, dalje prijedlozi..

7nejsonarmi.. masprun. ne moze se tu pogrijesit, tu je savjest cisca jedno 2358 puta nego u stepinca..

orak.. permaban do daljnjeg.. jebiga, kolateralna steta, recimo. ok, ostanimo za sad na kolateralnoj steti, takav je zivot..

ima jos, ali eto, korak po koraak.. :kokice:
to je upravo što takvi opskurni likovi i žele, da ih se pruna i banira, jelte...

onda se mogu kočoperiti i busati u junačka prsa i vikati na sav glas: eto kakvi su oni, oni bi nas u jame samo da mogu

ja se vazda voljeh prepucavati na stranicama ovog foruma ali tako jadnog sugovornika davno ne vidjeh, nakon 3 razmijenjena posta čovjek izgubi motivaciju za prepiskom jer nije ugodan osjećaj dijelit čvoke nekom tako slabašnom koji ni vlastite riječi ne razumije a kamoli brojeve i riječi što mu sugovornik napiše :ne zna:

ako ste za neke disciplinske mjere dajte mu parcijalu na Politiku zbog enormne količine priglupog spama kojim svakodnevno zasipa (u toku radnog vremena i samo radnim danom, dabome... :giggle:)... :kava:
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 16:05

haram » wrote:
Jebote prosto. :p

Ajmo unijet malo argumentacije, umjesto živopisnosti i humora, oke?
Kakvi argumenti ti fale :ne zna:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Nov 2015, 16:12

miky0 » wrote:

edit: ne misecima, godinama, godinama :)
ti nemas blage veze. a zasto onda ne mislis da isti ljudi ovdje ne vladaju 60 godina? ..ili 80 godina? koja je razlika? koja?
ti i euklid ukratko, pricate bezveze jer ne znate sta ocete. da je vas dvoje pustit na vlast da vladate, pa medju sobom bi se pobili u prvih deset sekundi tog vladanja. :D

ik, iloi bi postali isti, isti kao ovi o kojima govorite da su isti, ani sami to ne znate bez babica objasnit jer su njemu svi osim njega isto isti.. :D

da vam nije interneta, ne bi ni kopi pejstat znali, ali to jos uvijek nije dovoljno za rec..ja imam misljenje. nemate, to ej necije tudje misljenje koje ste sebi kopi pejstali. ono, moze vas se vodat okolo ko ketvok ovce na derneku. manekeni tudjih stavova.. :D
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 16:15

..a unda » wrote:
ti nemas blage veze. a zasto onda ne mislis da isti ljudi ovdje ne vladaju 60 godina? ..ili 80 godina? koja je razlika? koja?
ti i euklid ukratko, pricate bezveze jer ne znate sta ocete. da je vas dvoje pustit na vlast da vladate, pa medju sobom bi se pobili u prvih deset sekundi tog vladanja. :D

ik, iloi bi postali isti, isti kao ovi o kojima govorite da su isti, ani sami to ne znate bez babica objasnit jer su njemu svi osim njega isto isti.. :D

da vam nije interneta, ne bi ni kopi pejstat znali, ali to jos uvijek nije dovoljno za rec..ja imam misljenje. nemate, to ej necije tudje misljenje koje ste sebi kopi pejstali. ono, moze vas se vodat okolo ko ketvok ovce na derneku. manekeni tudjih stavova.. :D
A jaki su ti ovo argumenti :raspa:
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 16:19

A ako bas inzistiras...govorimo o RH, i u toj RH nije moguce vladanje vece od 25 godina jer nije ni postojala dulje od toga. Al ako oces, mozemo prostorno-vremenski otic u poslost, pa ajmo govorit i o jugi, i od tad se isti ljudi vrte. Pa pogledak todu, did mu bio jedan od najbogatijih jugica, on najbogatiji hrvatcic danas ;) i tako to :)
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 16:25

miky0 » wrote:
:top:

kao i obično... :rofl:
haram
persona non grata

Post 07 Nov 2015, 16:34

Pa i dr.Tunjman je bio partijski komesar i general druza Tita, dok ga nije ponio pjev europskih sirena pa je pao u nemilost.

