Slobodno me popljujte, ali kao takav mi je puno draži od mnogih drugih. Barem znaš s kim imaš posla.budapest » wrote:Kerum je priprost, nije dugo u politici, što na umu to na drumu.
Ne znam, jel Kerum uhvaćen u nekoj bezobraznoj laži?
Slobodno me popljujte, ali kao takav mi je puno draži od mnogih drugih. Barem znaš s kim imaš posla.budapest » wrote:Kerum je priprost, nije dugo u politici, što na umu to na drumu.
Krivo si me shvatila. Poanta je u tome da su ovi drugi puno opasniji.robot jura » wrote: Slobodno me popljujte, ali kao takav mi je puno draži od mnogih drugih. Barem znaš s kim imaš posla.
Ne znam, jel Kerum uhvaćen u nekoj bezobraznoj laži?
Sori!budapest » wrote:Krivo si me shvatila. Poanta je u tome da su ovi drugi puno opasniji.
Principijelno je isto kao što je to krađa pršuta znancu iz konobe i krađa cijele konobe i traktora. Sve je to krađa.robot jura wrote:Ako pod tim misliš da znanica fakat nije pri svijesti, onda mi je to principijelno isto, da.
Čime ne mislim reći da sustavno silovanje svjesne osobe nije strašnije.
A za koga od te dvojice bi se ti radije udala?robot jura wrote: Na stranu to što se kriminalom treba baviti državno odvjetništvo i policija - hoćeš reć da je bolje biti elokventan lopov (pa makar puno toga korisnog napravio za svoj grad) nego neartikulirani (ali recimo pošteni) seljak?
Tu se ne radi o silovanju na engleskom ili hrvatskom, izvrćeš. Radi se o tome da li silovatelj ima sidu ili nema.Morticia » wrote:Ne, on želi reći da je bolje bit' lopov koji govori engleski nego koji ne govori.
Pogotovo je onome koga se pljačka to bitno, jasno.
Možda je onda lakše i onoj koju se siluje da je se siluje na engleskom.
Kaj nije u nedjelju rekao da će ostati u Saboru?ex_anais » wrote: Kajin mi ide na kurac, posebno nakon sinoćnjeg proljeva u kojem je jadan sirot vapio za funkcijama.
Pa to se može isčitati i kao da on ne misli jezditi.ex_anais » wrote:
Sinoć se Hloverki ispovijedio kako će sad najezda na funkcije pa njega neće dopasti ništa.![]()
I sav je bio tako nekako- vidite mene ugroženog.
Oprosti, nisam skužila pitanje.schmokljan » wrote:Robote - misliš osim onih simpatičnih da će, recimo, smanjiti nezaposlenost?
Da.vrrrlet » wrote:Principijelno je isto kao što je to krađa pršuta znancu iz konobe i krađa cijele konobe i traktora. Sve je to krađa.
Da mom nećaku prislone pištolj na glavu i kažu "biraj"?schmokljan » wrote: A za koga od te dvojice bi se ti radije udala?
ujme meni, jadna li izbora.
Nažalost, to i ne može biti.Morticia » wrote:Kaže Čačić: "Ono što nije na tapetu za rezanje su sredstva koje od države dobiva crkva."
Pa šta. Ne zaslužuješ ni batine, a demokracija ti je nešto u tom stilu.Morticia » wrote:
Stavljaj ti smajlija koliko želiš, al' ovo što si rekao je jebeno bezobrazno.
Zamisli, ja ne zaslužujem demokraciju.
Pa vrrrlet je već više puta rekao da je ugodnije ako te siluju s vazelinom nego bez njega.Morticia » wrote:Ne, on želi reći da je bolje bit' lopov koji govori engleski nego koji ne govori.
Pogotovo je onome koga se pljačka to bitno, jasno.
Možda je onda lakše i onoj koju se siluje da je se siluje na engleskom.
BBB- razina čini mi se nije loš rejting za zemlju kao što je Hrvatska s obzirom da nismo članica EU, da nemamo neko proizvodno gospodarstvo, politički kontekst u kojem živimo (pritom mislim na okolne zemlje, sve redom s lošijim rejtingom) ... Samim ulaskom u EU rejting će sigurno porasti, makar za stepenicu. Što se tiče negativnog outlooka isto tako isto će se okrenuti samim ulaskom u EU, promjenom vlasti. Mislim da je razlog takvom outlooku bila izvjesna promjena vlasti, nesigurnost većine u Saboru, problemi s pregovorima, procesi protiv vladajuće stranke i čelnika, ... Nema nikakvog razloga da sa promjenom svega toga i dalje se gleda prema dolje a ne gore.JPK » wrote: Genije, plaće, penzije, ceste, zdravstvo i socijala dolaze iz kredita koji je trenutno na 7% kamate, a kreditni rejting je na BBB- razini zajedno s npr. Kolumbijom, s tim da Kolumbija ima stabilan outlook, a Hrvatska negativan.
Glede prvog, zašto branitelja ne bi bilo puno više nego što mi imamo osjećaj da bi ih trebalo biti. Biti branitelj ne znači da je bio 5 godina u ratu po raznim poljima, šumama i brdima krvareći.A.P. » wrote:Pola moje ulice su "branitelji". Možebit zato šupci osvajaju toliko mandata.
Stavila bih fejspuk skrinšot mladeži HDZa moje generacije, ali mi se nekako povraća.
Iz nekoliko neovisnih izvora dobio sam potvrdu da se ponašaju kao kultisti. A to su ljudi kojih se treba bojati.OliverZG » wrote:Ne vidim zašto takvu alergijsku reakciju izazva to da je netko odlučio biti u mladeži HDZ-a. Što su baš toliko ružni i degutantni?
Pa to je do neke mjere svojstveno ljudima koji su desno orjentirani, autoritarnost kao takva nije im problem. Začudio bi se da netko desni ima problem s čvrstom hijerarhijom.Lastan » wrote: Iz nekoliko neovisnih izvora dobio sam potvrdu da se ponašaju kao kultisti. A to su ljudi kojih se treba bojati.
Ovo nisam uočio, prijeLastan » wrote: Protuustavni ugovori koje je HDZ potpisao s Vatikanom takvi su da im je snaga iznad našeg ustava.
To pak znači da se ni lipe od onoga što je njima propisano ne može oduzeti dok se ne ispregovaraju izmjene ugovorâ.
..ustvari, ovo je dobro pitanje.OliverZG » wrote: Ovo nisam uočio, prije, od kud izvlačiš da je taj ugovor protuustavan i zašto bi bio. Jel ti takve kvalifikacije daješ ozbiljno ili samo u želi za raspravom preuveličavaš?
pa da, slazem seMorticia » wrote:Jučer sam čula jednu dobru izjavu, ne znam točno tko je to rekao, slušala sam na radiju- od ove vlade očekujem da državu izvede iz depresije u krizu.
U krizi se barem nazire mogućnost promjena na bolje u bliskoj budućnosti, dok u depresiji vlada potpuno beznađe.
To je najviše što oni mogu učiniti u ovom mandatu.
Mislim da su to nekakve realne procjene i želje.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests