Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
kukuriku

Post 21 Oct 2011, 17:05

schmokljan » wrote:
Jebat će te mwm. :mwm:
Aj, bilo je i vrijeme.
Ubih se više zavodeći. :facepalm:

Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 21 Oct 2011, 17:06

kukuriku » wrote:
Aj, bilo je i vrijeme.
Ubih se više zavodeći. :facepalm:
:rofl: Viš' što rade velika slova.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 21 Oct 2011, 17:09

vrrrlet » wrote:
:rofl: Viš' što rade velika slova.
čudo jedno, vrlika moj. :D
Nek(v)arljiva.
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 21:42

A.P. » wrote:Kako vam se da više natezat s tim?
Oprosti, a s čim točno?

S obzirom na sve što se izdogađalo i što su sve raznorazni ljudi napravili i ispisali drugim ljudima, zapravo je ogromno čudo koliko se malo žuči i gorčine i zajebancije ovdje ispisuje na račun svega toga.

Koji je točno tvoj prijedlog? Kolektivna amnezija i "'ko nas, kaj, zavadi?", "mir, mir, niko nije kriv" pristup? Priznajem da ja nisam ni toliko dobra ni toliko kvalitetna osoba pa da bih to bio u stanju. Jebiga, nisam posebno sretan zbog toga, ali sve pamtim.
Herp
Nikki Gauda

Post 21 Oct 2011, 21:43

Lord Byron » wrote:
Puno prije novijih transfera moja je procjena bila negdje oko 150.000. Sad mislim da bi bilo i više od 200.000.

Međutim, usudit ću se napisati snobovsku tvrdnju da se ne radi toliko o broju postova, pa čak ni o nekakvoj ultimativnoj dubini tih postova - daleko najveća "forumska vrijednost" svih tih ljudi je u tome što su to bili postovi koji su nerijetko "držali" pojedini topic, koji su poticali i punoi drugih ljudi na puno drugih postova.

Ironija, na granici sprdnje, je mnogo puta ispisana tvrdnja da "mi, snobovi" zahtijevamo poseban status i posebna prava - a uglavnom se radilo o tome da (nam) se dopusti da povremeno, u predahu između ozbiljnih postova, odahnemo i zachatamo. Vrhunac je bila reakcija na LJES-u, otprilike, "mi smo odkučili da će ovo biti ozbiljan topic i zato ne smijete chatati", napisano upravo onima koji su topic i činili ozbiljnim. :facepalm:

Ako se nešto uspjelo pokazati ovdje, to je upravo činjenica da povremeni i kratkotrajni chat i na najozbiljnijim temama ni najmanje ne umanjuje izglede tih tema za daljnje (ozbiljno) preživljavanje. Meni je to, onako, praktični dokaz da se u pozadini svega radi(lo) o osobnim animozitetima.
Tako sam ja radila na ŽK, pa mi rekoše da je loše moderiran i da me može biti sram.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 21:47

Herp » wrote:
Tako sam ja radila na ŽK, pa mi rekoše da je loše moderiran i da me može biti sram.
Srećom je bila postavljena ispomoć pa je sve naglo procvjetalo. :rolleyes:

Pazi što je ironično: Monica B. je popila par kartona jer se usprotivila muškom šovinizmu na MK-u, i onjašnjeno joj je da je to takav pdf i da ga ne treba uzimati zaozbiljno i tako to. U isto vrijeme se ŽK naveliko disciplinirao i uozbiljavao - vjerojatno zato što je postao azil za sve koji su se postupno povlačili s drugih pdf-ova pred "mi smo odlučili da ovo bude ozbiljan topic" logikom.

