ok, preformulirat ćuLord Byron » wrote: Ne mogu prihvatiti ovakvu "ekvidistantnu" formulaciju.
Na čuđenje "kako nam se da natezati" pojasnio sam kako mi se i zašto mi se da natezati, i ništa više. Niri sam po pizdio niti sam pizdio.
To što je odjednom postalo jako važno moje (izmišljeno) veličanje duše mnogokojoj moderatorici (čak i da sam poševio pola moderatorskog zbora, ja stvarno ne razumijem kako to utječe na nečije objavljivanje sadržaja PM-ova), fakat nije moje prepucavanje tko će kome.
Javna rasprava se tiče svakoga - ali, patronizirajuće "mir, deca, ja sam stradao više od vas a vidi me sad" nije sudjelovanje u raspravi.
rasprava lorda i afrike je sadržavala osobne elemente, poput odavanja pm-ova, no svi imamo dovoljno pameti da izvučemo činjenice i donesemo zaključke.
i onda nastavak posta.
u kojem je vaša rasprava tek dio slijeda događaja.
otišla sam s foruma zbog zaključaka
nemam potrebu sipat žuč, kužim da netko ima, a kužim i da netko ima potrebu reć "ajmo ne sipat žuč". meni nije bilo patronizirajuće, nego dobrodušno. različite percepcije. 1000 puta mi je blesaviji krug nesprječavanja rasprave, razlog mog posta.