Ali kakve to veze ima s načinom rasprave?
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 16:43

..a unda » wrote: nema tu dijaloga, nema tu razumijevanja, nema tu neke slobode. to je dijagnoza, kako s dijagnozom vodit dijalog, aj kako? ne mos po definiciji. ono, sloboda demokratska djagnozi te tolerantnost.. ma je ti kurac, lojlala, aj ti tuda.. :D
ko bi reko da će se unda nać na istoj valnoj duljini s Petrinom... :rofl:

Deveta izborna jedinica je bastion HDZ-a, konkurencija vam je Karamarko?

Stipe Petrina: Jaka konkurencija! Kada HDZ u programu napiše “pravna stabilnost”, to je razlog za nemire biblijskih razmjera u Hrvatskoj. :zubo:
Karamarko, Rimac, Kalmeta, Pauk... Tko će za njih glasati nije političko, to je psihijatrijsko pitanje.
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 16:46

pa ne bas da se ljutim, ali eto, cak i ako hoces tako, recimo da da. i to nema veze s razlikom u misljenjima, jednostavno nekog mos probudit iz sna tako sto ces rec, ne znam..dan je lijep, ticice cvrkucu, a nekog mozes probudit tako da damu govoris..danjelijep, danjelijep, danjelijep,danjelijep, danjelijep.. ok, shvatio sam, probudit cu se..ali avaj..danjelijep,danjelijep,danjelijep,danjelijep.. ok, ok, evo idem., i onda opet cujes danjelijep,danjelijep, danjelijep, danjelijep, danjelijep..
e, pa jebemumatej, dan vise nije lijep.. :D

i kad ti neko kaze skini mi se skurca s tim lijepim danom, onda pocnes plakat o neslobodi, o nedemokraciji i onda nastavis..ajmestajedanbiolijep, ajmestajedanbiolijep, ajmestajedanbiolijep, ajmestajedanbiolijep.. :D

o fasizmu mi se uopce vice ne da. po obicaju ti se pravis blesav. ti mislis da je fasizam samo rijec, ono, kao sladoled ili kao gulas..kao bilo koja rijec. rijec, pa sta, nes ti. ti uopce ne razumijes sto je to fasizam niti te to zanima, a ne zanima te zato jer si nemas nikakvih problema sa svojim fasistickim stavovima, koje uopce ne prepoznajes kao fasisticke i onda kad ti se to kaze, onda si ti samo provocirao, eto, malo se zajebavao i u medjuvremenu konzultirao indeks pa onda to nekako ti zavidas zajedno, zbrljas.. :D

mislim, eto, kao hoces, da, san, ok, mozemo i tako rec ako ti to tako mozes shvatit, ali onda cu te snove podijelit s nekim drugima, na miru..dopizdi vise gledat kopi pejst stvaranja zrtava od sebe na bazi naslova na indeksu ili na bazi drzavotvorno zrtvoslovnog etickog povjerenstva za hrvastku nacional socijalisticku tolerantnost. :D

da ja mogu sta nametat, onda bi sevnarmi bi bio u permabanu onog trenutka kad bi pomislio doc na trkeljanje. :D

enivej, shvatio ti kako shvatio ili neshvatio kako neshvatio, to je iskljucivo tvoj problem. :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 16:54

miky0 » wrote:
ima tu i poneki upitnik kojeg si pametno zaobisao. a znamo zasto jel tako. nisu tu samo argumenti. osim toga, kakvi jesu da jesu, moji su, nisu kopi pejstani. :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 17:02

Euklid » wrote: to je upravo što takvi opskurni likovi i žele, da ih se pruna i banira, jelte...
..
ne. to je upravo isti mentalitet kao tvoj i mikijev..ala sta smo ih razjebali. to je cilj.
s tim sto sevenarmi ide i korak dalje.. satrao sam im trkeljanje. jedan crveni forum manje. :five:

ali ista je to navada, grif.. predznak je samo forma, nije bitan. da nije taj, bio bi neki drugi ili onaj drugi, nema to veze.. :kokice:
Euklid
old school

Post 07 Nov 2015, 17:15

..a unda » wrote: ne. to je upravo isti mentalitet kao tvoj i mikijev..ala sta smo ih razjebali. to je cilj.
s tim sto sevenarmi ide i korak dalje.. satrao sam im trkeljanje. jedan crveni forum manje. :five:

ali ista je to navada, grif.. predznak je samo forma, nije bitan. da nije taj, bio bi neki drugi ili onaj drugi, nema to veze.. :kokice:
a znači 7army je satrao trkeljanje? :misli:

e, pa ako jedan takav debilček može satrat trkeljanje onda neka ga je satrao, to više govori o trkeljanju...
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 17:35

