Gutam s guštom, jebeš ananas!
Naravski da ću se slikat. Ko curke s Mode. 
Spremiću ih u torbu da te ne sramotim i radosno ću gacati u njima dok budem sama po ulici. Nema da me ne zamijete. Mislim ih nosit na bijele ćipkaste hulahopke i, neznam, kožnu suknju. Ša mislite, oće dobro izgledat?
Spremiću ih u torbu da te ne sramotim i radosno ću gacati u njima dok budem sama po ulici. Nema da me ne zamijete. Mislim ih nosit na bijele ćipkaste hulahopke i, neznam, kožnu suknju. Ša mislite, oće dobro izgledat?
gonj špadi
bolje na hlače!klonka » wrote:Naravski da ću se slikat. Ko curke s Mode.
vidiš, yumi bi se super uklopile u ovu kombinaciju:

meg ti je glupa!!! :xlux:
Pa naravno, ali :konzerva: svejedno ide prvi dan potpisat ugovor i to.... pa ono
A kasnije nek nosi i lateks ako nikom ne smeta, ali otkud zna kakav je dres kod kad još tamo ne radi? A u rekla-mi-je-frendica-koja-tamo-radi-da-je-sve-ležerno se ne bih pouzdala (ja, jel) za prvi odlazak na novi posao :konzerva sardina:
Mislim, ako ju je uopće briga
A frenda ti nisu sigurno uzeli samo zbog traperica
pa u čemu će ić? u štofanim gaćama? 
mislim da je za prvi dan sasvim dovoljno neke fine nepokidane neisprane rebatinke i košulja! ili majica pa preko neki finiji sakoić! jedna ogrlica, ne preupadna, oko vrata i to je to! dole cipele, čizme ili šta već!
al dolazit tamo u nekim suknjama, popeglanim hlačama i štiklama, samo radi potpisivanja ugovora...
bezveze! posebno ako će kasnije dolazit na posa u rebatinkama, a hoće 
mislim da je za prvi dan sasvim dovoljno neke fine nepokidane neisprane rebatinke i košulja! ili majica pa preko neki finiji sakoić! jedna ogrlica, ne preupadna, oko vrata i to je to! dole cipele, čizme ili šta već!
al dolazit tamo u nekim suknjama, popeglanim hlačama i štiklama, samo radi potpisivanja ugovora...
Melody » wrote:Pa ono, when life gives you lemon... make a votka with a twist of paracetamol
I češnjaka
Ako ništa, čut će te se po topotuklonka wrote: Spremiću ih u torbu da te ne sramotim i radosno ću gacati u njima dok budem sama po ulici. Nema da me ne zamijete. Mislim ih nosit na bijele ćipkaste hulahopke i, neznam, kožnu suknju. Ša mislite, oće dobro izgledat?
- schmokljan
Jasno da ne m.za, uzeli su ga zbog uskih, dobro popunjenih traperica. Kompanija se zove Vivid. Tu si si sliku stvorila?
Pošić je svaki dan!!!11!AdMulica » wrote: pa pošić je bio, jevge je davno otvorila temu![]()
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Ne znam kad si zadnje bila po dućanima, ali ima ti sad normalnih lijepih ženskih hlača koje, zamisli!, nisu trapericeAdMulica » wrote:pa u čemu će ić? u štofanim gaćama?
al dolazit tamo u nekim suknjama, popeglanim hlačama i štiklama, samo radi potpisivanja ugovora...bezveze! posebno ako će kasnije dolazit na posa u rebatinkama, a hoće
Ne, nemam.za » wrote: Ne znam kad si zadnje bila po dućanima, ali ima ti sad normalnih lijepih ženskih hlača koje, zamisli!, nisu traperice
'Oću reć', stvar je ukusa.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
sretan ti
rekla ti je herp, i ja ću - nema!m.za wrote: Ne znam kad si zadnje bila po dućanima, ali ima ti sad normalnih lijepih ženskih hlača koje, zamisli!, nisu traperice![]()
Herp wrote:
Najbolji vic na forumu, ikad![]()
Vjerovao ti meni ili ne, za tu adult entertainment kompaniju sam prvi put čula sadschmokljan » wrote:Jasno da ne m.za, uzeli su ga zbog uskih, dobro popunjenih traperica. Kompanija se zove Vivid. Tu si si sliku stvorila?
Ali da, i ja bi ga zaposlila

-
- Information
-