Lud zbunjenog.
A.P.
Cactus

Post 21 Oct 2011, 21:55

Lord Byron » wrote: Oprosti, a s čim točno? .
Pa prije svega s vrhom fhra. Koji kurac nekom u životu treba toliko gorčine radi foruma? Shvatila bih da se radi o nečem, bilo čemu, drugom u "stvarnom" životu, ali postoji određena granica preko koje bacanje vlastitog vremena i energije na dokazano i očigledno nedokazne mediokritete i debile na internetu postaje skoro patološka pizdarija.
Jednostavno se makneš, jer znaš da si u pravu, nađeš si drugo virtualno igralište za druženje i sačuvaš živce, volju, energiju i vrijeme na nešto što ti pričinja zadovoljstvo u životu, a ne čir na želucu i anksiozne poremećaje koji te tjeraju da si pojedeš tipkovnicu.
Naravno, ovo govorim iz pozicije osobe koja je uložila puno previše svega gore navedenog u pokušaje mirenja, ukazivanja na debilane, smirivanja strasti, pokušaja iznalaženja rješenja, al nekad jednostavno ne ide pa onda popizdiš i digneš ruke od svega.
A.P.
Cactus

Post 21 Oct 2011, 21:57

Lord Byron » wrote: Srećom je bila postavljena ispomoć pa je sve naglo procvjetalo. :rolleyes:
Ako ovime ciljaš na mene ili na to da je moj dolazak na poziciju razjebo žk, molim elaboriranje.
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 22:01

A.P. » wrote: Naravno, ovo govorim iz pozicije osobe koja je uložila puno previše svega gore navedenog u pokušaje mirenja, ukazivanja na debilane, smirivanja strasti, pokušaja iznalaženja rješenja
Dopusti da se ovo tvoje romatnično viđenje svoje pozicije u svemu tome, ne podara sa svačijim viđenjem tvoje pozicije u svemu tome, pa da onda "Kako vam se da natezat s time" zazvuči temeljito patronizirajuće bez pokrića.

U koju od aktivnosti koje spominješ spada prepričavanje nečijih PM-ova na moderatorskom? Ukazivanje za debilane, pretpostavljam.
A.P.
Cactus

Post 21 Oct 2011, 22:03

O čemu mi sad pričamo? Ne da mi se pisati kriptične, mistične i filozofski nastrojene postove i raspravljati u tančine i neslućene širine uloge raznoraznih ljudi u onom virtualnom bojištu.
Za šta me optužuješ točno? Ako mi to ne kažeš, bojim se da nemam šta odgovoriti.
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 22:07

A.P. » wrote:O čemu mi sad pričamo? Ne da mi se pisati kriptične, mistične i filozofski nastrojene postove i raspravljati u tančine i neslućene širine uloge raznoraznih ljudi u onom virtualnom bojištu.
Za šta me optužuješ točno? Ako mi to ne kažeš, bojim se da nemam šta odgovoriti.
Ne optužujem te ni za što - ironično, meni se stvarno ne da natezati s tim. Ne bih napisao ni retka da (između ostalih, i meni) nisi iskazala čuđenje, onak von oben, kako nam se uopće da natezati s tim.

Ali, kad već pitaš: možeš li reći da nikad nisi napisala nijedan detalj/podatak iz mojih PM-ova na moderatorskom? Pustimo sad nebitnost (pa i pogrešnost :D) tih podataka.
Herp
Nikki Gauda

Post 21 Oct 2011, 22:08

Lord Byron » wrote: Srećom je bila postavljena ispomoć pa je sve naglo procvjetalo. :rolleyes:
Op, op, samo malo; ispomoć nije bila postavljena, ispomoć sam ja postavila. Odnosno, zatražila njeno postavljanje.
U potpuno krivom trenutku, Afrika je uletjela u vatru i pokušavala balansirati između bijesne administracije i još bjesnijih korisnika dok sam ja ladila dupe putujuć' po Evropama i štatijaznam.

Da sam bila tamo u to vrijeme, s obirom na moj umiljati temperament i poslovičnu skuliranost, jebomepas ako nas pola ne bi permabanove pokupilo.

