Pa ne, meni je jasno kuda ovo vodi i zašto se uopće poteže. Ja znam da fhrleaks postoji i baš zato mi je jasno. Neka, ako koga čini sretnim, super. Mene to nikako neće ugroziti osim što će pojesti par neurona.
Imam traume zbog foruma
-
Whereabout
Pa ne znam, meni je prilično uznemiravajuće da takvu stvar mrtva-hladna izvali osoba koja se inače predstavlja kao neki poznavatelj situacije i da će to vjerojatno imati i nekog utjecaja na manje upućene. Meni je to bilo jako, jako ružno i čudno za pročitati danas. I dezinformirajuće.Zekoslawa » wrote: Zato što ljudi počesto nisu svjesni koliko je sve to skupa na niskim granama, rekla bih.
Da unda ne bi nagađao, to je ova izjava.
.
-
Whereabout
Ne znam, pitam. Radije mi ti objasni onu gore linkanu izjavu i fenomen, ako umiješ.
.
pa nismo, a nego di smo?ex anais » wrote:
Nije mene nitko pritisnuo. Nego nismo na pijaci.
mislim, ne razumijem kakvi su tu zavjeti sutnje. da sam se ja ufurao u nesto slicno, u taj realitet virtualiteta, i da vidim da je nesto ocito ukurcu, pa najebao bi im se svega po spisku urbi et orbi. ono, ko ih jebe..
E, jes, a drugi tabor je sve vrvio od profesionalnosti, nula politikantstva, nula niskih udaraca.ex anais » wrote:
Reći nešto? Ne, ja se u razgovore s politikantima ne upuštam.
Da, cilj opravdava sredstvo. A sredstvo sam bila ja. S tim da osoba koja je to radila i dan danas vjerojatno misli da je jako poštena. Zbljuvić.![]()
Sad stvarno, ne namjeravam više o tome. Bilo bi lijepo da bar to ispoštujete. Hvala.
Sredstvo smo, ako ćemo pravo, tu bile obje. Jer se na kraju sve to svodi na odnose moći i neke stare obračune.
Ne bih ni ja više o tome, hvala i molim. Ne s tobom, nego generalno. Od čitave te priče meni je još jedino do toga da se netko konačno zacrveni ne zbog mene, nego zbog svoga licemjerja. I rekoh i danas tamo: Recite lijepo da ste grupa građana, da je forum servis za upoznavanje, da odlučuju kojekakve trivijalnosti i pizdarije, pa više ne lažite ovaj napaćeni narod da ste ozbiljni ljudi.
e, ti znas..ali ja ne znam. daj reci, ti neces pojest neurone, a mi cemo koji dobit..ono, win win situacija..ex anais » wrote:
Pa ne, meni je jasno kuda ovo vodi i zašto se uopće poteže. Ja znam da fhrleaks postoji i baš zato mi je jasno. Neka, ako koga čini sretnim, super. Mene to nikako neće ugroziti osim što će pojesti par neurona.
Ja tako ne funkcioniram...a unda » wrote: pa nismo, a nego di smo?![]()
mislim, ne razumijem kakvi su tu zavjeti sutnje. da sam se ja ufurao u nesto slicno, u taj realitet virtualiteta, i da vidim da je nesto ocito ukurcu, pa najebao bi im se svega po spisku urbi et orbi. ono, ko ih jebe..
Ja ne govorim u ime tabora, samo u svoje ime. Znamo recimo kako hdz dobiva izbore. Blateći protivnike. Zato su bijedni. Zato je meni kampanja bila bijedna. to nema veze s tobom. Ima s voditeljem kampanje. I to je sve.Zekoslawa wrote: E, jes, a drugi tabor je sve vrvio od profesionalnosti, nula politikantstva, nula niskih udaraca.
Sredstvo smo, ako ćemo pravo, tu bile obje. Jer se na kraju sve to svodi na odnose moći i neke stare obračune.
Ne bih ni ja više o tome, hvala i molim. Ne s tobom, nego generalno. Od čitave te priče meni je još jedino do toga da se netko konačno zacrveni ne zbog mene, nego zbog svoga licemjerja. I rekoh i danas tamo: Recite lijepo da ste grupa građana, da je forum servis za upoznavanje, da odlučuju kojekakve trivijalnosti i pizdarije, pa više ne lažite ovaj napaćeni narod da ste ozbiljni ljudi.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Eto.Zekoslawa » wrote: Jer se na kraju sve to svodi na odnose moći i neke stare obračune.
To sam i ja nedavno rekao.
