Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
ali

Post 14 Jun 2012, 19:55

Eto :ne zna: finito :rolleyes:

Brijem da su navijači na tribinama pomalo zbunjeni, ne čini vam se? Ne znaju šta sad :ne zna: šta koji kurac jedan jedan :ne zna: se sad veselimo ili ne :ne zna: dićemo sad :ne zna:

:rofl:

A nije još ni osam :S

ali

Post 14 Jun 2012, 19:57

Margarita » wrote: Htjela sam se uživjeti u cijelu tu gungulu oko utakmice pa sam rekla mužu da ćemo gledati tekmu, piti pivo i jesti čips. Krenuo je u dućan po pivo i čips. Onda sam priupitala možemo li ipak bez utakmice. Rekao je da može. U hodniku sam se sjetila da baš i ne volim čips. Rekao je da onda ide samo po pivo. Dok je čekao lift usput sam dobacila da imam još samo jednu molbicu, nek umjesto piva kupi vino. I sad imamo samo vino. I sise. Dovoljno za štimung.
E jebiga, da si priču završila i bez muža - stavila bi ti es :D

..a unda » wrote: ..je u tvom selu. :zubo:
Doće konosjeri paš vit :ne zna:

Ajmo, razlaz :rofl:
kuki

Post 14 Jun 2012, 20:08

Iskipila sam mlijeko i sad moram imat otvoren prozor širom i zvuk utakmice mi ulazi u stan. :mama:
Morticia

Post 14 Jun 2012, 20:46

Ako se ova sisata, znojna, dlakava i ostala pijana bagra s vuvuzelama i sokolovima uskoro ne razidje ispod balkona mi gadjat cu ih pitarima, svega mi.

Jebem ti nogomet da ti jebem i tko ga stvori i rodi.
Da ja s malom ne mogu u setnju po kvartu jer se bojim da ce mi past petarda ili bengalka na glavu.
Fuj, puj i triput :rigo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Aristocat

Post 14 Jun 2012, 20:46

vrrrlet » wrote:

Već sam ti napisao, ali nisi shvatila. Hrvatska naprosto nema kadrova. Društvo nam je masovno sačinjeno od neobrazovanih pećinara, ili obrazovanih pećinara. Kerum je gradonačelnik. Glavaš heroj. A mi spaljujemo sise?
Hrvatska nema kompas. Ove dvije obicne djevojke su iskoristile momenat da se izivljavaju -- s vlastitom seksualnoscu, boravkom u stranoj drzavi, utakmicama koje same po sebi imaju status necega gdje se najmanje navija a najvise izivljava bilo konzumacijom alkohola, agresivnosti ili pojavnosti.
Hrvatska nema dogadjaja nacionalne vaznosti. Hrvatska sport u kojem se trci za loptom i u kojem trcaci za tom loptom dobivaju na privatan racun milijune, proglasava nacionalnim blagom, vaznoscu prve kategorije i tako dalje. Vazni dogadjaji su rijetki. Anonimni gradjani su rijetko vazni. Anonimni gradjani se dosadjuju u drzavi koja ne proslavlja niti jedan praznik u velikom stilu -- gdje se ne izlazi na ulice da se slavi, mase zastavama i sto je jos vaznije da se voli to sto se slavi.

Ove dvije djevojke su simptom drustva, simptom dosadne ubudjavljene nacionalne mocvare. Pokazivanje grudi kamerama i lizacima je stanje njihove svijesti -- dozivljaja utakmice kao nacina da se izive i dozivljaja nacije kockaste majice, koje za ovu priliku njihove sise podizu na nivo vaznosti. Da je tome tako svjedoce i oni koji im daju na toj vaznost -- mediji i svi mi koji o tim (losim) sisama pricamo zavaljeni ispred ekrana kao voajeri -- ne bi li nam njihove sise unjele razbibrigu u svakodnevicu ucmale hrvatske socijalno-ekonomske tragike.

Pokazivanja sisa na javnim skupovima vjerovatno je bilo i ranije. Vjerujem da su i omladinke pokazivale sise na radnim akcijama, ali takve sise bez nacionalnih simbola, u ovom slucaju kockaste majice, nisu i nesto bile sablaznjive. Vulgarne da.

Za zapitati se je gdje dati obicnim vulgaris gradjanima da se izive? Poslati ih da grade auto-puteve ili seoske ceste u ocekivanju vecernjih sati, pijanki i orgija?
Koji nacionalni praznik izmisliti da bi odusevljeno klicali vladajucima?

Sleta vise nema, sto da se radi. Nogomet se korisit za sve -- za nacionali ponos, za ispoljavanje agresivnosti, za promoviranje nacije preko kockastih majica, za ponosno pripadanje toj naciji, za izivljavanje preko golotinje i privlacenje paznje, za pijanstvo i pokoji sex.

Teska zadaca za jedan osrednji nogomet. Nogometne utakmice kao surogat svemu sto domovina ne pruza.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 20:49

Genijalan, tuzan i nadasve istinit post.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Aristocat

Post 14 Jun 2012, 20:51

Morticia » wrote:Genijalan, tuzan i nadasve istinit post.
Hvala ti. :)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2012, 20:52

Morticia » wrote:Ako se ova sisata, znojna, dlakava i ostala pijana bagra s vuvuzelama i sokolovima uskoro ne razidje ispod balkona mi gadjat cu ih pitarima, svega mi.

