Četeri, zbor!
- schmokljan
Forum, istinabog, nije ružan, ali forumašice jesu. 
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pa šta, kao da itko zna kako mi iza ekrana izgledamo.schmokljan » wrote:Forum, istinabog, nije ružan, ali forumašice jesu.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
susidov pas ti je peder, znaš?judolino » wrote:Nemaš ti šta čekat Zea.
Smajlići su odbijeni jer su prepederski.

meg ti je glupa!!! :xlux:
samo navijaj! možda popuste pod pritiskom

Lobiram bar za ovog smajlića 
Eno se i gazdi sviđa.

Eno se i gazdi sviđa.
Baš je, onako, lijep!judolino » wrote: Tek sad vidim i slažem se!

no, dakle, meni je ptičica s grane šapnula da nema mista za nove smajliće! nego se tribaju izbacit neki drugi, da bi novi došli na njihovo misto! 
pa sam ja, žemska o' smajlića, odlučila zasukat rukave i dat si truda izbacit najgadnije smajliće!
no dakle, jel mi imamo trollove? zbilja?
--> ne triba nam to dok god ne nabavimo trolla!
koga vraga će nam dva rigajuća smajlića? iskreno, meni je i jedan višak...al ajde, možda neko na trkeljanju ima želučanih problema često pa mu je smajlić neophodan za komunikaciju!
--> izbacit jednog!
--> imamo
smajlića! jel nam zbilja triba ovaj? i još nikad nisam vidila da ga neko koristi!
--> koji debilan smajlić!
čemu nam ovo služi? riječima je lakše reć nekomedaje glup ko mazga i da mu triba metak u glavu!
izglasavanje počinje sad i traje 5minuta!!! izbacimo smajliće! ja navijam za sve navedene da lete!
pa sam ja, žemska o' smajlića, odlučila zasukat rukave i dat si truda izbacit najgadnije smajliće!
no dakle, jel mi imamo trollove? zbilja?
koga vraga će nam dva rigajuća smajlića? iskreno, meni je i jedan višak...al ajde, možda neko na trkeljanju ima želučanih problema često pa mu je smajlić neophodan za komunikaciju!
izglasavanje počinje sad i traje 5minuta!!! izbacimo smajliće! ja navijam za sve navedene da lete!
Što se mene tiče mogu van:
Ove što je Mulica nabrojala također, a od božićnih bih ostavila sam xlux i xd. Ostale ne koristimo.
Zašto ovaj
ne radi? Na popisu ga ima.
Ove što je Mulica nabrojala također, a od božićnih bih ostavila sam xlux i xd. Ostale ne koristimo.
Zašto ovaj
A neka sisa, iako su ružne. Treba nać neke bolje.
I fali neki sarkastičan, ciničan osmijeh smajlić
ciničan osmijeh -->BoDerek » wrote:A neka sisa, iako su ružne. Treba nać neke bolje.
pošićni ...
NIje to dovoljno sarkastično. Treba neki pokvareni osmijeh: he-he jako si smiješan majmune
Nedam ni ja undu, taj je super smajlić.
Nedam ni ja undu, taj je super smajlić.
Ma ja bih sve moguće smajliće u kombinaciji s kavom 
Ionako vječito srčem kavu
Ionako vječito srčem kavu
Nijedan mi ne valja
Nema veze. Dobar je i ovaj
-
- Information
-