Iza jahanja na pžk-u, zbog ovoga i onoga, često se kriju neki stari računi...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ja sam sad pristigla, nisam još sve pročitala i mada ne znam šta se točno traži vjerujem da podržavam Undin zahtjev..a unda » wrote: e, ti znas..ali ja ne znam. daj reci, ti neces pojest neurone, a mi cemo koji dobit..ono, win win situacija..
Reci
edit: mislim...aj reci pa na spavanje
Ja se nekad ozbiljno zapitam koji vrag je mene vukao na ikakve forume. Mislim, znam da je to glupo i da je čovjek mahom iracionalno biće, ja posebno, ali kad vidim tu količinu svega i svačega, ne znam... Glupa sam.Euklid » wrote: Eto.
To sam i ja nedavno rekao.
Iza jahanja na pžk-u, zbog ovoga i onoga, često se kriju neki stari računi...
tek sam sad poceo nagadjat?Whereabout » wrote:
Pa ne znam, meni je prilično uznemiravajuće da takvu stvar mrtva-hladna izvali osoba koja se inače predstavlja kao neki poznavatelj situacije i da će to vjerojatno imati i nekog utjecaja na manje upućene. Meni je to bilo jako, jako ružno i čudno za pročitati danas. I dezinformirajuće.
Da unda ne bi nagađao, to je ova izjava.
sta tamo ustvari uopce pise? sta je ti iirc?
inace, meni se cini da je klonka ostarila i da polako prelazi u konformisticku fazu..
Oprosti, ali cijela je priča započela blateći mene.ex anais » wrote:
Ja tako ne funkcioniram.
Ja ne govorim u ime tabora, samo u svoje ime. Znamo recimo kako hdz dobiva izbore. Blateći protivnike. Zato su bijedni. Zato je meni kampanja bila bijedna. to nema veze s tobom. Ima s voditeljem kampanje. I to je sve.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Meni je pžk/kzb super.ex anais » wrote:
Ja se nekad ozbiljno zapitam koji vrag je mene vukao na ikakve forume. Mislim, znam da je to glupo i da je čovjek mahom iracionalno biće, ja posebno, ali kad vidim tu količinu svega i svačega, ne znam... Glupa sam.
Doduše, nisam ni znao da postoji dok me nije hitnilo tamo.
A unda sam se kroz godinu i pol ležanja tamo skroz navukao.
Sad mi je to obavezno štivo. Ni knjige više ne čitam zbog pžk/kzb.
I sve neki fini svijet tamo zalazi, baš ono ugodno društvo...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
Whereabout
Pa neka je ona ostarila tisuću godina, mene zanima odakle to i kako se to smije raditi? Piše da problema nema i praktički da je problem s odabirom modova za DZ bio konstruiran u nečijim glavama koje ne mogu percipirati da je Zekoslawa zaista problematična (to je implicitno). Zašto takve "informacije" nisu spam? Očito je da neke stvari dolaze s moderatorskog, nažalost. (Ni ja ne znam šta je IIRC, ali djeluje sofisticirano.)..a unda » wrote: tek sam sad poceo nagadjat?
sta tamo ustvari uopce pise? sta je ti iirc?
inace, meni se cini da je klonka ostarila i da polako prelazi u konformisticku fazu..
.
-
Whereabout
to ti o sebi ili drugi o tebi?ex anais » wrote:
Kao uljez.
pa uljez, sta sad, sta sad i od toga treba drame radit..
Nije, jebemu miša. Ja tako nisam shvatila klonku. Više mi djeluje kao da je neupućena i govori jakojako načelno. Uopće ne vjerujem da je imala na umu ovaj slučaj, a nisam sigurna ni da joj je poznat.Whereabout » wrote:
Pa neka je ona ostarila tisuću godina, mene zanima odakle to i kako se to smije raditi? Piše da problema nema i praktički da je problem s odabirom modova za DZ bio konstruiran u nečijim glavama koje ne mogu percipirati da je Zekoslawa zaista problematična (to je implicitno). Zašto takve "informacije" nisu spam? Očito je da neke stvari dolaze s moderatorskog, nažalost. (Ni ja ne znam šta je IIRC, ali djeluje sofisticirano.)
Ne, kad me se pita zašto nisam polizala nečija govna, onda se ja pitam što ja uopće tu radim. Tu, na ovom forumu...a unda » wrote: to ti o sebi ili drugi o tebi?![]()
pa uljez, sta sad, sta sad i od toga treba drame radit..
Idem spavati.
-
- Information
-