Jebem ti nogomet da ti jebem i tko ga stvori i rodi.
Da ja s malom ne mogu u setnju po kvartu jer se bojim da ce mi past petarda ili bengalka na glavu.
Fuj, puj i triput :rigo:
budi tolerantna, postuj kreten prajd. :zubo:

nego, kako je sve ono pocelo? ?

jebate, steta se balun ne igra na cetiri branke, pa da je bilo onda jos skupit torcidu i grobare, sve ih stavit u stadion, opkolit, podijelit im oruzje i ne dat im izac. sve bi danas bilo drugacije, normalno..:raspa:
kuki

Post 14 Jun 2012, 20:55

U međuvremenu, idem kupit još jednu teglicu eurokrema, jako se brzo troši kad ga jedem za ručak. Jučer sam za večeru kuhala paštu s umakom od mrkve i leće i zobenih pahuljica i dok se kuhao umak stukla kvarat kruha s eurokremom.

Jednom kad budem imala sto kila, slobodno mi se rugajte.
Eks

Post 14 Jun 2012, 20:56

Pridružujem se kletvama za navijače. :kava:
Jebao ih nogomet i neandertalski urlici.
kuki

Post 14 Jun 2012, 21:00

Danas mi je srce nekako atipično nehejtersko pa razmišljam kako hrpa tih ljudi ionako nema bogznašta čemu bi se u životu veselila, ne pripada ničem dobrom ni lijepom, i onda postanu dio nekih "nas" koji "smo" uspješni (valjda) i pobjeđujemo u nečemu i radosno kliče i urla.
Eks

Post 14 Jun 2012, 21:27

kuki » wrote:Danas mi je srce nekako atipično nehejtersko pa razmišljam kako hrpa tih ljudi ionako nema bogznašta čemu bi se u životu veselila, ne pripada ničem dobrom ni lijepom, i onda postanu dio nekih "nas" koji "smo" uspješni (valjda) i pobjeđujemo u nečemu i radosno kliče i urla.
Nisam tako altruistična. :tuzni: Možda zato što svaki kurac uvijek prolazi ispod mog prozora, stiže ljeto i razne manifestacije koje će mi bit maltene pod prozorom. :zubo:

Da, sad sam se sjetila da ja zapravo i imam opravdan razlog za ptsp od seljaštva, kiča i neukusa. Svaki dan u sezoni.
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:12

Sad pjevaju Veselo veselo Zagorci. Meni pod prozorom otvorenim da izađe smrad iskipjelog mlijeka. Jebo mene mali pas, ZASLUŽUJU nemat u životu ništa čemu bi se veselili.
Eks

Post 14 Jun 2012, 22:13

kuki » wrote:Sad pjevaju Veselo veselo Zagorci. Meni pod prozorom otvorenim da izađe smrad iskipjelog mlijeka. Jebo mene mali pas, ZASLUŽUJU nemat u životu ništa čemu bi se veselili.
Znala sam da ćeš doći na moje. :hekla:

:zubo:

Proždrla sam pola Milke od muke. Dobro, i krivo vrijeme ciklusa, baš su mi nasjeli večeras. :E
Dokle uopće traju te utakmice? :mama:
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:21

Ma kog briga do kad traju, samo da Repka ispadne.

Koje vrijeme ciklusa? :D
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:22

Otišla je Daniela nije rekla zbogom.
Eks

Post 14 Jun 2012, 22:24

kuki » wrote:Ma kog briga do kad traju, samo da Repka ispadne.

Koje vrijeme ciklusa? :D
Neka ispadnu! :lux:

Ono kad se raspadaš od bolova, ali ipak stigneš krknuti nešto slatko. :o
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:25

SVE ZA LJUBAV ŠTO TRIBA JE ŽENA ČOVIK I MORE

u pičku materinu retardiranu pijanu. :mad:
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:26

Pitam jer mi je zanimljivo kako žene koje su mi ok imaju običaj bit u sličnim fazama ciklusa ko ja, pa me zanima nekad jesu li mi ok samo zato što nam se hormonalni poremećaji podudaraju.
Eks

Post 14 Jun 2012, 22:27

Ovi su se malo utišali začudo. Puštam Cohena da se psihički uravnotežim. :rock: (zašto nema tog smajlića, onaj što pleše)
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:27

DALMACIJO MOJA RUŽO PROCVALA
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:28

Ja slušam pjesmu koja se zove sajlns (aj kil ju :D). Glasno. :rogi: :D
Eks

Post 14 Jun 2012, 22:29

kuki » wrote:Pitam jer mi je zanimljivo kako žene koje su mi ok imaju običaj bit u sličnim fazama ciklusa ko ja, pa me zanima nekad jesu li mi ok samo zato što nam se hormonalni poremećaji podudaraju.
To sam i ja primijetila. :rofl:
I bila mi je logična ona teorija da kad s nekim provodiš vrijeme vam se poravnaju ciklusi, ali sam to primijetila i preko neta, pa ono, kako :rofl:
Eks

Post 14 Jun 2012, 22:29

kuki » wrote:DALMACIJO MOJA RUŽO PROCVALA
sva od zlata i bisera :crying: eto što ja sve znam. :facepalm:

unda je bio tu i kad sam spomenula cohena nestao je
kuki

Post 14 Jun 2012, 22:31

ex anais » wrote: I bila mi je logična ona teorija da kad s nekim provodiš vrijeme vam se poravnaju ciklusi
Nema šanse, ja si frendicu ne vidim četiri mjeseca i onda dok sjedim majnding maj oun biznis i menstruiram dođe od nje neka menstruirajuća poruka. Recimo. Ili neka bude na drugom kontinentu. Ili ok mi žene koje mi nisu baš bff al su mi vrlo ok internetno. Ti, recimo. :D
  • Information