Afrika je vrhunski pojela govno koje joj se serviralo, izašla potpuno čistog obraza iz cijele priče, i nitko, ama baš nitko joj nema pravo ništa zamjeriti.
Puno više se može zamjeriti meni.
I prethodnu popustljivost, i odsutnost u kritičnom periodu, i nedostatak kičme/volje da se borim s vjetrenjačama i stvari istjeram na čistac.

Al' Afriku mi ne dirajte, svega vam.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 22:11

Herp » wrote: nitko, ama baš nitko joj nema pravo ništa zamjeriti.
Ja, eto, imam. Posve nevezano uz ŽK.
A.P.
Cactus

Post 21 Oct 2011, 22:13

Ne razumijem. Prije nego sam postala moderator, imala sam pristup moderatorskom. Sukladno tome, znam da golema količina ljudi ima pristup istom bez obzira na moderaturu, i sasvim jasno vidi šta se tamo piše, objavljuje, trača i iznosi. Da, objavljivala sam i prepričavala s ljudima raznorazne komunikacije s peemova, četova i ostalih osobnih načina komunikacije, što moje, što njihove. To nema baš veze s mojim stupanjem na funkciju na žk ili ičim drugim, no dobro :misli:
A.P.
Cactus

Post 21 Oct 2011, 22:15

Lord Byron » wrote: Ja, eto, imam. Posve nevezano uz ŽK.
Tough noogies :D
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 22:21

A.P. » wrote:Da, objavljivala sam i prepričavala s ljudima raznorazne komunikacije s peemova, četova i ostalih osobnih načina komunikacije, što moje, što njihove. To nema baš veze s mojim stupanjem na funkciju na žk ili ičim drugim, no dobro :misli:
Ja sam na ŽK-u imao, valjda, dva i pol posta i praktički ni na koji način nisam vezan s onim što se tamo zbivalo, niti je moj odlazak od tamo vezan sa zbivanjima na ŽK-u - vezan je s nekim sasvim drugim stvarima, u kojima si imala ulogu koju ja definitivno ne vidim kao "pokušaje mirenja, ukazivanje na debilane" i ostalo što nabrajaš. Prema tome, potpuno je besmisleno ovo što ti pišem (a što je, ponavljam, isprovocirano samo i jedino tvojim "kako vam se da s tim natezati" - vjerovala ili ne, bez toga ne bih ovo potezao) svoditi na priču o ŽK-u.

Meni se živo fućka za tvoje "raznorazne komunikacije". Prepričavala si, u izvjesnom smislu objavljivala na forumu, podatke iz mojih PM-ova, iako si jako dobro znala što mislim o tome - i sad me (između ostalih) pitaš kako mi se s tim da natezati.
A.P.
Cactus

Post 21 Oct 2011, 22:35

Lord Byron » wrote: u kojima si imala ulogu koju ja definitivno ne vidim kao "pokušaje mirenja, ukazivanje na debilane" i ostalo što nabrajaš.
I dalje pišeš nekonkretne optužbe, tako da votevr. Sasvim mi je jasno da su razni ljudi na razne načine vidjeli moju ulogu u raznoraznim fajtovima, al baš da mi se da ispravljat krive drine i ispričavat, te svakog ponaosob gladit po guzi - ne da mi se.

Ne svodim ja to na žk, ti si napisao prekrasno zajedljivu rečenicu gore koja sasvim jasno implicira da sam po tebi ja osobno razjebala žk, a na koju sam se osvrnula. Zato govorim o žku. Ako nisi bio na žk i imaš dva posta, zašto pišeš ono gore?
Prepričavala si, u izvjesnom smislu objavljivala na forumu, podatke iz mojih PM-ova
Koje podatke? Da si na mom inboksu, samo ti znaš zašto, istresao sve svoje moguće frustracije forumom i pžkovskim stvarima u periodu otkad ti je sash "zaprijetio" da te ne želi vidjet na pžk pa dok se nije dogodilo što li već zbog čeg si počeo opet pisati po pžku, te da sam od tebe, putem tih istih pmova, progutala hrpu tuđih sranja zbog kojih si očekivao isprike od mene, pokretanje teme na moderatorskom, ili što li je to bilo - mala škola moderiranja? Kud baš mene? Ono, u ovom mi trenu na pamet pada situacija u kojoj odbanaju willarda i štrikalica mu napiše da ju nazove jer ima gripu, a ti meni sereš o tome kao da sam mu ja makla ban i lično da sam štrikalica, a u najgoru ruku Anderlon sam?
Naravno, i više sam se puta ventilirala na moderatorskom od ljesa po tom pitanju. Da ne velim da mi ne pada na pamet ispričavat se za to.
Mislim da drugačije podatke osim svekolike frustracije forumom nismo ni razmijenili baš.
kukuriku