Euklid » wrote: a znači 7army je satrao trkeljanje? :misli:

e, pa ako jedan takav debilček može satrat trkeljanje onda neka ga je satrao, to više govori o trkeljanju...
..ne, ne znaci, ali moguce je da on tako to dozivi.

a da trkeljanje jedino samo sebi moze doc glave, pa da, ako si na to mislio. barem doc do glave u obliku nekom, ne znam, prijasnjem.

ono, nemoj zajebavat. ti, nejsnarmi, judolino, miki..pa jebate, imate tamo vise permi i parcijala nego sto ce ukupno na trkeljanju bit sljedecih stopedeset godina. :D

o, kartonima tim nekim, sta li su, da i ne govorim, mos prajce po cisti provo godinu dana njima hranit. :D
..a nije da se jos neki bogat nik tu ne bi nasao slican. ok, tu izuzimam, sad mi pada na pamet schmokljan, ali on je i onako nad svim i svakim i svoj.. :D

pa nisu valjda tamo sve budale ili stalno budale na tom forumu? ono, gle budala, svi idu u suprotnom smjeru. :D
mislim, bilo kako bilo i sta bilo, da se ne ide u detalje neke, nesto o necemu to ipak govori, o nekom ponasanju., odnosu, ne znam, o necem..
i sta bi to moglo bit tu zajednicko, sta? jel se itko od vas tu mozda nesto upitao barem, na tren posumnjao u sebe i rekao..pa mozda bas i nije sve do drugih? ..e, sad ide ovaj smajli koji duma, a ne kako si ga ti stavio.. :misli: :D

ono, magarci ste stari, nemate dvajst godina i ono, zabavljat se ljuljanjem mase i govorit okolo.. jes vidio kako sam ga poslao ukurac, a? :mirko:
miky0
ST Leader

Post 07 Nov 2015, 17:41

..a unda » wrote: ..ne, ne znaci, ali moguce je da on tako to dozivi.

a da trkeljanje jedino samo sebi moze doc glave, pa da, ako si na to mislio. barem doc do glave u obliku nekom, ne znam, prijasnjem.

ono, nemoj zajebavat. ti, nejsnarmi, judolino, miki..pa jebate, imate tamo vise permi i parcijala nego sto ce ukupno na trkeljanju bit sljedecih stopedeset godina. :D

o, kartonima tim nekim, sta li su, da i ne govorim, mos prajce po cisti provo godinu dana njima hranit. :D
..a nije da se jos neki bogat nik tu ne bi nasao slican. ok, tu izuzimam, sad mi pada na pamet schmokljan, ali on je i onako nad svim i svakim i svoj.. :D

pa nisu valjda tamo sve budale ili stalno budale na tom forumu? ono, gle budala, svi idu u suprotnom smjeru. :D
mislim, bilo kako bilo i sta bilo, da se ne ide u detalje neke, nesto o necemu to ipak govori, o nekom ponasanju., odnosu, ne znam, o necem..
i sta bi to moglo bit tu zajednicko, sta? jel se itko od vas tu mozda nesto upitao barem, na tren posumnjao u sebe i rekao..pa mozda bas i nije sve do drugih? ..e, sad ide ovaj smajli koji duma, a ne kako si ga ti stavio.. :misli: :D

ono, magarci ste stari, nemate dvajst godina i ono, zabavljat se ljuljanjem mase i govorit okolo.. jes vidio kako sam ga poslao ukurac, a? :mirko:
Ja mislim da si ti ostarija :)
..a unda
Undaminator

Post 07 Nov 2015, 17:48

miky0 » wrote:
Ja mislim da si ti ostarija :)
davno sam ostario. :D
ali, ne znam zasto me vi ne pomladjujete. ono, zabavni ste ko kiseli kupus. tj kiseli kupus je cak zabavniji. i onda se jos cude da di su, da zasto ih nema, jos oce da im koke prposice dodju na trkeljanje.
oce, kako ti kupus. i to kiseli..

:D
  • Information