Post 21 Oct 2011, 22:43

po meni je prilično strašno da netko prepričava peemove na javnom dijelu foruma ili ih objavljue.
šta, to je normalno?
Nek(v)arljiva.
slafko

Post 21 Oct 2011, 22:44

Mir, deca. Ako ja ne pizdim tbog sranja koja su mi radili, ne morate ni vi.

Shake hands, go go. :)
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 22:47

A.P. » wrote: Mislim da drugačije podatke osim svekolike frustracije forumom nismo ni razmijenili baš.
Misliti je, kao što znamo...

Mene tvoje selektivno pamćenje, izvrtanje faktografije, iznalaženje opravdanja svakom svom nekorektnom postupku i sklonost "boli me kurac za nečije reakcije o onom što sam mu napravila" stavu fakat fascinira.

Ali, zapravo si u pravu: s tobom i tvojim doprinosom u cijeloj priči (a koji u mome konkretnom dijelu smatram tek nešto manjim od Sashovog) mi se stvarno ne da više natezati. Sve najbolje, over and out.
Lord Byron

Post 21 Oct 2011, 22:49

kukuriku » wrote:po meni je prilično strašno da netko prepričava peemove na javnom dijelu foruma ili ih objavljue.
šta, to je normalno?
Nije to objavljivanje, to je ventiliranje. I nečije (pogrešno :rofl: ) spomenute godine i tako neke stvari su ventiliranje.

I nije na javnom dijelu, nego na moderatorskom kutku. :rolleyes:
kukuriku

Post 21 Oct 2011, 22:54

Lord Byron » wrote: Nije to objavljivanje, to je ventiliranje. I nečije (pogrešno :rofl: ) spomenute godine i tako neke stvari su ventiliranje.

I nije na javnom dijelu, nego na moderatorskom kutku. :rolleyes:
je drek. pa upravo sam pročitala da je svaka šuša osim mene tome imala pristup. :facepalm:
nisam baš nešto uključena u cijelu priču, kao što vjerojatno znate, pa zapravo ne znam ni zašto se petljam. ali samo me, onak, zabezeknuo ležeran ton pri :"pa da, objavljujemo mi peemove i tako to"
Nek(v)arljiva.
baja

Post 21 Oct 2011, 22:59

slafko » wrote: go go. :)
yo yo :D

iako intrigantni, meni su gornji postovi više pm prirode
kukuriku wrote:"pa da, objavljujemo mi peemove i tako to"
nije da sam se ikad zanosila da je moguća anonimnost na internetu ali, slažem se, štrecne me kad me podsjete da je nemoguće
slafko

Post 21 Oct 2011, 22:59

Zakaj te to začudilo? :misli: Pa taj forum nije niti imao pravilo o ne objavljivanju privatnih poruka i sankcioniranju takvih postupaka dok se dosta ljudi nije pobunilo, a ja morao isforsirati vlastiti ban objavom privatne poruke. Taj forum je odavno privatna prćija za iživljavanje na korisnicima i ove koji su u mogućnosti iživljavati se jednostavno boli kurac za osnove pristojnosti i kulture.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Almost Rosey

Post 21 Oct 2011, 23:00

baja » wrote:iako intrigantni, meni su gornji postovi više pm prirode
Ja bih rekla da su upravo ontopic.
  • Information